A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF Damer spelar säsongen 2017 i Div 3.

Tillsammans med Damjuniorerna har vi även ett B-lag som spelar i Div 5. Målet är att ta oss upp i seriesystemet med båda lagen.

Vi är alltid intresserade av träningsvilliga, ambitiösa spelare som vill utvecklas i en familjär miljö tillsammans med andra drivna spelare.

Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och vi erbjuder även massör samt södra Stockholms finaste faciliteter. Dessutom sköter föreningen tvätten av tränings- och matchkläder så att du fullt ut kan fokusera på fotbollen.

Vill du provspela? Kontakta då antingen huvudtränare Viktor Vilhelmsen på telefon 0760439965 eller mail Viktor.vilhelmsen@segeltorpsif.se, alternativt assisterande tränare Jacob Thylin på telefon 0762343950. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på fliken "Ansökan om provspel" längre upp på sidan.

Följ oss på
Instagram (@segeltorpsifdam)
Jacob Thylin: "Vår defensiv är bäst i serien"
2017-07-15 08:12
Damlaget har gjort en väldigt bra vårsäsong, man är nykomlingar och har ännu inte förlorat en match i serien. Assisterande tränaren Jacob Thylin inser att det är en stark prestation som laget levererat, men inser också att det bara är "halvtid".
Jonna Lindberg klar för Segeltorps IF
2017-06-21 13:23
Första sommarvärvningen är på plats, och det är med stor glädje vi kan presentera Jonna Lindberg till Segeltorps IF. Jonna är en snabb, stark och bolltrygg spelare som vi är övertygade om kommer göra stor nytta för laget. Hon spelar helst yttermittfältare eller anfallare, men har spelat på de flesta positioner på planen. Jonna kommer närmast från Norrahammars IK, men har spenderat merparten av sin fotbollskarriär i Husqvarna FF i Div 2.
Segeltorps IF fortsätter vinna
2017-06-13 06:30
Under söndagen begav sig Segeltorps IF till idylliska Saltsjöbadens IP för möte med Nacka Allstars. Planen var svårspelad, dels var planen väldigt liten samt att konstgräset kändes nylagt vilket gjorde att bollen rullade långsamt. Det skulle dock inte ha någon större inverkan då "Torpet" till slut vinner matchen komfortabelt.
Oavgjort mot Enskede IK
2017-05-31 07:50
Under måndagskvällen begav sig Segeltorps IF till Enskede IP för match mot Enskede IK. Det blev en stängd tillställning med få målchanser, det var mest kamp som präglade matchen. Matchen slutar oavgjort, och det är ett rättvist resultat.
Segeltorps IF vinner toppmötet mot Ingarö IF
2017-05-16 06:30
Under söndagen åkte vi till vackra Ingarö för att möta Ingarö IF, ett lag som tippats att sluta högt upp i tabellen. Både Segeltorps IF och Ingarö IF hade inför lagens möte inte förlorat i serien, med andra ord väntade ett spännande möte. Segeltorps IF åker till slut hem med alla poängen, men det satt långt inne.
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 22/06 16:04