Elsa Ulin till Segeltorps IF
2017-07-26 07:00
Andra värvningen under sommaren är klar, och det är med stolthet vi kan presentera Elsa Ulin som nytt tillskott i damlaget. Elsa är en bolltrygg och placeringssäker mittback med väldigt god spelförståelse. Elsa har under hela sin fotbollskarriär tillhört Älvsjö AIK, men väljer nu alltså att komma över till Segeltorps IF.

Huvudtränare Viktor Vilhelmsen:

-Äntligen! Jag tog över jobbet som huvudtränare för Segeltorps IF Damlag för ca två år sedan, och redan då ville jag värva över Elsa till föreningen. Tyvärr blev det inte av vid det tillfället, men jag har hela tiden levt med förhoppningen att Elsa förr eller senare skulle välja att komma till "Torpet". Därför känns det naturligtvis riktigt bra att det nu är klart att Elsa fortsättningsvis spelar för vår förening. Första gången jag såg Elsa på en fotbollsplan blev jag imponerad av kvaliteterna denna spelare besitter. Hon har en god grundteknik, är en duktig passningsspelare och besitter en fin speluppfattning. Det är en spelskicklig och placeringssäker mittback vi får in i laget. Jag är väldigt nöjd med den här värvningen!

Vi hälsar Elsa Ulin varmt välkommen till Segeltorps IF!