Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner,

Referat: Nyköpings HF Ungdom - Segeltorps IF
Så göra vi när vi till Play-off går….
2019-02-16 14:55, A-lag Herrar Hockey
FOTO: Lasse Jansson

Mötet mot Nyköping Gripen blev ett svajigt möte, där Torpet inledde skakigt. Det kändes nästan som man var tagna av stunden, eftersom laget med endast 1 poäng till skulle säkra platsen till play-off mot Hockey Allsvenskan.

Kvällens gigant är #29 Måns Krüger som gör två mål och två assist. I och med det så går han upp i topp på den totala poängligan i hela Hockey Ettan samtidigt som han gör sin bästa säsong poängmässigt någonsin. Missunnsamma skrävlar om att han mött dåligt motstånd, men det gäller ju alla spelare i vår-serierna och ändå visar Måns var pucken ska sitta… gång på gång på gång :-)

A-lag Herrar Hockey
Oskar Carlsson till Torpet!
2019-02-15 12:30, A-lag Herrar Hockey
Transfermarknaden lider mot sitt slut och vi hälsar då Oskar Carlsson välkommen till truppen! Oskar kommer dra på sig tröja i #51 och är spelklar redan i kväll borta mot Nyköping.

Så här säger tränare Micke:
Vi har känt att vi vill förstärka upp på forwards-sida och då kom Oskars namn upp. Efter det så gick det väldigt snabbt... Vill passa på att tacka Vallentuna för att de gjorde denna övergång möjlig så snabbt.

I Oskar får vi en stor tvåvägs-center som har bra fart, plus är väldigt bra på att teka.  Ska bli spännande att se vad Oskar kan uträtta hos oss.
Referat: Segeltorps IF - Trångsunds IF
Seger igen!
2019-02-13 21:28, A-lag Herrar Hockey
Segeltorp tog emot Trångsunds IF hemma i Segeltorpshallen och bägge lagen hade seger för ögonen. En förlust för Trånkan skulle innebära att de är klara för negativt kval och för Segeltorp skulle innebär en vinst att man drar ifrån ytterligare i toppen och mot en plats i play-off serien.

Matchen slutar till Segeltorps fördel och resultatet slutar på 5-1 efter periodsiffrorna 2-1, 1-0, 2-0
A-Lag Damer Fotboll
Välförtjänt seger trots svag insats
2019-02-11 19:30, A-Lag Damer Fotboll
Första träningsmatchen för säsongen spelades mot Hanvikens SK på Tyresövallen. Egentligen kan man säga att det var första ordentliga bollpasset utomhus i år för vår del då fotbollsplanen på Segeltorps IP varit ospelbar den senaste tiden, detta problem har säkert de flesta lag i Stockholmsområdet stött på under denna vinter. Trots detta hade vi en god känsla inför matchen, vi kände att vi skulle kunna göra en bra prestation mot Hanvikens SK. Så blev det tyvärr inte riktigt..
Ishockey startsida
Nu jäklar ska det bli en skottramp, men sektionen behöver Din hjälp!
2019-02-11 16:06, Ishockey startsida

Vi är en förening med små resurser, men med mycket engagemang.

Styrelsen har därför beslutat att tillsätta en projektgrupp som ska leda och genomföra arbetet med att planera och uppföra en skottramp.

Referat: Segeltorps IF - IF Vallentuna BK
Skön och säker seger!
2019-02-08 22:22, A-lag Herrar Hockey
Torpet tar en skön och säker seger hemma mot Vallentuna Hockey och tar tre nya poäng i jacket på en play-off plats!

I första perioden trycker Vallentuna på. Hela första perioden står och väger fram och tillbaka. Inte förrän 01:06 in i andra så sätter #10 Matthias Sundberg matchens första mål och då tar Torpet taktpinnen. Resten av matchen har Torpet matchen i sin hand...
Fredagsmatch i Segeltorpshallen!
2019-02-08 12:55, A-lag Herrar Hockey
Vallentuna Hockey kommer på besök och nu börjar upploppet på allvar i fortsättningsserien östra närma sig. Alla till hallen!
Referat: Hammarby IF - Segeltorps IF
Vi vann!
2019-02-06 22:24, A-lag Herrar Hockey
Segeltorp vann måste-matchen mot Hammarby med övertygande spel och finess i högsta klass!

Matchens slutresultat blev 0-5 med periodsiffrorna 0-2, 0-2, 0-1. Skottstatistiken blir jämnare och faktiskt till Hammarbys fördel med 42-38. Dagens tre poäng ger Torpet ett rejält grep om tabellens första plats och drömmen om play-off.

#35 Rasmus Hedström storspelare i målet och håller noll, kan de bli bättre mot Bajen i en seriefinal?
Dam U Fotboll
Linnea Egnestam till Segeltorps IF
2019-02-05 07:00, Dam U Fotboll
Dam U fortsätter presentera nyförvärv, och denna gång är det målvakten Linnea Egnestam som vi har lyckan att berätta hädanefter tillhör Segeltorps IF! Linnea kommer närmast från Huddinge IF där hon hunnit debutera för A-laget under 2018. Nu väljer alltså Linnea att byta till Segeltorps IF, och detta är vi mycket glada över!
Referat: Sollentuna HC - Segeltorps IF
Skön vinst!
2019-02-03 21:16, A-lag Herrar Hockey

Segeltorp besegrar Sollentuna borta på söndagskvällen. Matchen slutar 1-3 efter periodsiffrorna 0-0, 1-2 samt 0-1.

Laget har flera bra chanser, men det har Sollentuna också. Trots det så känns det aldrig oroligt på läktaren… Segeltorp har rutinen, även om det blir slarvigt och svajigt spel från tid till annan. Sollentuna vinner dock skotten med 32-21! Med risk att låta partisk, så kändes det som om siffrorna hamnat på fel sida i protokollet J

P-05:3 Fotboll
Vinnare av Träbollencup 2019!!!
2019-02-03 09:31, P-05:3 Fotboll
En nattbragd av våra 13-14-åriga killar!!!💪🏻🏆🎉👏🏻
Efter ha ställt upp i den roliga Träbollencup ute på Färingsö för fjärde året i rad. Med två andraplaceringar var det äntligen dags att bärga den eftertraktade pokalen på vår ”bucketlist”!🏆💪🏻 Inte mindre är bragden då vi för första gången i denna cup skulle få ”nattpasset”! Första avsparken kl 00.40 🦉 & den sista kl 06.20🐓!!! Vilken insats av spelarna! En välorganiserad cup av Skå IK som kan rekommenderas till andra lag. Ett spel på inomhusmatta ovanpå is och spel in i sargen. Nu fortsätter vi och har kul tillsammans mot nya matcher och träningar. Vi trotsar snön och kör på! FORZA Ajöken
Nyheter från vår verksamhet