Välkommen till Segeltorps IF F05
Laget består av 19 duktiga fotbollstjejer som har roligt på träningar och matcher samtidigt som de utvecklas till duktiga fotbollsspelare.

Laget har utvecklats positivt i flera år med goda prestationer i S:t Eriks Cupen och andra turneringar. Säsongen 2018 lyckades tjejerna vinna båda serier och även segra i Skadevi Cup i Skövde. Säsongen avrundas med en resa till Spanien för träningar, matcher och roliga lediga stunder tillsammans.
Under säsongen 2019 kommer vi fortsätta vårt arbete med fokus på roliga, utvecklande träningar och utmaningar för att hela tiden höja spelarnas nivå.
Vi lägger stort fokus på en allsidig och skadeförebyggande träning.

Är du intresserad av att komma på provträning då eller vill du veta mer om vår verksamhet?
Kontakta vår lagledare:
Snezana Stankovic: segeltorpf05@outlook.com

Tränare: Jacinta Sjöblom, Karolina Rafferty,

Nya spelare!
2019-08-16 14:32
Vi är glada att välkomna nya spelare till laget!
Det är Leia Krook Jagefjord, Holly Löfstedt Östlin och Elin Hagman med familjer som valt att ansluta till oss inför hösten.

Leia och Holly kommer närmast från Älvsjö AIK och Elin kommer från Stuvsta IF.
Vi hälsar både spelarna och familjerna varmt välkomna till Segeltorps F05!
Gimmel LAC Cup
2019-02-11 10:52
I fredags morse tog vi tåget från Centralen mot Sundsvall och spel i Gimmel LAC Cup. En 7-manna turnering som spelas på konstgräs i Nordichallen.
Gruppspelet startade på fredagskvällen med match mot Söråkers FF. En match som startade lite nervöst för våra tjejer som inte spelat på konstgräs på ett tag. Vi vinner matchen med 3-0. Gruppspelet fortsatte på lördagen med tre matcher, först ut var Enebybergs IF lag lila. Där jobbade vi med ett högt försvarsspel och lyckades därigenom vinna bollen högt upp i planen och få ett tidigt ledningsmål och vinner med 3-0. Umeå Södra FF var ett fysiskt starkt lag som sprang mycket. De hade en väldigt bra forward som var både stark och snabb, men vi lyckades få till vårt spel bra och vinner med 3-0. Sista gruppspelsmatchen gick mot Sidsjö-Böle IF, också det ett bra motstånd med en snabb forward. I denna match fick vi inte riktigt till samma passningsspel som tidigare matcher men vinner ändå med 4-1.
Söndag är slutspelsdag och vi möter i kvartsfinalen återigen Söråkers FF, vi lyckades trots slutspelsnerver ladda om batterierna både fysiskt och mentalt och vinner med 5-0. I semifinalen ställs vi mot Enebybergs IF lag vit. Vi börjar den matchen lite ängsligt och slarvar lite i vårt passningsspel, men efter vårt första mål så släpper det för oss samtidigt som det känns som att luften lite går ur motståndarna, matchen slutar 7-0.
Helgens sista match, finalen, går mot Gimonäs Umeå IF som var obesegrade och hade en imponerande målskillnad med sig i bagaget.
Det var ett gäng taggade tjejer som genomförde finalen på ett otroligt bra sätt. Det var en tuff match mot ett bra motstånd men vi lyckas vinna matchen med 3-0.

Det var en välplanerad och rolig cup att spela. Bra motståndare och schyssta matcher! För vår del är vi nöjda med både spelet och inställningen under helgen. Tjejerna genomför matcherna enligt genomgångarna och denna gång gick det hela vägen.
Stort grattis tjejer!
NFF-Cupen
2019-02-04 10:41
I helgen spelade vi årets sista inomhuscup, NFF Cupen i Botkyrkahallen.
I gruppen möter vi Älvsjö AIK, FK Österåker och Enskede IK. Vi får till ganska bra spel och lyckas vinna med 2-1, 4-1 och 1-0.
I kvartsfinalen möter vi IFK Stocksund som spelar med ett lågt försvarsspel och kontringar.
Vi har lite svårt att ta oss igenom försvaret men har trots det många avslut på och mot målet men vi lyckas inte spräcka nollan. Stocksund kontrar effektivt och gör mål på de få skott de har mot oss och vinner med 2-0.

Vi tar med oss nya lärdomar och tränar vidare.
Stuvsta Indoor
2019-01-09 15:36
I helgen spelade vi Stuvsta Indoor för första gången. Det var en mycket bra planerad turnering i nya fina Stuvstahallen.
I gruppspelet mötte vi Spånga, Stuvsta och Norrtull och lyckas gå till slutspelet med endast ett insläppt mål. Vi fick igång bra spel i matcherna mot Spånga och Stuvsta men i sista gruppspelsmatchen mot Norrtull blev vi lite avvaktande och passiva.
I slutspelet som spelades i serieform så mötte vi Tullinge, Spånga och Örby.
Tullinge är alltid duktiga, spelar ganska fysiskt, Spånga spelade en mer teknisk fotboll med mer snabba omställningar.
"Finalen" mot Örby blev som vanligt en tuff och rolig match. Örby är ett mycket bra lag och spelar en rörlig, snabb fotboll och under en period i matchen så var vi rejält tillbakapressade. Vi har något fler målchanser under matchen och lyckas göra två mål och vinner med 2-1.
Grattis alla tjejer! 🏆⚽️👏🏽
Guld i Snöbollen Cup
2018-12-16 13:49
Härlig turneringsseger i helgens futsalmatcher mot välbekanta lag från Stockholm. Gruppetta efter vinster mot Boo FF och Örby IS samt kryss i derbyt mot Huddinge IF. I semin väntade duktiga Älvsjö AIK som vi lyckas måla dubbelt mot för att i finalen möta Stureby SK. Vi hade tittat på de i gruppspelet och kunde snabbt identifiera var de hade sina brister anfalls- och försvarsspelet. Matchplanen föll ut perfekt och vi kunde efter ett par blixtsnabba anfall gå ifrån dubbelt i målprotokollet. Med tvåmålsledning kunde vi sätta än mer nerv i matchen genom att flytta ner på egen planhalva och sedan blixtra ut i nya anfall när Stureby misslyckades i speluppbyggnaden. Storseger med fyra bollar blev det till slut och ännu en buckla som vår målvakt Kicki snodde med sig hem för att ställa fram och se till att Sköna Hem inte skriver en artikel om familjens vardagsrum.
Ny spelare!
2018-12-14 09:32
Vi hälsar Alexandra Carlbom med familj välkommen till oss!
Alexandra kommer närmast från Huddinge IF.
Referat: Örby IS Blå - Segeltorps IF 2
Vinst i seriefinalen mot Örby!
2018-10-07 16:56
Referat: Vendelsö IK 2 - Segeltorps IF 1