Cup i Eskilstuna 8/4
2018-04-14 12:43
Sista påsklovsdagen åkte laget i väg på en heldagscup som Eskilstuna/Linden anordnade. Mycket trevlig och välorganiserad cup!

Vi spelade först två gruppspels matcher där vi gjorde en stabil insats och vann båda! Fösta målet var avklarat och nu blev det semifinal! Killarna var mycket nöjda.
I semi så gick det även där som önskat och en klar seger gjorde att vi kunde ladda för slutmålet - FINAL! Motståndare blev Linköping.

Finaldags: Vi hade ett lag som var väldigt motiverade som gick in och verkligen gav allt.
Spänningen var på topp under hela matchen och efter full tid stod det 1-1.
Nu väntade förlängning i 5 min. Tyvärr räckte vi inte riktigt till då Linköping gör mål och vi inte lyckas få in en kvittering trots många chanser och hårt tryck.
Men en andra plats och en väl genomförd turnering gjorde att killarna ganska snabbt ändå kunde glädjas över sin prestation.

Vi ledare var mycket nöjda med killarnas insats och otroliga utveckling som de gjort denna säsong! Bra kämpat av er alla!

Cup i Eskilstuna 8/42018-04-14 12:43
Cup i Enköping2018-01-10 21:23