Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps IF
vs
Lindlövens IF
Segeltorps IFvsLindlövens IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 29 augusti, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Samling:17:30
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
Vinst i första träningsmatchen!
2018-08-30 14:00
Då var första matchen för säsongen avklarad. Igår kom Lindlöven på besök till hallen och stod för motståndet.  Segeltorp vinner med 1-0 (22-22) efter mål av Gustav Björklund i första perioden!

Vi såg en del tunga ben och visst finns det saker att slipa på i passningsspel, men med tanke på att det var vår första match kan man inte annat än hoppas på fler vinster!
Positivt var att försvarsspelet som fungerade ganska okej, vilket noll mål insläppta visar på. Extra roligt är det förstås att Rasmus Hedström håller nollan i sin första match i Segeltorps-tröjan. Framåt önskar vi mer, men det får vi jobba vidare på.

@ulfhockeylive sände en testsändning av matchen och det finns att kvar att jobba på för föreningen  gällande nätverk mm. Det är inte bara spelarna som behöver träna, det var träningsmatch för annat också. Nu går vi vidare och jobbar på en än bättre helhetsupplevelse till nästa hemmamatch.

Kul är det att vi är igång nu och det känns som om vi kommer för se mycket underhållande hockey även den här säsongen i Torpet!

<< Tillbaka