Fotbollen åter igång efter sommaren!
2018-09-13 17:03
Äntligen har träningarna sparkat igång igen efter ett långt sommaruppehåll och killarna är taggade till träningar och matcher. Träningsnärvaron är hög och glädjen på planen går inte att ta miste på!

Stort TACK till alla ni ledare som hela sommaren två gånger i veckan ställt upp och gjort det möjligt för de som varit hemma och velat spela har kunnat ta sig ner till IP, spela fotboll och träffa kompisar.

Matcherna rullar nu på och det är roligt att följa laget och hur de utvecklas.
Tack alla supportrar som med glada tillrop hejar fram våra killarpå matcherna!

Nyheter i laget

På spelarfronten har det skett några förändringar. Laget har fått tillskott av tre nya spelare, Malik som anslöt till truppen innan sommaren och nu har vi också välkomnat Leo och Farid. Vi hälsar dem med familjer välkomna till laget!

Två killar har valt att lägga fotbollsskorna på hyllan, William H och Wilmer. Vi önskar dem lycka till och tackar dem för tiden hos oss och för den inställning och känsla de bidragit med till truppen.

Laget har också en ny kassör, det är Filips mamma, Maria Stablum som kliver in och tar den rollen.

Ni ska också framöver kunna följa matcher och nyheter här på hemsidan, det är Linda, William Ns mamma, som kommer uppdatera sidan.

Tränarutbildning 2018-09-21 16:22
GOTT NYTT ÅR !!!!2017-12-31 15:07