Segeltorps IF värvar Ellinor Jansson
2019-03-05 06:30
Dam U fortsätter presentera spännande spelare, och nästa spelare på listan av nyförvärv är den stora talangen Ellinor Jansson. Ellinor är en bolltrygg, hårt kämpande mittfältare med god spelförståelse. Redan nu visar denna spelare prov på moget spel trots sin ringa ålder. Ellinor kommer närmast från Tullinge och har redan debuterat för damlaget i ”Torpet” och presterat på en väldigt hög nivå. Vi är väldigt glada att Ellinor valt att fortsätta sin karriär i Segeltorps IF!

Huvudtränare Viktor Vilhelmsen:

-Ellinor sökte sig till oss under vintern och redan på första träningen visade Ellinor vilken enorm talang hon besitter! Det här är verkligen en spelare att hålla ögonen på i framtiden, fortsätter hon slita hårt på träning och match är hon snart en given startspelare i damlaget. Denna tjej kommer gå långt inom fotbollen, sanna mina ord.

Vi hälsar Ellinor Jansson med familj varmt välkomna till Segeltorps IF!