Avgifter

Segeltorps IF:s verksamhet finansieras av medlemsavgifter, sektionsavgifter, statliga och kommunala bidrag, bingoverksamhet, souvenirförsäljning, cafeterians överskott och individuell lagsponsring.

Medlemsavgiften är ekonomisk grund för föreningens löpande administration och försäkring. Som medlem i föreningen är du direkt försäkrad genom Segeltorps IF föreningsförsäkring. Föreningen är även öppen för de som vill stödja Segeltorps IF genom att bli medlem.

Sektionsavgiften bekostar anmälningsavgifter för seriespel, spel i S:t Erikscupen och domaravgifter i 5 mot 5 och 7 mot 7 serier och domarbidrag för 9 mot och 11 mot 11 serier. Domarbidrag ges är följande:

• 150 SEK/år per spelare i 9 mot 9

• 200 SEK/år per spelare i 11 mot 11, 14 - 15 år

• 250 SEK/år per spelare i 11 mot 11, 16 år -

Material såsom bollar, västar och koner ingår i sektionsavgiften. Ett set träningskläder (shorts, strumpor och t-shirt) ingår när man betalat sektionsavgiften. Vid match får laget låna matchtröjor.

Avgifter för Segeltorps IF Fotboll, 2019

Medlemsavgifter (betalas till huvudföreningen)

Medlemsavgift ska alla som är verksamma i föreningen betala. Medlemsavgiften ska vara betald senast 28/2 [CD1] för innevarande verksamhetsår. Nya spelare ska betala medlemsavgiften senast sista dagen i månaden efter det man börjat träna i föreningen

• Medlemsavgift 400 kr

• Medlemsavgift familj 650 kr

Betalas in på BG. 5709-5721

Avgift för spelare (betalas till fotbollssektionen)

• Fotbollsskolan 15 ggr 950 kr

• Fotbollsskolan (år 3), 1 300 kr

• Sektionsavgift*, 5 mot 5, 1 500 kr

• Sektionsavgift*, 7 mot 7, 1 700 kr

• Sektionsavgift*, 9 mot 9 och 11 mot 11, 1 900 kr

• Sommarfotbollsläger, 1 650 kr (2 000 kr för icke medlemmar)

* Om ni har tre eller fler barn i föreningen så betalar ni 3 900 kr i sektionsavgift för alla barn.

Sektionsavgiften betalas senast 30/4 för innevarande verksamhetsår.

Det finns möjlighet att delbetala sektionsavgiften. Kontakta kansliet för mer information.

Betalas in på BG 5111-0583

Ingen spelare får delta i matcher eller träningar utan att avsedda avgifter är betalda eftersom de då inte är försäkrade.

Vid obetald avgift, underrättas tränaren och föreningen kommer att stänga av spelaren från träning samt matchspel fram tills dess att avgiften är betald.

Övrig avgift

Idrottsplats(IP)-avgift, 500 kr, är en engångsavgift och betalas in till fotbollssektionen på BG 5111-0583

IP-avgiften betalas från och med det året man börjar spela 7 mot 7 eller för nya spelare i klubben som börjar när det är 11 år eller äldre. Avgiften är en intäkt som sektionen fonderar för framtida investeringar för att kunna utveckla verksamheten och idrottsplatsen. Exempel på det är utbyggnad och utveckling i samverkan med kommunen (läktare, sekretariat, vintertält mm).

Kommunen äger och förvaltar Segeltorps IP via HUGE, men utveckling eller fler planytor behöver vi som förening bidra till.

Vid frågor gällande medlemsavgifter och sektionsavgifter, kontakta kansliet.

Ekonomi för lagen:

·        Lagen har rätt att ha en egen lagkassa. Lagkassan skall skötas enligt grundläggande bokföringsmetoder, med tydlig löpande redovisning av intäkter och utgifter. Lagkassan skall i huvudsak finansiera innevarande säsong och max 20 % av kassabehållningen bör flyttas med mellan två verksamhetsår. Senast 31/12 skall lagkassan redovisas för kansliet med tillhörande verifikationer.