Match - Föräldrar VS Team 07
2018-11-04 20:53

I lördags  den 3/11 spelade Team 07 årets viktigast match, den mot föräldrarna. Team 07 fick uppbackning i målet av Rickan och Team 07´s båda målvakter tog plats i kassen hos föräldrar laget.

Det startade i ett rasande tempo och båda lagen kämpade grymt bra. Första och andra målet satte Team 07 som fintade bort sina föräldrar och visade prov på sin fina skridskoteknik.

Föräldrarnas första mål kom först sent in i den första perioden och till halvlek stod det 3 – 1 till Team 07. Föräldrarna vann skotten i den första perioden och Rickan fick jobba hårt i målet.

När andra perioden startade fortsatte Team 07 att jobba på och 10 minuter in i period två överbevisade Team 07 att dom hade lagt ner lite mer träning på både isen och konditionen.

Matchen slutade 5-3 till Team 07 som även vann skotten i period 2

Det blev en mycket väl genomförd match av både spelare och målvakter som visade upp en härlig kämpar glöd från båda lagen.

Stort tack till Team 07 och alla föräldrar, syskon och tränare som ställde upp