Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Fotboll
Dam U
Dam U söker framtidens damspelare inför säsongen 2021
2020-09-30 07:00
Vill du spela i en klubb med stor medvind? Vill du rotationsträna med ett damlag i division 1 för att tidigt vänja dig vid snabb och bra seniorfotboll? Inför säsongen 2021 hårdsatsar Dam U (Utvecklingslaget) i Segeltorps IF för att skapa fler framtida duktiga damspelare! 

Segeltorps IF har en väldig framtidstro och känner stor stolthet över vårt duktiga damlag som tog steget upp i Division 1 denna säsong. Idag kommer 7 av 27 spelare i Segeltorps IF Dam från Dam U/ Dam J – klubbens ambition är att inom 2-3 år skall mer än hälften av spelarna i A-laget tagit steget upp via egna leden. 

 

För att ge varje spelare chansen att utvecklas så naturligt och snabbt som möjligt kommer spelare i Dam U under 2021 kontinuerligt rotationsträna med A-laget. Dam U söker därför spelare som vill träna 3-4 pass/vecka och verkligen satsa på sin fotbollsutveckling. 


Som spelare i Dam U kommer du märka att vi ledare verkligen sätter din utveckling i främsta rummet. Dam U är ingen slutstation – det är ett startskott! Vi söker främst spelare födda år 03-06 för alla positioner, även målvakter. Truppen om ca 20 spelare skall vara uttagen senast i mitten/slutet av januari (ca 18 + 2).

 

Vi startar nu våra öppna träningar vecka 41 och kör dessa minst fram till och med v.51. Som det ser ut idag tränar vi måndag-onsdag-torsdag varje vecka. Du spelare eller förälder till spelare som har frågor - ring eller maila mig så berättar jag mer! Vi har något väldigt bra på gång, men vi behöver dig/er för att lyckas fullt ut!

 

Välkommen! // Anders Lindstedt, Huvudtränare Segeltorps Dam U, 0708-904940, mail: anders@inventia.se

 


PS. Glömde nästan... Samtliga spelare i Dam U får alla kläder (overaller, träningskläder, jackor mm) samt väskor och fotbollsskor helt kostnadsfritt. Vi tackar alla våra sponsorer för deras stora förtroende och starka stöttning av vår satsning. DSNyhetsarkiv