Välkommen till P01

Vi är nästa stora årskull och satsar fram mot att få plats i seniorfotbollen.

Organisationsstruktur

Huvudtränare: Janne Järvheden

Ass. tränare: Anders Ryding, Marre Westra

Målvaktstränare: Lenny Tano

Fysträning: Samarbete med Botkyrka Boxningsklubb

Media/Social Media: Jonny Årstadius

Spelarrådet: Jonte, Iyke, Vilgot, Morgan och Max.

Kassör: Johanna Bohs.

Kontakt: p01.fotboll@segeltorpsif.se

Vi bedriver en satsning som bygger på långsiktiga resultat. Tålamod och rätt utbildning som ger konkurrenskraftiga spelare är vår ledstjärna.

Vi har stora influenser från den Spanska fotbollen och jobbar med övningar för att stärka individens egna lösningsförmåga inom ramen för de situationer som uppstår i spelet.

Grundpelarna i vår verksamhet är glädje, kamratskap med god fotbollsteori och fotbollspraktik. Vi tror på utveckling utan press.

För frågor om Provspel, träningsmatcher etc. kontakta oss på P01.fotboll@segeltorpsif.se

Sanktan V16
2017-04-25 10:57
En av dom största utmaningarna som tränare är att hitta lösningarna när saker och ting inte riktigt blivit som det var tänkt och man planerat för. Förändringar mot förväntat utfall är saker som har stor påverkan på en grupp. Vi jobbar kontinuerligt med era färdigheter, er förståelse samt med ett coachande av er som individer för att förbättra er mentala styrka. Under veckans träningar har vi förberett oss lite extra i ett antal områden som vi också tillämpat en del taktik runt under matchgenomgången inför match - och hur analyserar vi och värderar vi utfallet?
Tyresö FF U16 - Segeltorps IF 2
2017-04-17 14:00
Dubbla matcher för dagen, och en förväntan att vi ska få bygga vidare på förra helgens bra signaler. Vi ser att möjligheten finns till en jämn match, ja, tills vi inser att Tyresö FF kallat sin U16 trupp som normalt sett huserar i kvalserien.

Generellt ser jag inget problem i att om man lyfter ner någon spelare för att man inte får ihop folk, men man kan tyda från deras kallelse att dom spelar i Div 2 idag för att U16 inte har match och ställer upp med 11 spelare från U16 och en från deras P01 gäng.

Ja, ni förstår, med den nivån så blev uppgiften övermäktig för våra killar som med ära ska känna att dom kriga sig till en hel del idag och ändå presterade på sin högsta nivå.
Sanktan 2017 är igång
2017-04-10 13:51

Nu är vi igång – starten blev inte riktigt som vi väntat oss med ett lag som drar sig ur serien samma morgon som den dagen vi ska spela matchen samt en match mot Nynäshamn där vi drar på oss ett rött kort i en frilägesutvisning endast 15 minuter in i matchen. Med det sagt så finns det tyvärr inget större utrymme för en matchanalys utifrån vårt nya spelsystem då vi endast fått femton minuter spelade i det.

Dock finns det några saker vi behöver bli bättre på som är gemensamma utifrån alla spelsystem som finns. Det handlar om engagemang och vilja i försvarsspelet precis lika mycket som vi visar det i vårt anfallsspel.  Det gjorde vi inte riktigt i Söndags och mot ett lag som Nynäshamns IF så straffar sig det rätt omgående.

And it starts ...........
2017-02-18 17:43
Finns egentligen ingen bättre beskrivning av känslan än att med rubriken kunna beskriva det som startade idag och som kommer sträcka sig till November innan vi är klara. Vi är före-vårsåsong och jobbar ihärdigt med många delar på träningen, vi har extra fokus på anfallsspelet och har under några tidigare träningar berört grundförutsättningarna för ett bra försvarsspel. Vår målsättning är att göra er medvetna om de olika värderingsalternativen som uppstår i samband med omställningar samt vid speluppbyggnaden. Vårt nya spelsystem kommer kräva en hel del av oss, och framförallt av vår spelförståelse - den måste vara på topp.
Blickar mot Horisonten
2017-02-10 10:50
Nu lämnar vi inomhussäsongen bakom oss - med undantag för boxningsfys med Botkyrka Boxningsklubb. Inomhustiden är alltid rolig i den mening att man får möjlighet att jobba med er teknik och spelförståelse. Vi har under den här perioden diskuterat mycket om taktik, den bästa lagsumman och hur rörelsen i olika sätt inbjuder till möjligheter även utan bollen vid ens fötter. Självklarheter kanske, men kanske ur ett ytligt perspektiv som vi nu behöver komma under för att sätta rötterna - samtidigt som vi aldrig får sluta vattna dom.
Fre 28/4 20:00
Lör 22/4 18:00