Dam U bjuder in till provspel under november månad
2019-10-22 08:17
Efter en bra säsong 2019, där Dam U slutade på en fin tredjeplats i sin serie, är planeringen för säsongen 2020 i full gång. Vi vill nu ta ännu större steg, och därför bjuder vi nu in ambitiösa och talangfulla spelare till provspel under november månad!

I Segeltorps IF har vi de senaste åren gjort en satsning på dam- och flicksidan, och det har snabbt givit resultat. Damlaget har på kort tid tagit stegen från Div 4 till Div 2, och Dam U, som inför säsongen 2019 var nystartat, slutade på en fin tredjeplats i sin serie. Nu vill vi ta ytterligare kliv inom föreningen och göra en ännu större satsning på våra flick- och juniorlag!

Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och träningarna sker i en familjär miljö på södra Stockholms finaste faciliteter. Dam U och Damlaget kommer ha ett tätt samarbete, vilket innebär att vi för rätt spelare även kan erbjuda rotationsträning med Damlaget på regelbunden basis.

Är du en talangfull spelare som vill ta nästa kliv i utvecklingen? Är du en spelare som söker nya utmaningar i en förening på uppgång? Då ska du söka dig till oss i Segeltorps IF! Kontakta gärna Viktor Vilhelmsen för mer information.

Kontaktinformation:
Viktor Vilhelmsen