Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Anmälan till Kings Curve Camp - Girl Weekend 2021

Vi är glada att kunna meddela att för första gången genomför Segeltorp Hockey ett sommarläger för flickor i Segeltorpshallen! Lägret kommer att vara under helgen 14-15 augusti och är öppet för alla spelare födda 2008-2013. Vi kommer att dela in i grupper från nybörjare till de som spelat något år, dvs nivåindelat och inte åldersindelat, så att alla får bästa möjliga upplevelse utifrån sina egna förutsättningar.

Välkomna!

Anmäl Er Här:

Läs mer här:

Anmäl dig till Kings Curve 2021

Kings Curve 2019 film

För tolvte året i rad öppnar vi anmälan till vårt populära sommarläger Kings Curve camp. Campen pågår mån - fred v 32 i Segeltorp och är i år öppen för åldrarna 2007-2013. Vi kommer att träna både is-fys och teoriträning i åldersindelade grupper. Tradionellt tränar NHL-proffsen i hallen men pga rådande omständigheter är detta inte klart men diskussioner pågår. Pris 2595 kr för Segeltorps spelare 2995 kr för spelare från andra klubbar.
Kings Curve Camp 2018
En kort film från en sommarvecka fylld av hockey - ispass, fys och teori - från morgon till kväll.
Sommarlägret med NHL-spelarna (Kings Curve Camp)

Fler bilder (+8) >>