Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sätra SK MH2
0 - 2
Segeltorps IF 1
Sätra SK MH20 - 2Segeltorps IF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 september, 10:00
Plats:Sätra BP 1
Tävling:
Matchnummer: 151651056
Samling:09:15
Derbyseger mot Sätra
2018-09-02 15:50
2-0
Alltid kul att möta Sätra i det lokala Skärholmsderbyt. Sätra är bra men ett lag som på ett ännu tydligare sätt lever på sina poängspelare. Spelet går nästan uteslutande på att sätta långa bollar på dessa spelare som ska tackla eller dribbla sig förbi. Ledarna är antingen medvetna om detta och struntar i det för att de vet att det ger resultat här och idag eller så saknar de bara erfarenhet från att driva ungdomslag i olika åldrar. Några av de storväxta duktiga spelarna når långt senare i ungdomsåren (de som förstår att bli bra på riktigt inte bra för att man är stor) men de som blir blåsta i dessa lag är de mindre spelarna som följer en spelidé som är byggd för att skapa resultat inte för att utbilda. I Segeltorp gör vi både och. Det är klart att vi säger till den stora att gå in och utnyttja fysiken i duellerna men vi följer också en spelidé där spelarna ska försöka att erövra spelyta för spelyta och involvera alla spelare i laget i speluppbyggnaden. Därför kan vi slå storväxta lag med vårt lag som består av spelare födda allt från 2007 till 2005.
Första målet gör vi sent i matchen efter flera anfall där målvakten till slut inte lyckas rädda en kombination framför Sätramålet. Mål nummer två är ett hårt distansskott signerat Linnéa som styrs något av Sätraspelare förbi målvakten.
Tråkigt att flera spelare i Sätra använder könsord mot våra spelare under matchen och att detta verkar vara ett accepterat beteende. Ur det perspektivet är det skönt att vi inte behöver möta Sätra på ett tag även om det är tuffa tävlingsmatcher.

<< Tillbaka