Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps IF hälsar alla barn födda 2011-2014 välkomna till våra Skridskoskolor/Hockeyskolor
 
Nu kan du köpa ett startpaket från CCM för endast 500 kronor
Nu kan du köpa ett startpaket från CCM för endast 500 kronor. Du får handskar, armbågsskydd, byxa, benskydd, axelskydd samt trunk. Startpaketet finns i barnstorlekarna M, L XL. Normalt är att storlek L passar de flesta som börjar i Team 11 och Team 12. Det bästa sättet innan köp är att testa att just benskydden passar, då brukar också resterande utrustning sitta bra. Ni kan köpa startpaketet i vår sportbod som ligger vägg i vägg med vårt café och det är cafépersonalen som hjälper er. Hockeyskolan

Rekommenderad ålder 2011-2014, där du lär dig att åka skridskor. Hockey/skridskoskolan tränar en gång i veckan på lördagar kl 10.30-11.20. Här kan man under säsongen flytta upp till Team 11 och Team 12 när skridskoåkningen börjar flyta på. 


Avgiften för hela säsongen är 650 kronor. Efter anmälan skickas fakturas ut via mail. Säsongen startar lördagen den 15 september och avslutas lördagen den 16 mars med korv, läsk och diplomutdelning. 


Våra ledare är utbildade enligt Svenska Ishockeyförbundets krav för Tre Kronors Hockeyskola.


I år kan du beställa CCM:s startpaket med byxa, handskar, benskydd, axelskydd, armbågsskydd samt trunk för endast 500 kronor. Gäller enbart för de som anmäler sig till hockeyskolan och debiteras i samband med anmälningsavgiften. Beställningen görs på länken i högre upp på denna sida.


Läs mer om utrustning och övrigt i informationen nedan:


Team 11 och Team 12
Rekommenderad ålder 2011-2012, där du som redan kan åka skridskor tränar med klubba och puck. Här spelar du med Team 11 och Team 12 och tränar två gånger i veckan, lördagar 11,30-12,20 samt tisdagar 17,00-17,50. Här ingår du i ett ishockeylag som även kommer spela en del träningsmatcher mot andra klubbar under säsongen. 


Avgiften för hela säsongen är 1150 kronor. Efter anmälan skickas fakturas ut via mail. Säsongen startar lördagen den 8 september och avslutas lördagen den 23 mars med korv, läsk och diplomutdelning.


Våra ledare är utbildade enligt Svenska Ishockeyförbundets krav för Tre Kronors Hockeyskola.


I år kan du beställa CCM:s startpaket med byxa, handskar, benskydd, axelskydd, armbågsskydd samt trunk för endast 500 kronor. Gäller enbart för de som anmäler sig till hockeyskolan och debiteras i samband med anmälningsavgiften. Beställningen görs på länken i högre upp på denna sida.


Läs mer om utrustning och övrigt i informationen nedan:


Läs mer: