Välkommen till P01

Vi är nästa stora årskull och satsar fram mot att få plats i seniorfotbollen.

Organisationsstruktur

Huvudtränare: Janne Järvheden

Ass. tränare: Anders Ryding, Marre Westra

Målvaktstränare: Lenny Tano

Fysträning: Samarbete med Botkyrka Boxningsklubb

Media/Social Media: Jonny Årstadius

Spelarrådet: Jonte, Iyke, Vilgot, Morgan och Max.

Kassör: Johanna Bohs.

Kontakt: p01.fotboll@segeltorpsif.se

Vi bedriver en satsning som bygger på långsiktiga resultat. Tålamod och rätt utbildning som ger konkurrenskraftiga spelare är vår ledstjärna.

Vi har stora influenser från den Spanska fotbollen och jobbar med övningar för att stärka individens egna lösningsförmåga inom ramen för de situationer som uppstår i spelet.

Grundpelarna i vår verksamhet är glädje, kamratskap med god fotbollsteori och fotbollspraktik. Vi tror på utveckling utan press.

För frågor om Provspel, träningsmatcher etc. kontakta oss på P01.fotboll@segeltorpsif.se

Sanktan V18
2017-05-08 11:19
Segeltorps IF - Tungelsta IF 2-3 (1-1)

Ingen vidare helg för oss - vi möter ett piggt Tungelsta med snabba djupledslöpande forwards/yttrar som gör dagen oerhört besvärlig för oss då vi inte lyckas mota bort dom. Vårt spel infinner sig egentligen bara under en 10-15 minuters period i andra halvlek.

För dåligt understöd i samband med genombrott längs kortsidan in i straffområdet sänker oss denna dag. Ska tilläggas att vi får en man utvisad och orkesmässigt står vi inte upp när deras 2-2 och 2-3 görs under de sista 10 minutrarna.

Självkritiskt så tycker vi ledare att vi inte disponerade laget helt rätt under matchen - men även vi kan ha en dålig dag. Individuellt får Morgan, Kevin, Antonio, Sassi och Ahmad höga betyg - men som lag får dagens insats ses som underkänd utifrån vad vi kan och de förmågor vi besitter.

Vi jobbar vidare - Rönninge nästa helg.
Donosti Cup 2017
2017-05-05 16:20
Andra året i rad - klara lag innan dom baskiska lagen börjat anmäla sig till cupen som går av stapeln 1-8 Juli.

Equipo País
Vukovar 1991 CROACIA
Sanktan V17
2017-05-02 15:21
Dubbla matcher igen - då laget lider av lite skador, sjukdomar och att det var långhelg igen så var några killar tvungna att dubbla inför helgen. Vi använder oss denna helg av 23 olika spelare och försöker lägga mest belastning på dom som endast är kallade till en match pga skaderisken.

Helgen blev ett ypperligt tillfälle att utvärdera huruvida de positiva signalerna som syntes i föregående helgs matcher inte bara varit en slump utan att det är något bestående som kommit för att stanna. Vi letar att bygga vidare på de små sakerna som finns inom vårt satta system, vi ser hur ni tar en aktiv del i lärandet och deltar med intressanta resonemang. Det är den här samklangen som gör att vi blir bättre i momentumet, det är i tillfället när det sker som ni utför era aktioner och använder alla delar som behövs för att resultatet ska bli positivt.

Så hur gick det i helgen då?
Sanktan V16
2017-04-25 10:57
En av dom största utmaningarna som tränare är att hitta lösningarna när saker och ting inte riktigt blivit som det var tänkt och man planerat för. Förändringar mot förväntat utfall är saker som har stor påverkan på en grupp. Vi jobbar kontinuerligt med era färdigheter, er förståelse samt med ett coachande av er som individer för att förbättra er mentala styrka. Under veckans träningar har vi förberett oss lite extra i ett antal områden som vi också tillämpat en del taktik runt under matchgenomgången inför match - och hur analyserar vi och värderar vi utfallet?
Tyresö FF U16 - Segeltorps IF 2
2017-04-17 14:00
Dubbla matcher för dagen, och en förväntan att vi ska få bygga vidare på förra helgens bra signaler. Vi ser att möjligheten finns till en jämn match, ja, tills vi inser att Tyresö FF kallat sin U16 trupp som normalt sett huserar i kvalserien.

Generellt ser jag inget problem i att om man lyfter ner någon spelare för att man inte får ihop folk, men man kan tyda från deras kallelse att dom spelar i Div 2 idag för att U16 inte har match och ställer upp med 11 spelare från U16 och en från deras P01 gäng.

Ja, ni förstår, med den nivån så blev uppgiften övermäktig för våra killar som med ära ska känna att dom kriga sig till en hel del idag och ändå presterade på sin högsta nivå.