Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Bli medlem i Segeltorps IF
Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner,

2021-09-23 15:19

Office Network vill främja och stötta Segeltorps IF så att ungdomar som startat sin idrottskarriär i Segeltorp också kan vara kvar i föreningen in i vuxenlivet.

Samarbetet innebär att Office Network erbjuder ett bra och utvecklande arbete samt en tydlig yrkesutbildning som passar perfekt för att kunna kombinera med träningar och matcher som dessa spelare har hos Segeltorps IF.

På Office Network vill vi skapa trygghet. Det gör vi genom att samarbeta med de bästa och starkaste tillverkarna inom varje produktområde.

Just nu söker vi nya medarbetare till vårt lag inom försäljning och teknik.

Ta gärna en titt på vår rekryteringssite: https://office-network.weselect.com/

Vi tackar Office Network för förtroende att stötta vår förening.

Innebandy startsida
Spelare sökes till vårt veteranlag i innebandy
2021-09-03 10:48, Innebandy startsida

Segeltorp IFs veteranlag i innebandy söker spelare.

Vi har tappat ett antal spelare i år så vi behöver en del nytillskott för att kunna köra den här säsongen. Vi är ett blandat gäng men med det gemensamma att alla tycker om innebandy :).

Vi spelar i division två herrar veteran, Stockholms lägsta nivån ;).
Det är dock en förbundsserie så vi har riktiga domare på matcherna.

För att få spela i veteranserien måste du vara född 1987 eller tidigare.

Vi tränar i Flemminghallen B Torsdagar 20:00-21:30 med matcher på helgerna.

Så är du intresserad av att vara med och spela hör av dig.

Gärna så fort som möjligt eftersom vi måste besluta om vi får ihop det innan serien drar igång.

Är du intresserad maila till Lars Thorsen
lars.thorsen@gmail.com

Vidare till A-slutspel
2021-08-31 10:43, Fotboll startsida
P05:1

P16 kom delad två P16 Nationella serien och

kommer bland annat få

möta tre allsvenska lag i slutspelet.

Det är fyra olika slutspelsgrupper där vinnande i respektive

grupp går till semifinal. För alla andra är det slutspelat.

Segeltorp har i sin grupp:

IFK Umeå

Köpmanholmen-Bjästa FF

Djurgårdens IF FF

IK Sirius FK

GIF Sundsvall

Lycka till grabbar

Segeltorps IF Damlagsspelare
2021-08-18 20:50, Fotboll startsida
Olivia och Olivia

Olivia "Mini" Ländin Sjöblom uttagen till F15 Damlandslaget den 1-4 September i Göteborg

Olivia ”TJ” Tellström Jovicic kallad till distriktlagssamling för F16 den 26 Augusti som anordnas av Stockholms Fotbollförbund

Ett bevis på att man kan nå väldigt långt, även i en liten förening som Segeltorps iF

Grattis Olivia och Olivia

Damlagsspelare uttagen till Landslagsläger
2021-08-18 12:52, Fotboll startsida

Tåget fortsätter för vår duktiga damlagsspelare som nu är

uttagen till Landlagsläger i Göteborg den 1-4 September.

Hur det än går är vi riktigt stolta över dig.

A-Lag Damer Fotboll
Lagkapten Sanna Nygårds inför hemmapremiären
2021-06-11 17:29, A-Lag Damer Fotboll

Inför årets hemmapremiär mot Enskede IK passade vi på att prata lite med lagkapten #9 Sanna Nygårds

A-Lag Damer Fotboll
Oavgjort i seriepremiären
2021-06-07 06:00, A-Lag Damer Fotboll

En het seriepremiär, både på fotbollsplan och vädermässigt, utspelades under lördagen på PreZero Arena mot topptippade Smedby AIS. En mycket efterlängtad premiär som innehöll stor dramatik där hemmalaget dikterade villkoren, men där Segeltorps IF visade enorm kämpaglöd och beslutsamhet att få med sig ett bra resultat hem till Stockholm. Matchen slutar oavgjort, men faktum är att segern i slutändan kunde hamnat hos båda lagen...

Ishockey startsida
Lycka till i VM Samuel
2021-05-24 15:45, Ishockey startsida

Samuel Duggan representerade Segeltorps Hockey Herr lag under säsongen 2020/2021 då den brittiska högstaligan EIHL inte kom igång pga pandemin. Han spelade totalt 39 matcher i Segeltorps tröjan och gjorde totalt 24 poäng ( 11 mål & 13 assist ).

Samuel är med i Storbritaniens lag som just nu spelar VM i Lettland.

Sam är en högerfattad forward som inledde sin hockeykarriär i Bracknell där han spelade fram tills att han var 16 år. Därefter gick flyttlasset till Sverige och Örebro där han gick på hockeygymnasium och spelade i Örebro HKs juniorlag. Efter fyra år i Örebro, och en kort sejour i den amerikanska juniorligan NAHL, gick Sam vidare till det walesiska laget Cardiff Devils som tillhör den brittiska högstadivisionen EIHL (Elite Ice Hockey League) där han tillbringat de två senaste säsongerna.

Fredagen den 28 maj möter Storbritanien Sverige.

Lycka till i VM men spar gärna på krutet mot Sverige.

S:t Eriks-Cupen start nästa vecka
2021-04-28 16:26, Fotboll startsida

Idag den 28/4 har Folkhälsomyndigheten beslutat att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare. Detta innebär att S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka! Vi kan tyvärr inte dra i gång matcherna till helgen, då 2 400 domare krävs och plantiderna är avbokade. Däremot kan lag spela träningsmatcher på de avbokade plantiderna som då bokas via kansliet.

A-lag Herrar Hockey
Wille Hedqvist förlänger
2021-04-20 20:52, A-lag Herrar Hockey

Wille Hedqvist förlänger med Segeltorp Hockey.

Segeltorp kan även meddela att Wille Hedqvist förlänger sitt kontrakt med klubben. Den 21-årige backen har skrivit på en förlängning till 2022.

A-lag Herrar Hockey
Joel Thulin förlänger med Segeltorp
2021-04-14 16:05, A-lag Herrar Hockey

Joel Thulin förlänger med Segeltorp Hockey.

Segeltorp kan med glädje meddela att Joel Thulin förlänger sitt kontrakt med klubben. Den 21-årige forwardstalangen har skrivit på en förlängning till 2022.

Nyheter från vår verksamhet
Team 06 Hockey, 22/09 13:59