Välkommen till Segeltorps IF F05
Laget består av 18 duktiga fotbollstjejer som har roligt på träningar och matcher samtidigt som de utvecklas till duktiga fotbollsspelare.

Vi söker fler tjejer som vill satsa på sin fotboll och ha kul och utvecklas med oss! Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att börja i laget.
Kontakta tränare Karl Sandberg:  karlsandberg@hotmail.com eller Jacinta Sjöblom: n1spupp@hotmail.com

Tränare: Karl Sandberg, Jacinta Sjöblom
Lagledare: Snezana Stankovic
Höstpokalen 2017
2017-10-15 10:52
I år blev det 2 st 7-mannalag i Höstpokalen2017. Roligt att så många tjejer ville spela! Vissa av spelarna fick även  spela ett par matcher på grus vilket de tyckte var roligt och annorlunda.
Mycket speltid och många erfarenheter rikare tackar vi för denna gång.
Bra jobbat alla, heja Torpet!

Inget slutspel denna gång (det var det förra året men i år ändrat regelverk).
Anm. Karl Sandberg
Nya spelare!
2017-06-05 17:39
Vi välkomnar Ines Wallin och Thea Eriksson med familjer till laget!
Roligt att ni valt Segeltorp och hoppas ni ska trivas hos oss :D

Bowling och burgare!
2017-04-18 22:15
Efter träningen så åkte vi till Heron city för lite middag, bowling och många skratt. Kul att så många kunde vara med😊
Ny spelare
2017-04-18 10:37
Vi hälsar Julia Krantz med familj välkomna till laget. Julia kommer närmast från Sörskogen och är en tjej som brinner för fotbollen och ser fram emot att spela och utvecklas vidare hos oss i Segeltorp!
Silver även i Stockholmsmästerskapen
2016-10-24 05:29
En ny konstellation tjejer åker ut till Hjorthagens IP och går än en gång hela vägen till final! Boo FFs förstalag för flickor 2005 blir vår motståndare och matchen är jämn och tuff som de bör vara i finaler. Uddamålsförlust och silverpokal. Starkt jobbat tjejer, alltid pallplatser!
Silver i Höstpokalen
2016-10-17 22:56
Segeltorps F05 spelade Bele Barkarbys traditionella höstturnering Höstpokalen och gjorde en mycket bra insats. I samtliga matcher hela vägen till finalen stod tjejerna för en teknisk och variationsrik fotboll med bollen på mattan och alltid med ett stort övertag i bollinnehavet. I finalen mötte vi Bele Barkarby som vi inte kunde göra mål på trots många chanser. Bele tilldöms ett indirekt frispark i samband med ett tillbakaspel till händerna på vår målvakt och gör där snöpligt för oss matchens enda mål. Tråkigt för tjejerna att förlora finalen på det sättet men även det en erfarenhet som utvecklar dem i sin resa. Grattis till silvret tjejer!
Välkomna!
2016-10-15 09:46
Tre nya spelare har anslutit under de senaste veckorna. Vi välkomnar Viktoria, Belize och Tindra till vår verksamhet. Hoppas ni kommer att trivas och utvecklas tillsammans med oss!
Har ni en flicka född 2005 som också vill spela fotboll och ha roligt samtidigt? Hör av er till oss!
F05 på Tele2
2016-09-07 11:08
Flickorna i laget fick förfrågan att spela en match i svårserien på fina Tele2 Arena. Efter att ha fått ett fint omklädningsrum var det dags att komma in på konstgräset och spela på riktig arena! Det var en kul upplevelse för tjejerna. Matchen spelades mot Stureby som har börjat spela en rakare fotboll än vad vi minns. Vi spelar konsekvent efter mattan bortsett från två tillfällen under 45 min då vi sätter igång långt då alla alternativ är markerade. Tjejerna lär sig att spela sig ur situationer och med tiden kommer kvittot (se P02Us resa och förstå). Matchen slutade med 4-3 förlust trots stort bollinnehav. Tack Mats Lundholm (DIF) för de fina orden om tjejernas spel och utbildning i samband med matchen.
Sommarcuper 2016
2016-07-04 22:22
Tjejerna deltog i två sommarcuper i år och lyckades fantastiskt bra i båda. Alla som tackade ja fick spela någon av turneringarna. I Hudik Cup (Hudiksvall) lyckades tjejerna efter ett flertal matcher mot nya klubbar de inte mött förut att ta sig hela vägen till semifinal där de trots spelövertag fick tyvärr ett mål dömt mot sig där bollen inte var inne men domaren ansåg annorlunda och dömde mål (film finns som visar att bollen aldrig var inne). Tråkig sorti men en fin prestation trots detta!
Ytterligare en sommarcup spelades. Aroscupen i Västerås har en fin och lång tradition och det är kul för tjejerna att lägga den i erfarenhetsbanken. Många bra matcher mot både svenskt och finskt motstånd där tjejerna spelade fint och krigade sig till en plats i finalen. Efter 7 matcher mot många fysiska lag förlorade vi tyvärr men ett silver bland 40 deltagande lag är fint det med!
Grattis till Segeltorps duktiga F05 som än en gång representerar klubben framgångsrikt.
Storvinst mot BP Allstar
2016-05-01 22:13
Segeltorps Superstars
Supertaggade tjejer möter duktiga BP Allstar. Tjejerna gör en komplett match med ett vasst lagspel kryddat med mycket energi och en vinnande inställning.
8 bollar bombar vi in och vår nya målis "Semlan" släpper inte in ett enda.
Seger i Vårfighten
2016-04-22 09:45
Grattis tjejer till ännu en cupseger. Kul att träningarna ger resultat. Denna säsong blir säkert ännu en succé!
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 22/06 16:04