Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Bli medlem i Segeltorps IF
Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner,

Edina Begovic till Segeltorps IF
2020-08-07 08:00, A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF har lyckats värva en riktigt meriterad och spännande spelare, och namnet på denna spelare är Edina Begovic. Edina är en klok, stark och målfarlig spelare, och vi kommer ha stor nytta av denna spelares egenskaper på planen framöver! Att Edina genom åren varit en poängmaskin av rang har nog ingen missat, och vi är såklart mycket glada över att nu ha denna klasspelare i vår trupp! Hon har ett förflutet i IFK Nyköping, men har de senaste åren tillhört Sätra SK. Att Edina nu valt att skriva på för Segeltorps IF betyder, såklart, mycket för oss!
A-lag Herrar Hockey
Lagbygget 2020/2021 - Ny spelare klar!
2020-07-31 15:58, A-lag Herrar Hockey

Segeltorp har gjort klart med en ny spelare inför den kommande säsongen. Nicklas Sjölund ansluter från Vallentuna.

Nicklas Sjölund är fostrad i IFK Täby och AIK men kommer senast från spel hos seriekollegan Vallentuna. Nicklas har trots sin unga ålder flera säsonger med spel i både Hockeyettan och Hockeyallsvenskan.

- Nicklas är en väldigt skridskostark och irrationell spelare som kan bryta mönster. De senaste säsongerna har Nicklas spelat back men efter egen vilja och diskussion med oss tränare så kommer Nicklas att spela center/forward. Med hans offensiva uppsida välkomnar vi detta och ser med tillförsikt fram emot att se Nicklas ta steg hos oss, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021-Ny back till Segeltorp
2020-07-11 16:55, A-lag Herrar Hockey
20 årige backen Johan Svensson byter Kumla mot Segeltorp.
Ny Målvaktstränare.
2020-07-10 14:38, A-lag Herrar Hockey
Vi hälsar Gustav Claughton välkommen till Segeltorp.
Seriepremiären slutade med seger
2020-06-29 06:00, A-Lag Damer Fotboll
Efter en, som kändes oändlig, lång försäsong var det äntligen dags för seriepremiär, och vi begav oss till Gotland för match mot duktiga Dalhem IF i den första seriematchen för året. Det skulle visa sig att allt vi tränat på var svårt att få till, mycket beroende på underlaget och värmen. Det fanns dessutom en duktig motståndare som ställde till problem för oss, men vi vinner till slut matchen med 3-1 och kan därmed inkassera första segern!
Semesterstängt
2020-06-26 11:04
Från och med måndag 29 juni har kanslierna semesterstängt.
Vi är tillbaka igen  måndagen den  3 augusti.

Ha en skön sommar!!!

Segeltorps IF värvar Filippa Sand
2020-06-18 15:30, A-Lag Damer Fotboll
Efter en, minst sagt, långdragen process med övergången kan vi äntligen hälsa Filippa Sand varmt välkommen till Segeltorps IF! Filippa är en snabb, stark och spelskicklig ytterback som jobbar stenhårt både offensivt som defensivt. Närmast kommer Filippa från seriekonkurrenten Mälarhöjdens IK, men har också en bakgrund i klubbar som Järla IF, Hammarby IF och Enskede IK. Vi är mycket glada att Filippa hädanefter kommer spela för Segeltorps IF!
Fotboll startsida
Dag Appelgren - Sportchef Ungdom/Junior
2020-06-09 09:22, Fotboll startsida
Dags ansvarsområde som Verksamhets- & Utvecklingschef Ungdom, förtydligas nu också med rollen som Sportchef Ungdom/Junior. Det innebär en tydlig roll för den interna verksamheten samt de externa kontakter som ingår i uppdraget.
Corona har drabbat Gamla Grabbarna
2020-05-21 08:01

Bröderna Österberg - Harry och Lasse - eller "Garvis och "Loppan"

avled med några dagars mellanrum i slutet av april i den hemska virus-

sjukdomen som nu hemsöker oss. "Garvis" blev 82 år och "Loppan" fyllde 80 år i januari. Den 1 maj får vi sedan beskedet att Bosse Tengblad gått bort. Han blev 82 år. Alla tre hade föreningens förtjänstmärke i silver och var medlemmar i Gamla Grabbarna. Bosse Tengblad hade även förtjänstmärket i guld.

"läs mer under fliken Gamla Grabbar"

A-lag Herrar Hockey
Lagbygget 2020/2021 - Tredje nyförvärvet klart!
2020-05-18 12:00, A-lag Herrar Hockey

Segeltorp kan nu presentera sitt tredje nyförvärv inför den kommande säsongen. Backen Wille Hedqvist är klar.
- Wille passar perfekt in på den profil vi vill få in i laget, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen.

Den 20-årige backen Wille Hedqvist kommer senast från Mora IK:s J20 lag hos vilka han spenderade den gångna säsongen förutom ett par matcher med Malung i Hockeyettan. Tidigare under sin juniortid har Wille även tillhört BIK Karlskoga och Hudiksvall. Wille beskrivs som en ung och driven tvåvägsback med stark skridskoåkning.

- Vi har fått väldigt bra referenser på Wille via kontakter i Mora IK. Han har sina styrkor i offensiven och har en bra grund och mognad i sitt spel där han har fått en bra utbildning i BIK Karlskoga och Mora IK. Dessutom har han även fått känna på seniorspel i Hockeyallsvenskan med BIK och i Hockeyettan med Malung vilket är ett plus. Vi är jätteglada att Wille väljer oss som sitt nästa steg i sin utveckling, säger Jesper Eriksen.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Vi hälsar Wille varmt välkommen till Torpet!

Boende sökes till spelare
2020-05-04 21:14, A-lag Herrar Hockey
Segeltorps IF söker just nu boende/boenden i Segeltorp/Huddinge med omnejd, till våra A-lagsspelare.

Har du eller någon du känner något boende tillgängligt som önskas hyras ut en kortare tid från ca augusti - mars/april?

Har du något tips på boende så hör gärna av dig till vår Team Manager Oscar Pettersson:

📩 Oscar.pettersson@segeltorpsif.se
📞 070 882 80 00