Segeltorps IF:s nya Dam U-lag söker spelare
2018-10-16 10:59
I Segeltorps IF har vi de senaste åren gjort en satsning på dam- och flicksidan, och det har snabbt givit resultat. Damlaget har tagit kliven från Div 4 till att säsongen 2019 spela i Div 2, och Damjuniorerna slåss i toppen av F16-19 Div 1. Vi vill ta ytterligare steg i vår utveckling, därför startar vi nu ett Dam U-lag och vi söker ambitiösa och talangfulla spelare födda år 01-04 som vill vara med på detta spännande projekt.
Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och vi erbjuder även södra Stockholms finaste faciliteter. Vi har ett väldigt tätt samarbete med Damlaget, men också med Dam J. Detta innebär att spelare från Dam U både har möjlighet till att rotationsträna och spela matcher i J19 tillsammans med Damlagets spelare.

Är du en spelare som söker nya utmaningar? Eller är du möjligtvis en talang som vill ta nästa kliv i din spelarkarriär? Då ska du söka dig till oss i Segeltorps IF! Kontakta gärna huvudtränare Viktor Vilhelmsen för mer information.

Kontaktinformation:
Huvudtränare Viktor Vilhelmsen