Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Damjuniorerna bjuder in till provspel under november
2017-10-30 07:00
Efter en väldigt bra säsong 2017, där Damjuniorerna till slut stod som seriesegrare i F16-19, är planeringen för 2018 i full gång. Vi vill till nästkommande säsong ta ännu ett steg, och därför bjuder vi nu in spelare till provspel under november månad.


I Segeltorps IF har vi de senaste åren gjort en satsning på dam- och flicksidan, och det har snabbt givit resultat. Damjuniorerna stod säsongen 2017 som seriesegrare i F16-19 när serien var färdigspelad, och Damlaget slutade på en fin tredjeplats som nykomlingar i Div 3. Nu bjuder vi in till provspel för spelare som vill vara med och bidra på resan mot högre höjder! 


Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och träningarna sker i en familjär miljö på södra Stockholms finaste faciliteter. Vi erbjuder både fys- och målvaktstränare. Damjuniorerna och Damlaget leds av samma huvudtränare, vilket innebär att vi för rätt spelare även kan erbjuda rotationsträning med Damlaget på regelbunden basis. 


Är du en talangfull spelare som vill ta nästa kliv i utvecklingen? Är du en spelare som söker nya utmaningar i en förening på uppgång? Då ska du söka dig till oss i Segeltorps IF! Kontakta gärna huvudtränare Viktor Vilhelmsen för mer information.


Kontaktinformation:
Huvudtränare Viktor Vilhelmsen 
Telefon: 0760439965
Mail: Viktor.vilhelmsen@segeltorpsif.se 

Nyhetsarkiv