Malin Wihlforsén: "Hela laget har imponerat på mig"
2016-02-24 00:10
Vi tog oss en frågestund med vår duktiga lagkapten Malin Wihlforsén som tyvärr är skadad för tillfället. En meniskskada sätter stopp för spel, men från sidan har Malin följt laget och här får vi nu höra vad hon sett i Segeltorps IF inför säsongen 2016.

Först och främst, hur går det med din skada?

-Det går framåt! Allting är lagat och klart! Nu ska jag bara lära mig gå igen! :)

Är antagligen tillbaka efter sommaren!

Hur tycker du försäsongen har varit hittills?

-Jag tycker försäsongen har varit grym! Många på träningarna, mycket kämparglöd, laget blir bara starkare och sammanhållningen är på topp!

Nu när du suttit på sidan och kollat, hur tycker du att det ser ut för laget inför säsongen 2016?

-Som sagt, sammanhållningen är bra och det tillsammans med att spelet blir bättre. De träningsmatcher vi har haft har sett riktigt bra ut! Blir stolt över tjejerna när jag ser dem spela! :)

Vilka spelare har imponerat på dig?

-Hela laget har imponerat riktigt mycket på mig, som ett starkt lag tillsammans!

Individuellt så har "Natta" imponerat mycket på mig! Liten, orädd, springer som en dåre och ramlar som en bebis som precis lärt sig gå!

Melina imponerar också med sin grymma teknik som kommer snurra upp vilket mittfält som helst.

Emma H är en grym tillgång till vårt mittfält, duktig och läser spelet bra. Stärker vårt redan starka mittfält som kommer vara svårt att ta sig igenom!

Vilka är dina personliga målsättningar för säsongen 2016?

-Mina personliga målsättningar är såklart att komma tillbaka så fort som möjligt från min meniskskada! Sedan att kunna leda laget till en seger i Div 4. Sen vill jag såklart täppa till så mycket som möjligt i backlinjen, som för övrigt är grymt stark!

Vad tror du om lagets chanser i Div 4?

-Det finns bara en sak som gäller: Att vinna division 4