Huddinge IK
1 - 6
Segeltorps IF
Huddinge IK1 - 6Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 november, 20:00
Plats:Björkängshallen
Serie:Damer Stockholm Syd   Tabell >>
Samling:19:00, Björkängshallen
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Huddinge i Björkängshallen. Samling 19:00 för gemensam uppvärmning. Svara så snart ni kan på kallelsen.
Trupp:#1 Anna Danielsson
#11 Lena Schaller
#30 Annie Östlund
#41 Åsa Kagerén
#44 Eva Sundblad
#45 Helene Ferlin
#46 Linda Törngren
#49 Nina Wengborn
#52 Ann Lundgren
#53 Camilla Breime
#54 Johanna Olin
#55 Maria Frostenson
#56 Tao Flood
#57 Carin Lundén
#59 Madeleine Togeretz
Rita Mosavat
Sisters krossar Huddinge på bortaplan!
2017-11-26 22:39
Segeltorp Sisters besegrar Huddinge IK med slutsiffrorna 1-6 (28-16). Sisters har matchen i stort sätt hela tiden, men stundtals får Huddinge press på Sisters mål.

Sisters tar en tidig ledning genom #35 Frida Hemstad på ett chockat Huddinge. Sisters utökar till 0-3 innan första perioden är över genom #44 Eva Sundblad samt ytterligare ett mål av Frida. I slutet av första får Huddinge äntligen till lite press på Sisters, men #1 Anna Danielsson storspelar som vanligt i målet.
I andra perioden går Sisters ut starkt igen och utökar ledningen till hela 0-5 innan Huddinge får till ett mål. Efter målet tar Huddinge en timeout och försöker sätta hårdare press på Sisters, men laget håller emot. Trots att Huddinge får med sig två utvisningar på raken så släpper Anna inte in något mer mål i den här matchen! Förutom redan nämnda målgörare så gör även #36 Lisa Colliander mål, men de flesta målen står Frida för och hon gör hela fyra av Sisters mål.

Så här säger Sisters spelande tränare Lisa Colliander:
Jag är så stolt över alla i Sisters! Hårt jobb på träningen ligger bakom den första, men inte sista, seriesegern. Nu är vi på G, the only way is up!

Så kan det gå när man ställer ut skridskorna!

<< Tillbaka