Segeltorps IF värvar Vanja Rytter
2019-01-16 06:00
Flick- och damsidan inom Segeltorps IF har skapat en spännande verksamhet, och vi kommer närmaste tiden presentera flertalet namn som sportchef, ledarna i Dam U och tränarna i damlaget tror kommer göra att föreningen tar enorma kliv mot nya nivåer! Första nyförvärvet vi presenterar under 2019 är Vanja Rytter. Detta är en spelare som Segeltorps IF haft ögonen på under en längre tid. Vanja är främst tänkt som ytterback, men hon kan även spela mittback. Ledarna, både i damlaget och i yngre leden, har imponerats av Vanjas kompetens och detta är en spelare vi tror mycket på inom föreningen i framtiden. Vi är väldigt glada att Vanja Rytter valt att fortsätta sin karriär i Segeltorps IF!

Huvudtränare Viktor Vilhelmsen:

-Wow! Segeltorps IF har under 2018 mött Vanja i derbyna mot Huddinge IF på fotbollsplanen, och då pratar vi om damlagets matcher. Att Vanja, trots spel i Huddinge IF:s damlag i Div 3, fortsättningsvis väljer att spela för Segeltorps IF Dam U visar att vår verksamhet kan erbjuda utveckling, spel på hög nivå och god utbildning för att ta nästa steg. Vanja är en spelare som vi inom föreningen haft bra koll på och velat knyta till oss under en längre tid. Vanja spelar tufft, har god teknik och spelar moget för sin ringa ålder. Det här är en spelare vi tror stenhårt på, vi ser henne snart spela i damlaget!

Vi hälsar Vanja Rytter med familj varmt välkomna till Segeltorps IF!!