Segeltorps Idrottsförening
A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF:s Damlag spelar säsongen 2020 i Div 2 samt J19

Vi är alltid intresserade av talangfulla och ambitiösa spelare som vill utvecklas i en familjär miljö tillsammans med andra drivna spelare.

Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och vi erbjuder även massör samt södra Stockholms finaste faciliteter. Dessutom sköter föreningen tvätten av tränings- och matchkläder så att du fullt ut kan fokusera på fotbollen.

Vill du provspela? Kontakta då huvudtränare Viktor Vilhelmsen på telefon 0760439965 eller via mail på viktor.vilhelmsen@segeltorpsif.se. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på fliken "Ansökan om provspel" längre upp på sidan.

Följ oss på
Instagram (@segeltorpsifdam)
Seriepremiären slutade med seger
2020-06-29 06:00
Efter en, som kändes oändlig, lång försäsong var det äntligen dags för seriepremiär, och vi begav oss till Gotland för match mot duktiga Dalhem IF i den första seriematchen för året. Det skulle visa sig att allt vi tränat på var svårt att få till, mycket beroende på underlaget och värmen. Det fanns dessutom en duktig motståndare som ställde till problem för oss, men vi vinner till slut matchen med 3-1 och kan därmed inkassera första segern!
Segeltorps IF värvar Filippa Sand
2020-06-18 15:30
Efter en, minst sagt, långdragen process med övergången kan vi äntligen hälsa Filippa Sand varmt välkommen till Segeltorps IF! Filippa är en snabb, stark och spelskicklig ytterback som jobbar stenhårt både offensivt som defensivt. Närmast kommer Filippa från seriekonkurrenten Mälarhöjdens IK, men har också en bakgrund i klubbar som Järla IF, Hammarby IF och Enskede IK. Vi är mycket glada att Filippa hädanefter kommer spela för Segeltorps IF!
Linn Miskulin till Segeltorps IF
2020-04-15 06:00
Klasspelaren Linn Miskulin förstärker laget, och det är en enorm värvning för laget och föreningen i stort! Det här är en spelare som bidrar med enorma kvaliteter, inte bara på fotbollsplanen utan även rutinen hon tillför i omklädningsrummet är av stor nytta för ”Torpet”. Linn har en bakgrund i Vasalund och AIK, men kommer närmast från Sätra SK som senaste åren huserat i Div 1. Utöver detta har Linn även representerat Sveriges landslag i Futsal och gjorde dessutom Sveriges första mål någonsin i landslagssammanhang i matchen mot Tjeckien. Segeltorps IF är enormt stolta att kunna locka över spelare av denna kaliber till föreningen!
Segeltorps IF värvar från Elitettan
2020-03-12 07:00
Segeltorps IF har lyckats värva en riktigt meriterad spelare vid namn Emilie Eriksson. Emilie, som trivs bäst på kanten, kommer närmast från Brommapojkarna i Elitettan, men har tidigare även tillhört AIK och Djurgårdens IF. Det här är såklart en stor värvning för ”Torpet”. Inte nog med att Emilie besitter ruskigt spännande egenskaper som vi kommer ha enorm nytta av på planen, hon bidrar även med ovärderlig rutin. Det här är helt enkelt en supervärvning, och vi är mycket glada att Emilie hädanefter spelar fotboll för Segeltorps IF!
Intervju med Kicki
2020-01-16 16:33