Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Bli medlem i Segeltorps IF
BLI MEDLEM
Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner, 


A-Lag Damer Fotboll
Vanja Pieniowski klar för Segeltorps IF
2020-12-30 06:00, A-Lag Damer Fotboll
Lagbygget inför säsongen 2021 fortsätter, och ännu en gång har vi lyckats med bedriften att värva en riktigt spännande spelare som framöver kommer förstärka vår trupp, och dessutom förstärka ordentligt! Nyförvärvet heter Vanja Pieniowski och det är i en ytterposition hon gör sig bäst med sin löpvilja och krigarinställning. Vanjas moderklubb är Enskede IK, men sedan många år tillbaka har fotbollstiden spenderats i Hammarby IF, och närmast kommer hon från Bajens duktiga F19-lag. Den tredje klubben Vanja kommer representera heter Segeltorps IF, och detta är vi oerhört stolta och glada över då vi tror väldigt mycket på Vanja!
A-Lag Damer Fotboll
Olivia Ländin Sjöblom flyttas upp till damlaget
2020-12-23 06:00, A-Lag Damer Fotboll
Ännu en mycket spännande talang är nu klar för A-laget, och det är med stor glädje vi kan hälsa Olivia Ländin ”Mini” Sjöblom välkommen till damlaget! Mini flyttas upp från de egna leden och är en offensiv spelare med god teknik, spelintelligens och ett avslut av rang. Redan under denna säsong har Mini fått chansen i seriespel med damlaget och stod då för en riktigt fin prestation, men hon har såklart även tränat med representationslaget under en längre tid och levererat hög kvalitet vid varje träning. Vi i Segeltorps IF är otroligt stolta att spelare kan ta sig hela vägen från junior till senior, det tyder på en bra verksamhet, och vi ser med spänning fram emot att få följa framtidsnamnet Minis utveckling när hon nu tar steget upp till A-laget!
Viktig info - alla anläggningar i Huddinge kommun stängs omgående!
2020-12-21 16:13
Från och med idag, måndag 21 december fram till och med söndag 24 januari så stängs alla inomhushallar & fotbollsplaner i Huddinge kommun.

Med den nya restriktionerna fr FHM och regeringen har Huddinge kommun nu beslutat om att stänga ner alla idrottshallar och fotbollsplaner från och med idag, måndag 21 januari, och fram till och med 24 januari till att börja med.


Det innebär att all verksamhet, oavsett åldrar, ställs in och bokade tider avbokas löpande per automatik fr kommunen. Undantaget är endast s k yrkesidrott, vilket bara SIF A-lag ishockey omfattas av i nuläget.


Vi håller er uppdaterade via hemsidan och via mail så fort vi får ny information om förändrade beslut.
Vi behöver alla förhålla oss till rådande smittspridningsläge och respektera de åtgärder som vidtas - i förhoppning om att vi så snart som möjligt kan återgå till verksamhet i olika former.


Styrelsen

Segeltorps IF
Beslut om nedstängningar av Huddinge kommuns lokaler för idrott och kulturverksamhet
2020-12-20 10:32

På regeringens pressträff i fredags informerades om ytterligare skärpta restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.


Huddinge kommun har beslutat att stänga alternativt flytta ut de kultur- och idrottsverksamheter som bedrivs inomhus.

Som en följd av restriktionerna stänger Huddinge kommun alla inomhusanläggningar och lokaler som hyrs ut av kultur- och fritidsförvaltningen vilket bland annat omfattar Segeltorpshallen och Visättrahallen.

Stängningen gäller med från och med lördag 19 december till och med den 24 januari.
Alla bokningar som ligger i systemet kommer att avbokas löpande.

Anslag om att anläggningarna hålls stängda kommer att sättas upp inom kort.
Beslut fattas löpande och i samråd med övriga Stockholmskommuner om övrig kommunal verksamhet. Informationen kommer att uppdateras löpande under de närmaste dagarna.

 

Läs mer på:

https://www.huddinge.se/corona

 

Läs mer om beslutet:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/december/ytterligare-atgarder-for-att-bromsa-smitta-och-skydda-halsa/

https://www.regeringen.se/artiklar/2020/12/ytterligare-nationella-restriktioner-for-att-hejda-smittspridning/A-lag Herrar Hockey
Referat:
Vinst i sista grundseriematchen mot Nyköping
2020-12-18 22:16, A-lag Herrar Hockey
Vinst i sista grundseriematchen för vår del. 1-2 mot Nyköping. Nu tar vi lite välbehövlig vila.

Då serien haltar kommer vi få vänta in resterande lag som ska spela färdigt grundserien.  Mer info kommer så fort vi har info ang datum etc för start av fortsättningsserien Vår som vi kommer spela i. 

Mål:
 0-1 Zubenko 
1-2 Duggan

Målvakt:
Kilefors-Petersson fina 97,78% och 44 räddningar.
A-lag Herrar Hockey
Referat:
Vinst mot Hammarby
2020-12-17 22:10, A-lag Herrar Hockey
Vinst med 2-6 borta mot Hammarby.

Vi tar oss tillbaka på vinnarspåret igen efter senaste matchens förlust.

Nu återstår en match av grundserien för oss och den är på fredag och återigen en bortamatch mot Nyköping.

Målskyttar:

1-1 Adam Winborg
1-2 Ludvig Georgsson 
1-3 Sean Goliats
1-4 Adam Winborg
1-5 Markus Lindholm 
1-6 Markus Lindholm

Målvakt:

Victor Kilefors-Petersson 95.00%

Skott: 40-25
Fotboll startsida
Nytt avtal med Stadium och Nike klart för kommande 5 år!
2020-12-15 11:32, Fotboll startsida
Segeltorps IF Fotboll- & Innebandysektioner har tecknat nytt avtal med Stadium och Nike. Avtalet, som träder i kraft per 2021-01-01, är ett nytecknat avtal och förlänger därmed partnerskapet ytterligare 5 år.

Några kommentarer kring det nya avtalet:

"Vi har sedan början av november jobbat intensivt med denna nya upphandling och vi känner oss trygga i att ha genomfört en väldigt strukturerad och noggrann process, trots pandemiläget. Vi har ändå kunnat genomföra upphandingen på ett sådant sätt att alla intressenter fått tydliga och jämlika förutsättningar.

Det har varit små men viktiga skillnader som fällt avgörandet och jag vill passa på att tacka alla anbudsgivare samt upphandlingsgruppen i SIF för ett mycket bra arbete"
 

-
Mikael Johansson, Ordförande SIF Fotboll samt ansvarig för upphandlingsgruppen

”Det känns fantastiskt kul och stolthet att vi på Stadium kan fortsätta denna resa tillsammans med Segeltorps IF och Nike! Vi ser fram emot de nästkommande fem åren tillsammans! Vi har haft fem mycket bra år tillsammans, men tror och hoppas på att vi kan utveckla samarbetet ännu mer och uppnå mer tillsammans under denna period”

- Andreas Eriksson, Stadium Team Sales, Kungens Kurva

”Att få möjligheten att tillsammans med Stadium vara med på Segeltorps IF:s resa de nästkommande åren känns otroligt kul!! Vårt fina partnerskap började för fem år sedan och det känns fantastiskt inspirerande att tillsammans fortsätta att utvecklas för att ta nästa steg. Vi på NIKE är väldigt stolta att Segeltorps IF är den del av NIKE-familjen"

- David Nordbeck, NIKE Teamsales Manager Sverige

Inom kort kommer mer information samt nya kollektioner mm via Segeltorps föreningssida på Stadium Team Sales.

Hälsningar
Upphandlingsgruppen, Segeltorps IF


A-Lag Damer Fotboll
Olivia Tellström Jovicic uppflyttad till A-laget
2020-12-15 07:00, A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF har en spännande verksamhet under damlaget, och det finns flera mycket intressanta talanger inom juniorlagen i föreningen. En av dessa är framtidsnamnet Olivia Tellström ”TJ” Jovicic som nu blir uppflyttad till damlaget! TJ är en spelskicklig och följsam back som redan fått speltid i damlaget, trots sin ringa ålder, och dessutom levererat fina prestationer. Det här är en spelare för publiken att hålla ögonen på i framtiden, TJ kan nämligen gå hur långt som helst inom fotbollen. Vi är mycket stolta att vi i Segeltorps IF kan fostra spelare från junior hela vägen upp till damlaget, och det ska bli roligt att se den fortsatta utvecklingen framöver!
A-lag Herrar Hockey
Match mot Sollentuna samt en gratulation
2020-12-13 11:23, A-lag Herrar Hockey
Match mot Sollentuna. Pucken släpps kl 16:00 i SVEAB Arena.

Vi vill även passa på att gratulera Ludvig Hedström som vi haft på lån från Djurgården i A-laget som tagit en plats i Sveriges JVM trupp som åker till Kanada. 
Grattis och lycka till säger vi till hela truppen men ett extra grattis till Ludvig. 
A-lag Herrar Hockey
Referat:
Ytterligare en 3 poängare borta mot Vallentuna
2020-12-12 00:06, A-lag Herrar Hockey
Det är vind i Seglet just nu. På Fredagskvällen kom ytterligare en 3 poängare borta mot Vallentuna.

Matchen startar med att Vallentuna omgående gör 1-0 efter 40 sek och kanske inte den bästa starten av matchen, men just nu är det inget som lager lägger nån större vikt vid utan vi jobbar vidare och kan ganska omgående kvittera  till 1-1. Vallentuna är det klart spelförande laget i 1a perioden men Segeltorp håller positionerna strikt och trots en skottstatistik som säger 18-8 till Vallentunas favör så är ställningen 1-3 till oss efter bra utdelning på våra chanser. Griborn i mål spelar mycket bra.

Inför 2a perioden finns det saker vi måste bättra och detta är något som vi tar tag i och ett mer aggressivt spelande Segeltorp jämnar ut spelet och tar tag i taktpinnen mer. 
Vi spelar frejdigt framåt och strikt och bra försvarsspel, vilket gör att Vallentuna får problem och vi sätter 1-4 och 1-5. I efterdyningarna av ett boxplay för oss kan Vallentuna reducera till 2-5, men spelet känns stabilt.

I 3e perioden stänger vi effektivt ner matchen och segern känns stabil. Tyvärr gör Griborn i mål sig illa på slutet och kliver av. Kilefors-Petersson kliver in i mål och stänger igen målet sista minutrarna. 

Vi spelar bra just nu och har vind i seglet kan man säga.

Målskyttar:
1-1 Ludvig Georgsson 
1-2 Filip Jakobsson 
1-3 Christoffer Usov
1-4 Marcus Lindholm 
1-5 Sören Dietz-Larsen

Målvakt %
Griborn 93,75%
Kilefors-Petersson 100%

Skott: 33-21
18-8, 9-8 , 6-5
A-Lag Damer Fotboll
Elsa Börjesson till Segeltorps IF
2020-12-11 06:30, A-Lag Damer Fotboll
Ännu en spännande värvning är på plats! Denna gång är det backen Elsa Börjesson som förstärker vår trupp, och detta är en spelare med fina meriter. Elsa är en hårt arbetande back med bra passningsspel, god spelförståelse och styrka i duellspelet. Den senaste tiden har det varit ett kortare uppehåll från fotbollen, men tidigare i karriären har Elsa, bland annat, spelat för FC Djursholm och Hammarby IF. Utöver dessa lag har Elsa dessutom spelat college-fotboll i Georgia Southern samt spelat i Stockholms distriktslag. Det här är en spelare vi tror mycket på, och vi kan med stolthet hälsa Elsa välkommen till Segeltorps IF!
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet