Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tullinge TP FK 1
1 - 4
Segeltorps IF 1
Tullinge TP FK 11 - 4Segeltorps IF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 april, 12:45
Plats:Brantbrinks IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151651041
Samling:12:00
Seger mot Tullinge
2018-04-15 07:39
Tillräckligt bra, vinst 4-1
Bra förutsättningar på Tullinges hemmaplan i strålande väder. Tullinge är något avvaktande inledningsvis och vi gör mål i matchens första anfall. Vi fortsätter att spela efter modell men saknar hastighet i spelvändningarna och överarbetar de individuella aktionerna. Trots grus i maskineriet skakar vi fram fler lägen och lyckas göra ytterligare två mål.
Halvtid och reflektion kring hur vi tolkar olika signaler i spelet. Tullinge använde sig av tre olika sätt att sätta igång spelet från målvakten och varje sätt gav en tydlig signal om passningen skulle bli kort längs marken eller lång i luften. Trots detta upplevde vi att några av våra spelare inte läste det och hamnade på fel sida om bollen i onödan. Tjejerna ville även lyckas med en motrörelse in bakom Tullinges backlinje som vi jobbat med i träningarna men som vi inte hade lyckats sätta idag.
Vi sätter igång igen och skapar ett par anfall mot ett Tullinge som forcerar med långa uppspel. Tjejerna lyckas sätta motrörelsen en gång dock med lite för lång tid i växlingen mellan spelarna vilket gjorde att den som fick bollen hamnade inte i ett friläge. Det blev ett inägg i en senare situation men inte mer. Det som är bra med motrörelser är att besluten som spelarna tar kan ändras beroende på hur det försvarande laget försvarar sig. Bollen kan spelas till den spelaren som blir fri när detta anfallsvapen används och rätt genomfört är det bra oavsett.
Sammanfattningsvis gör vi tyvärr ingen bra match idag. Positivt dock att tjejerna får uppleva och reflektera över vad som gör att spelet hackar ibland. En styrka att vinna trots allt. Nya tag mot Enskede i den andra serien.

<< Tillbaka