Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Uppdatering jrin Kings Curve Camp v 32 2020
Vi jobbar för fullt med planering och förberedelser inför Kings Curve Camp under vecka 32. Vi kommer att noga följa utvecklingen och de rekommendationer som kommer från myndigheter relaterat till Covid-19 och vi kommer att vidta nödvändiga åtgärder och göra anpassningar för att få campen att fungera trots rådande situation.
Vi har redan nu många anmälda till campen och vi hoppas att alla kommer att få en rolig vecka och start på säsongen i augusti.

Anmälan görs via Segeltorp Hockeys hemsida under "Sommarlägret". Har ni frågor, kontakta Kansliet på: hockey@segeltorpsif.se
Anmäl dig till Kings Curve 2020
Kings Curve 2019 film

För elfte året i rad öppnar vi anmälan till vårt populära sommarläger Kings Curve camp. Campen pågår mån - fred v 32 i Segeltorp och är i år öppen för åldrarna 2006-2012. Vi kommer att träna både is-fys och teoriträning i åldersindelade grupper. Även i år kommer NHL spelarna att träna i hallen under veckan och förutom att titta på deras träningar kommer det finnas tillfälle för autografskrivning. Pris 2595 kr för Segeltorps spelare 2995 kr för spelare från andra klubbar.
Kings Curve Camp 2018
En kort film från en sommarvecka fylld av hockey - ispass, fys och teori - från morgon till kväll.
Sommarlägret med NHL-spelarna (Kings Curve Camp)

Fler bilder (+8) >>