Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF FF 7 vit
1 - 0
Segeltorps IF 3
Hammarby IF FF 7 vit1 - 0Segeltorps IF 3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 maj, 15:15
Plats:Eriksdals BP 1
Tävling:
Matchnummer: 151192035
Samling:14:30
Trupp:Albin Bergstedt
Dante Holmqvist Lugo
Erdem Kavas
Erik Tallén
Glory Yambela
Jonathan Sener
Kamsi Nwaodu
Leo Partiainen
Mohamed Habt
Nikola Simic
Nikola Drinic
Samuel Sjöberg
Szymon Zarzeczny
Tim Tajjiou
Uddamålsförlust mot Hammarby
2018-05-12 19:28
1-0
Match i P13 div 1 mot Hammarby lag 7 som är Hammarbys andralag i åldersklassen. Laget hade enligt uppgift många duktiga killar som har tidigare spelat i akademin men tröttnat på miljön i det laget. Känner igen det från tiden med Segeltorps 02:or då vi fick flera spelare från liknande miljöer som ville fortfarande satsa på sin fotboll men på ett mer långsiktigt sätt.
Matchen är ganska jämn även om det är fördel oss i bollinnehavet. Hammarby försvarar sig bra och vi kan aldrig skapa tillräckligt heta målchanser för att måla. Vi försöker att variera arbetssättet och sätter igång kort på utgångsytan där vi skapar enkla 2 mot 1 situationer men hamnar sedan mot ett bra försvar framför Bajens backlinje där vi inte skapar klara genombrott. I mitten av första halvleken försöker vi att dra med oss markeringar för att öppna spelytor mellan Bajens lagdelar och får dit bollar men åter igen inga klara genombrott. I andra halvlekens vattenpaus (domaren avbröt matchen en gång i första och en gång i andra halvleken pga värmen) diskuterade vi om vi skulle använda oss av långa uppspel för att forcera in ledningsmålet. Våra kantspelare var nog lika tagna av värmen som Hammarbys försvar eftersom vi skapade några riktigt bra lägen till en början men tappade energi därefter. I en situation då Hammarby anfaller gör de en spelvändning till en fri spelare på höger sida i anfallsriktningen som tar sig förbi två stillastående spelare hos oss som av någon anledning stannar upp. Bajens anfallare skjuter mot mål och bollen styrs in genom bortre stolpen. Tråkigt sett till hela matchbilden men vi får skylla oss själva när vi inte gör mål på våra chanser framförallt i början av matchen. Mot slutet forcerar vi ytterligare och skapar två riktigt feta chanser som vi tyvärr skjuter utanför målet antagligen pga avsaknad av kyla under den pressade situationen. Hammarbys spelare ska ha cred för sin insats ända in på målsnöret då matchen var riktigt jämn.
Tyvärr avslutades matchen av tråkiga scener med en Hammarbytränare som inte verkar vara en god vinnare?? Måste vara första gången under alla år i ungdomsfotbollen som jag mött en tränare som beter sig riktigt illa mot spelare och andra trots att hans lag vinner matchen. Nåja, vi tackar för en bra match och önskar lycka till i fotbollen.

<< Tillbaka