Våravslutning 2017
2017-08-10 18:23

Så var det slut på en väldigt intensiv, spännande, utvecklande och helt fantastisk vårsäsong!!

Vi har sett barnen utvecklats både som spelare och fotbollskompisar, fått se otroligt spännande och roliga matcher, spelat cuper där spelarna fått en djupare vänskap och fått mäta sig med många andra lag och framförallt haft väldigt roligt tillsammans. En del har tagit del av Waldemars utvecklingsträning, vissa var med på föreningens fotbollsläger och några av oss gick och såg Djurgårdens IF mot AFC Eskilstuna på Tele2-arena.

Ständigt så anstränger vi oss för att ge barnen en bra skolning i fotbollens värld, både tekniskt, taktiskt och dess gemenskap. Därför så är det också viktigt att på avslutningar bara ha kul. Denna gång hade vi planerat en 3-kamp med strafftävling, en passningstävling och en station där spelarna (och vissa föräldrar) kunde mäta hur hårt de kan skjuta. Otroligt uppskattat där de som presterade bäst i varje gren vann varsin SIF-mössa.

Förutom det så hade vi bokat en träningsmatch med våra goda vänner i Segeltorps IF 2. En match där både föräldrar, ledare och spelarna hade jättekul och firade sommarlovet tillsammans. Det blev även första matchen i Segeltorpströjan för några av våra nytillkomna spelare.

Därefter hade vi traditionsenlig fika med saft och kakor, samt prisutdelning från 3-kampen. Även vi ledare fick uppskattning i form av fina ord, hen-toalettskylt och balar med toalettpapper. Talar för oss alla när jag tackar och meddelar att vi blev skitglada. ;-)

Som slutkläm tog vi halva planen på låns och gjorde en sista lek. Barnen fick använda sina bollar eller föreningens med klisterlappar med namn på. Sen gällde det att komma närmast en kon på andra sidan när alla sköt samtidigt. Kontrollerat kaos ledde till en vinnare av en SIF-ryggsäck!

Det enda som inte vi inte hann med var en föräldramatch, så på höstavslutningen blir det ett måste.

Glad sommar!

/Christer