Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar
Segeltorps IF
5 - 4
Huddinge IK
Segeltorps IF5 - 4Huddinge IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 16:00
Plats:HockeyEttan Östra
Serie:HockeyEttan
Samling:14:00
Historisk derbyvinst mot Huddinge!
2019-09-29 21:51
I Derbyn kan allt hända!!!

Det finns inte ord hur stolta vi är över detta lag som krigar för varandra och aldrig ger sig. En 5-4 vinst mot Huddinge är en för föreningen och laget stor framgång. Detta då vi för första gången vinner mot Huddinge i senior sammanhang! I Derbyn kan allt hända!! 


Vi rivstartade i första perioden och hade hela 4-0 på resultattavlan innan den perioden var slut. Var motståndaren tagen på sängen? Kanske det?


I andra börjar Huddinges maskineri så sakteliga dra igång och dom reducerar två gånger om och ställningen efter 2:a perioden är 4-2


I 3:e blir det ett krig och Torpet kämpar, sliter och biter ifrån riktigt bra. Huddinge kan reducera till ytterligare 4-3. Då kunde man ta på stämningen i ishallen, men vips så dyker chansen upp och vårt danska nyförvärv Søren Dietz-Larsen visar ingen nåd när han skickar upp pucken stenhårt i krysset till 5-3.


Vi drabbas av utvisning i slutet av matchen och Huddinge får chansen att plocka målvakt i ett 6-4 spel. Givetvis kommer ytterligare reducering till 5-4, vad annars i denna gastkramande thriller. Några fler mål blir det inte och Torpet vinner derbyt. << Tillbaka