Segeltorps IF värvar Hanna Samuelsson
2017-11-22 07:00
Första värvningen inför säsongen 2018 är på plats, och det är med glädje vi kan presentera Hanna Samuelsson som nyförvärv till ”Torpet”! Hanna började sin karriär i IF Centern, och efter spel i bland annat IS Halmia gick flyttlasset vidare till Frankrike. Där tillbringade Hanna ett par säsonger innan hon tog beslutet att återvända hem till Sverige och Telge United i Div 1. Efter ett uppehåll från fotbollen har nu Hanna valt att fortsätta sin karriär i Segeltorps IF.

Huvudtränare Viktor Vilhelmsen:

- En riktigt häftig värvning! Vi ledare har imponerats av Hannas lugn med boll samtidigt som det är en riktig krigare vi fått in i truppen. Att konkurrensen nu ökar betyder verkligen mycket för laget. Segeltorps IF har tidigare visat att defensiven varit stabil, men med Hanna i laget kan vi säga att vi är ännu starkare bakåt. Redan från första träningen kändes det rätt, och ska vi slåss om uppflyttning behövs spelare med Hannas mentalitet. Wow!

Assisterande tränare Jacob Thylin:

-Jag är verkligen imponerad av det jag sett av Hanna hittills. Hon besitter ett lugn i spelet samtidigt som hon tar för sig och det märks att hon trivs med att styra spelet från en position längre ner i banan. Det skall bli jätteintressant att se vad hon kan tillföra laget med sin mogna och tuffa spelstil. Hon har en karaktär som vi sökt efter och jag är övertygad om att hon kommer bidra till att vi slåss om seriesegern kommande säsong.

Vi hälsar Hanna med familj varmt välkomna till Segeltorps IF!