SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Bli medlem i Segeltorps IF
BLI MEDLEM
Segeltorps IF
Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner, 


A-lag Herrar Hockey
Välkommen Filip Runbjer
2021-02-17 16:29, A-lag Herrar Hockey
Välkommen tillbaka till Segeltorps IF, Filip Runbjer!

Med tanke på rådande skadesituation har vi valt, och fått möjlighet, att plocka in Filip Runbjer från Huddinge innan sista övergångsdatum i måndags.

- Filip spelade hos oss förra året och visade prov på en fin utveckling. Vi vet precis vad vi får i Filip. Han är en utpräglad målskytt och en bra person utanför isen, så det känns såklart bra att vi kunde hitta denna lösning.

Vi tackar Huddinge för ett gott samarbete.
A-lag Herrar Hockey
Tack Joakim
2021-02-11 19:53, A-lag Herrar Hockey
Segeltorp Hockey vill härmed meddela att huvudtränare Joakim Gustafsson har valt att kliva av pga privata skäl.
Vi vill rikta ett stort tack för de här två säsongerna. Joakim har varit en stor tillgång för föreningen och är alltid välkommen tillbaka till oss.

Joakim om beslutet.
Att få tvillingar och ha en snart 2åring hemma har gjort att familj, jobb och hockeyn ej kan kombineras. Tacksam till
Segeltorp Hockey som gav mig chansen. Har haft en otroligt utvecklande tid. Skönt att lämna över nu när resultaten har börjat komma och spelet är stabilt.
A-lag Herrar Hockey
Referat: Hammarby IF - Segeltorps IF
Ny vinst! 1-3 borta mot Hammarby
2021-02-10 21:44, A-lag Herrar Hockey
Ny vinst på onsdagskvällen på bortaplan mot Hammarby.
1-3 blir slutresultatet och vi fortsätter med ett disciplinerat spel över hela banan.

Mål:
0-1 Oskar Ahlholm
0-2 Christoffer Usov 
1-3 ENG Sören Dietz-Larsen

Målvakt: 
Victor Kilefors-Petersson 96,77% och 30 räddningar.
A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF värvar Ella Wigert
2021-02-06 07:00, A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF har, ännu en gång, lyckats värva en riktigt spännande spelare som förstärker truppen inför säsongen 2021. Denna gång värvar vi från Avesta och spelarens namn är Ella Wigert. Ella är en tvåvägsspelare som mestadels har spelat på ytterpositioner de senaste åren, men i Segeltorps IF ser vi Ella kunna spela på fler positioner. Ella har senaste säsongerna tillhört Avesta AIK, och där blev hon efter säsongen 2020 framröstad till årets spelare när laget säkrade serieseger. Vi är mycket glada att Ella valt att fortsätta sin karriär i Segeltorps IF!
A-lag Herrar Hockey
Referat: Segeltorps IF - Wings HC Arlanda
Bra trend och 2a raka med 6 mål framåt.
2021-02-05 23:04, A-lag Herrar Hockey
Sam Duggan är en viktig kugge som driver på sig själv och sina medspelare.
Vinst igen. 6-1 mot Wings och samtliga spelare drar sitt strå till stacken och kuggar i. Trenden just nu är uppåt och vi ska bygga vidare på detta. 

Matchen präglades av stabil kontroll av spelet både försvarsmässigt och anfallsspelet. 6 mål igen och 12 mål framåt på de 2 senaste matcherna och ändats 2 insläppta. Mycket bra!! Vi suger på denna ikväll och jobbar vidare imorgon, slappnar vi av nu så kan det lätt vända åt fel håll. 

Målskyttar: Christoffer Usov 1-0, Christoffer Usov 2-0 Ludvig Georgsson 3-0, Razmuz Waxin-Engback 4-0, Oskar Ahlholm 5-1 samt Anton Larsson 6-1 

 Målvakt: Victor Olsson 29 räddningar 96,67%

Highlights från matchen ( Tyvärr utan ljud då det var problem med detta matchen igenom)
A-lag Herrar Hockey
Referat: Nyköpings SK - Segeltorps IF
Vinst borta mot Nyköping
2021-02-03 22:20, A-lag Herrar Hockey
2 målskytten Usov på bilden visade vägen denna kväll.
Det blir vinst borta mot Nyköping på onsdagskvällen. Segersiffrorna skrivs till klara 1-6 efter en riktig islossning i målproduktionen. 
Nyköping är ett bra lag som slåss om de översta positionerna i tabellen så här långt. Men våra spelare kändes mer påkopplade än hemmalaget och det märktes att desperationen var betydligt högre. 
3 mycket viktiga poäng tar vi med oss och vi hakar på lite i racet om de översta platserna.

Mål: Oscar Ahlholm 1-0 Razmuz Waxin-Engback 0-2 Christoffer Usov 0-3 PP Anton Larsson 0-4 Christoffer Usov 0-5 Sören Dietz-Larsen 0-6 Målvakt: Victor Olsson 37 räddningar 97.37% Skott: 38-32

Se målen:
Årsmöte 2021
2021-01-29 13:22

Medlemmarna i Segeltorps IF kallas härmed till Digitalt Årsmöte söndagen den 28 mars klockan 16.00 

 

Som medlem kan man ansluta sig via via Microsoft Teams länk (publiceras på hemsidan inom kort)

 

Denna information samt länk (inom kort) finns också att nå på föreningens hemsida, www.segeltorpsif.se

 

Med hänsyn till pågående Covid-19 pandemi gäller nu speciella förutsättningar,  som har legalt stöd hos RF i tolkning av stadgar, vilket ger möjlighet att genomföra mötet digitalt.

 

• Som medlem ansvarar man tillse att teknik mm fungerar och bör således koppla upp sig ca 10-15 min innan utsatt mötestid.

 

• Upprättande av röstlängd och ev voteringar kommer att ske digitalt, vilket gör att varje enskild medlem skall kunna identifiera sig med bild och ljud.

 

Motioner till årsmötet skall vara inlämnade och bekräftade hos kansliet senast fyra veckor innan årsmötet.
Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på föreningens kansli en vecka innan utsatt datum, samt kommer att föredras digitalt på mötet.

 

Vid frågor eller funderingar kring årsmötet, vänligen kontakta:

kansli@segeltorpsif.se

 

Välkomna!

Segeltorps IF,

A-lag Herrar Hockey
Uppdatering kring Truppen
2021-01-26 15:11, A-lag Herrar Hockey
Lite nyheter.

Vi tackar Patrick och Johannes för deras insatser under förra och första halvan av denna säsong och önskar de lycka till i framtiden.

Vi har fått möjlighet att låna in Pontus igen då J20 serierna ej kommer igång.  Lånet gäller tillsvidare. Vi tackar DIFhockey för samarbetet.

Samt att Vi har haft dialog med Jonas under hösten och nu fanns det en öppning för han att dra på sig skridskorna igen och hjälpa Segeltorp framöver. Jonas är grymt motiverad och kommer tillföra laget en oerhörd rutin.

Samt att vi sedan några matcher tillbaka även har Fw Anton Larsson från DIF på lån och även Robin Carneholm som var hos oss förra säsongen. Vi tackar även här DIF och Huddinge för denna möjlighet.
A-Lag Damer Fotboll
Vanja Pieniowski klar för Segeltorps IF
2020-12-30 06:00, A-Lag Damer Fotboll
Lagbygget inför säsongen 2021 fortsätter, och ännu en gång har vi lyckats med bedriften att värva en riktigt spännande spelare som framöver kommer förstärka vår trupp, och dessutom förstärka ordentligt! Nyförvärvet heter Vanja Pieniowski och det är i en ytterposition hon gör sig bäst med sin löpvilja och krigarinställning. Vanjas moderklubb är Enskede IK, men sedan många år tillbaka har fotbollstiden spenderats i Hammarby IF, och närmast kommer hon från Bajens duktiga F19-lag. Den tredje klubben Vanja kommer representera heter Segeltorps IF, och detta är vi oerhört stolta och glada över då vi tror väldigt mycket på Vanja!
A-Lag Damer Fotboll
Olivia Ländin Sjöblom flyttas upp till damlaget
2020-12-23 06:00, A-Lag Damer Fotboll
Ännu en mycket spännande talang är nu klar för A-laget, och det är med stor glädje vi kan hälsa Olivia Ländin ”Mini” Sjöblom välkommen till damlaget! Mini flyttas upp från de egna leden och är en offensiv spelare med god teknik, spelintelligens och ett avslut av rang. Redan under denna säsong har Mini fått chansen i seriespel med damlaget och stod då för en riktigt fin prestation, men hon har såklart även tränat med representationslaget under en längre tid och levererat hög kvalitet vid varje träning. Vi i Segeltorps IF är otroligt stolta att spelare kan ta sig hela vägen från junior till senior, det tyder på en bra verksamhet, och vi ser med spänning fram emot att få följa framtidsnamnet Minis utveckling när hon nu tar steget upp till A-laget!
Viktig info - alla anläggningar i Huddinge kommun stängs omgående!
2020-12-21 16:13
Från och med idag, måndag 21 december fram till och med söndag 24 januari så stängs alla inomhushallar & fotbollsplaner i Huddinge kommun.

Med den nya restriktionerna fr FHM och regeringen har Huddinge kommun nu beslutat om att stänga ner alla idrottshallar och fotbollsplaner från och med idag, måndag 21 januari, och fram till och med 24 januari till att börja med.


Det innebär att all verksamhet, oavsett åldrar, ställs in och bokade tider avbokas löpande per automatik fr kommunen. Undantaget är endast s k yrkesidrott, vilket bara SIF A-lag ishockey omfattas av i nuläget.


Vi håller er uppdaterade via hemsidan och via mail så fort vi får ny information om förändrade beslut.
Vi behöver alla förhålla oss till rådande smittspridningsläge och respektera de åtgärder som vidtas - i förhoppning om att vi så snart som möjligt kan återgå till verksamhet i olika former.


Styrelsen

Segeltorps IF
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll startsida, 25/02 10:18 
Ishockey startsida, 23/02 12:47 
Segeltorps Sisters, 22/02 11:04 
F-10 Fotboll, 18/02 14:10 
Ishockey startsida, 18/02 08:00 
A-lag Herrar Hockey, 17/02 16:29 
Fotboll startsida, 17/02 07:59 
Dam J Fotboll, 14/02 22:00 
A-lag Herrar Hockey, 11/02 19:53 
A-lag Herrar Hockey, 10/02 21:44