Jonna Lindberg klar för Segeltorps IF
2017-06-21 13:23
Första sommarvärvningen är på plats, och det är med stor glädje vi kan presentera Jonna Lindberg till Segeltorps IF. Jonna är en snabb, stark och bolltrygg spelare som vi är övertygade om kommer göra stor nytta för laget. Hon spelar helst yttermittfältare eller anfallare, men har spelat på de flesta positioner på planen. Jonna kommer närmast från Norrahammars IK, men har spenderat merparten av sin fotbollskarriär i Husqvarna FF i Div 2.

Huvudtränare Viktor Vilhelmsen:

"Jätteroligt att Jonna nu tillhör Segeltorps IF! Redan under första träningen kändes det rätt. Hon visar upp en fin inställning och är definitivt en spelartyp vi behöver i laget. Med fin bollbehandling, styrka och snabbhet kommer Jonna göra stor nytta. Att det dessutom är en riktigt trevlig tjej gör saken ännu bättre. Segeltorps IF har gjort en riktigt bra vårsäsong, framförallt med tanke på att vi är nykomlingar, men truppen är fortfarande lite tunn. Därför känns det självklart skönt att kunna presentera spännande nyförvärv! Håll utkik, vi är inte klara än..."