Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Bli medlem i Segeltorps IF
BLI MEDLEM
Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner, 


A-lag Herrar Hockey
Filip Lindgren har valt att fortsätta i Segeltorp
2020-03-27 12:00, A-lag Herrar Hockey
Backen Filip Lindgren fortsätter i Segeltorp
A-lag Herrar Hockey
Ludvig Georgsson fortsätter i Segeltorp
2020-03-26 12:00, A-lag Herrar Hockey
Ludvig Georgsson fortsätter sin utveckling i Segeltorp
A-lag Herrar Hockey
Ny Team Manager till A-laget
2020-03-20 19:45, A-lag Herrar Hockey
Vi hälsar Oscar välkommen till Segeltorp A-lag
OBS! Årsmötet framflyttat
2020-03-18 14:47

Med rådande läge har Segeltorps IF huvudstyrelse beslutat att flytta fram det planerade årsmötet
22 mars. Med stöd från RF, är läget sådant att detta beslut är överordnat föreningens stadgar.

 

Huvudstyrelsen återkommer i god tid med nytt datum då det allmänna läget klarnar.

Tid för motioner mm kommer att tas i beaktande så att stadgar i övrigt gäller.

 

Fram t om årsmötet fortsätter sittande styrelse sitt arbete i befintlig form.

 

Vi hoppas på allas förståelse och stöd i detta beslut!

 

Hälsningar,

Segeltorps IF Huvudstyrelse

 

A-lag Herrar Hockey
Säsongen 19/20 avslutas omedelbart
2020-03-15 15:00, A-lag Herrar Hockey
Beslut från Svenska Ishockeyförbundet 
A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF värvar från Elitettan
2020-03-12 07:00, A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF har lyckats värva en riktigt meriterad spelare vid namn Emilie Eriksson. Emilie, som trivs bäst på kanten, kommer närmast från Brommapojkarna i Elitettan, men har tidigare även tillhört AIK och Djurgårdens IF. Det här är såklart en stor värvning för ”Torpet”. Inte nog med att Emilie besitter ruskigt spännande egenskaper som vi kommer ha enorm nytta av på planen, hon bidrar även med ovärderlig rutin. Det här är helt enkelt en supervärvning, och vi är mycket glada att Emilie hädanefter spelar fotboll för Segeltorps IF! 
Ishockey startsida
Segeltorps IF J18 och J20, säsongen 20/21
2020-03-11 12:30, Ishockey startsida

Segeltorp stärker sin satsning på juniorverksamheten!

Inför denna säsong startade Segeltorps IF upp ett J18-lag och ambitionen är att inom ett par år spela i J18 Elit.

En målmedveten satsning som direkt gett framgångar! Redan första säsongen så har laget vunnit en play off-serie mot ett J18 Elitlag och tagit sig vidare till kvalserien mot J18 Elit!

Nu stärker Segeltorp sin satsning på juniorverksamheten genom att fortsätta jobbet med att utveckla unga hockeyspelare. En satsning där Segeltorp nu också startar upp ett J20-lag till säsongen 20/21. Ambitionen med J20, är samma som med J18-laget, att spela upp sig i Elit.

 

För att nå uppsatta mål, bedrivs en omfattande och högkvalitativ träning som kräver hårt arbete och individuellt engagemang hos spelarna. Detta matchar ledarstab och klubben upp med genom att ha specialisttränare inom olika områden och att spelare ges chansen att träna och spela med vårt seniorlag i Div1. En bättre utvecklingsmöjlighet är svår att hitta i vår region!

Säsongen 19/20 hade Segeltorps A-lag ett par J20-spelare i den ordinarie spelartruppen i Div1 Östra. Ett par J18-spelare var också med och tränade kontinuerligt samt en spelare (född -04) som spelade tre stycken seriematcher med vårt A-lag i Div1. Segeltorps IF är inte rädda för att ge unga spelare chansen!

 

Vill du också vara med på vår resa och utvecklas individuellt som hockeyspelare? Är du målmedveten, träningsvillig och vill ta nästa steg som hockeyspelare?

Högkvalitativ utveckling är precis vad Segeltorp kan erbjuda dig!

Inom kort kommer det finnas både träningspass och internmatcher, där du kan komma och visa upp dig i matchliknande situationer.

Så tveka inte, hör av dig till mig så berättar jag mer om träningspass, internmatcher och om hur vår framtid ser ut.


Lagledare, J18/J20

Björn Sjölander, 070-638 17 39

bjorn.sjolander@scania.com

Regler gällande Coronaviruset
2020-03-10 14:43

På förekommen anledning och efter en hel del frågor och funderingar kommer här ett policydokument gällande Corona.


Läs mer här

A-lag Herrar Hockey
Tränarduo fortsätter i Segeltorp
2020-03-07 15:56, A-lag Herrar Hockey
Jocke och Jesper kommer fortsätta styra A-laget
Joakim Gustafsson och Jesper Eriksen fortsätter styra A-laget.
A-lag Herrar Hockey
Summering av säsongen
2020-02-23 15:34, A-lag Herrar Hockey

Säsongen som varit.

Vart börjar man men när säsongen skulle till att börja så stod vi utan varken tränare eller spelare. Endast en sportchef, Jörgen Winborg lagledare Linda o en materialare Pelle var det som fanns att tillgå och så sent som 25 april blev tränarna Jocke o Jesper klara och där började ett gigantiskt arbete med att bygga ett lag. Flera nej av spelare som av förståeliga skäl tackade nej just för avsaknad av stomme kan tänkas. 


Första spelare att hoppa på tåget i Maj blev dock en spelare som varit med tidigare och detta blev hans 4e säsong Adam Lindgren. Sen började det så sakteliga rulla på. Några signaturer började trilla in och truppen började långsamt fyllas på. Mike Rayneé blev tillslut ytterligare en som skrev på trots andra bud från utlandet. Dessa lockade i sin tur den Rutinerade backen Jonas Vidlund till Segeltorps tröjan. 

Det började rulla på, unga spelare som gavs chans var bla Oscar Ahlholm, Alexander Tärnström som kom från degraderade Trångsund & Unge Gustav Klingström från DIF j20, den snabbe Johannes Yücel och Våran power dansk Søren Dietz-Larsen.

Målvaktsfrågan blev en följetong i lagledningen. Där vi tillslut landade i paret Ludvig Christoffersson från Piteå j20 och Victor Öjdal närmast från Trångsund. Sista in i den trupp som senare skulle bli den vi skulle starta med blev Robert Sterling-Berglund som tillslut bestämde sig för att vara med samt en trio spelare Huddinge lånade ut under säsongen för att få speltid o utveckling Runbjer, Carneholm och Löfgren och SSK som namngav junioren Ludvig Georgsson för spel hos oss. 


När nu upptakten av säsongen skulle summeras av div hockeykunnande personer och sajter var alla överens om att vi i Segeltorp med vårt unga orutinerade lag 22år i medelålder, inte gavs nån egentlig chans. 


Men tränarna och laget hade andra planer och visste mycket väl att detta skulle bli en kamp varje match, men som bäst skulle vi vara efter jul när allt ska avgöras. 

Grundserien blev en bergochdalbana där kanske inte resultaten alltid var med oss men en höjdpunkt var ändå när Huddinge besegrades hemma i Segeltorpshallen med 5-4. 

Poängskörden blev skral men vi kände ändå att vi var med i de flesta matcher så absolut fanns det mycket att bygga på. 


Fortsättningsserien blev det så klart efter grundserien och vi samlade oss och bestämde där och då vilka punkter vi måste bli bättre på. Tror faktiskt vi uppnådde samtliga mål som skulle bättras bla PP 12% blev till 30% och insläppta Mål/match 4,5 blev 2,8. Viktiga punkter för oss när allt nu summeras och stora bidragande orsaker till att vi klarade kontraktet tillslut. 

Även lånet från Piteå Andreas Boman och comebacken av Niklas Ala-Juoni stabiliserade försvaret, samt framåt kom Razmuz Waxin-Engback från Väsby och Gustav Björklund tillbaka vilket gjorde alla våra kedjor mer slagkraftiga. 

Summan blev att detta unga lag stabiliserat på slutet av lite mer rutin höjde sig markant under Jocke och Jespers ledning. 

Detta ser man bla på Ahlholm 17 poäng på 16 matcher och Runbjer som smällde in  13 mål i fortsättningsserien och Carneholm 10mål i grundserien innan han tyvärr skadade sig i knät och säsongen var över, att ger man unga spelare chansen så tar dom den. Men självklart har alla spelare bidragit och visat att vi är ett bra ishockeylag som tillsammans jobbar hårt för varandra.


Nu tar vi lite välbehövlig vila och samtal med spelarna innan vi går på det igen, det behövs för vi har krigat varenda match och träning för att uppnå målet och det gjorde vi. Tack alla som följt oss under säsongen. Vill även rikta ett stort tack till Materialare Jessica som är den som slitit extra hårt och verkligen lagt ner sin själ för laget.

A-lag Herrar Hockey
Referat: Segeltorps IF - Wings HC Arlanda
Bränslet tog slut, förlust i säsongens sista match.
2020-02-20 19:30, A-lag Herrar Hockey
2-4 mot Wings
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Team 04 Hockey, 31/03 12:13 
Innebandy startsida, 30/03 10:42 
Fotboll startsida, 30/03 10:35 
Ishockey startsida, 27/03 13:45 
A-lag Herrar Hockey, 27/03 12:00 
A-lag Herrar Hockey, 26/03 12:00 
Dam J Fotboll, 24/03 18:43 
F-09 Fotboll, 24/03 14:18