Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Huddinge IF 1
1 - 2
Segeltorps IF 3
Huddinge IF 11 - 2Segeltorps IF 3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 10:45
Plats:Visättra IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151192122
Samling:10:00, Visättra på
Aktivitetsinfo: Samling kl:10_00visättra IP
Trupp:Albin Bergstedt
Arda Muhammed Akkoyun
Dante Holmqvist Lugo
Elton Wilmin
Erdem Kavas
Filip Baser
Jonathan Sener
Kamsi Nwaodu
Melvin Kuurne
Mohamed Habt
Nikola Simic
Nikola Drinic
Szymon Zarzeczny
Tim Tajjiou
Vinst igen mot Huddinge
2018-10-06 20:00
2-1
Derby mot Huddinge på blåsiga Visättra IP. Detta Huddinge slog vi med uddamålet i vårmatchen och nu borde grabbarna veta att lag som har torskat kommer laddade för revansch. Vi startar med vårens vinnande system och kommer snabbt in i matchen bortsett från de första minuterna då Huddinge kommer ut tokladdade.

Första målet gör Huddinge i klar offside efter flipperspel där boll spelas till Huddingespelare som står bredvid vår målvakt  på fel sida om vår backlinje. Dagens rättskipare godkände målet så att det var bara att kavla upp armarna.
Huddinge försvarade sig bra vilket gjorde att vi fick laborera i halvtid för att försöka skapa klara genombrott. Vi ser till att ansluta med ytterligare spelare centralt där vi upplevde att Huddinge markerade vår centralanfallare. Vi får så småningom betalt efter plan när Tim och Melvin spelar sig förbi innerbacken i 2 mot 1 där Melvin sätter kvitteringsmålet. Vi fortsätter att trumma på och skakar fram ytterligare lägen bland annat med spel tvärs över och skott strax utanför stolparna. Några minuter innan slutsignalen kommer äntligen vinstmålet och med tanke på antalet lägen och t o m en missad straff så var det ett rättvist resultat. Skönt för grabbarna att studsa upp efter gårdagens botteninsats.

<< Tillbaka