Välkommen till Herrjuniorerna
U17/ U19

Vi är nästa stora årskull och satsar fram mot att få plats i seniorfotbollen.

Organisationsstruktur

Huvudtränare: Janne Järvheden (UEFA B Certifierad)

Ass. tränare: Anders Ryding, Marre Westra

Målvaktstränare: Lenny Tano

Fysträning: Samarbete med Botkyrka Boxningsklubb

Media/Social Media: Sportadmin, Facebook och Instagram

Spelarrådet: Nya personer kommer utses för 2018.

Kassör: Johanna Bohs.

Kontakt: p01.fotboll@segeltorpsif.se

Vi bedriver en satsning som bygger på långsiktiga resultat. Tålamod och rätt utbildning som ger konkurrenskraftiga spelare är vår ledstjärna.

Vi har stora influenser från den Spanska fotbollen och jobbar med övningar för att stärka individens egna lösningsförmåga inom ramen för de situationer som uppstår i spelet.

Grundpelarna i vår verksamhet är glädje, kamratskap med god fotbollsteori och fotbollspraktik. Vi tror på utveckling utan press.

Provspel 2018

Vi har öppet för ansökningar om provspel inför kommande säsong - vi kommer utvärdera ansökningarna och bjuda in till träning under Januari månad.

Vi är idag runt 30 spelare i truppen och vill helst utöka med fyra ytterligare spelare. Vi tar emot spelare födda 01 och 00.

SMS:a på 0708654644 eller maila p01.fotboll@segeltorpsif.se för mer information om processen.

Försäsong Vår 2018

Fysträning:

I Botkyrkahallen - Måndagar 8/1 - 26/3

Tiden: 20.00 - 21.00

Utomhusträning:

På Segeltorps IP - Tisdagar och Torsdagar 9/1 - 15/4

Tiden: 19.00 - 20.00

Cupspel:

Future CUP (Göteborg) - Fre 30/3 - Sön 2/4

Träningsmatcher:

Kommer planeras in från slutet av Februari

Tävlingssäsongen 2018 - U17/U19

Vi kommer spela i följande serier:

P17 Division 1

P18-Kval till U19

Målbild: 3 träningar i veckan.

För frågor om Provspel, träningsmatcher etc. kontakta oss på P01.fotboll@segeltorpsif.se

Första Hindret - men så mycket lärdom
2018-02-21 15:56
Två matcher i helgen, den ena kommer vi inte skriva så mycket om då planen var en is-uppvisning mellan lagen och det finns inte mycket vi kan läsa ut ur en sådan match av värde. Det enda är att vi vet att drönare kan vara ett alternativ till inspelning av match.

På söndagen möte vi oerhört taktiskt förberedda IFK Viksjös Herrjuniorer.
Första träningsmatchen avklarad
2018-02-12 21:31
Vikingavallen
Viggbyholm IK FF - Segeltorps IF 3-5 (3-2)

Att vi älskar fotboll och älskar att se hur det här laget tar till sig försäsongsträningen kan väl inte synliggöras mer än att vi är på plats på Vikingavallen 08.00 en lördagsmorgon i ett kylslaget väder.

Men nu handlar ju det här inte om oss ledare, utan det handlar om spelarna och lagets gemensamma prestationer.
Försäsongsarbetet rullar på i utvecklingens anda
2018-01-29 11:13
Vi har nu varit igång sedan den 8/1, och en hel del saker händer. Låt oss inte stirra oss blinda på att nuet skulle vara en indikation på dået som ska infinna sig någon gång i April. Rytmen och tempot börjar ta sig. Vi har ett tydligt fokus på anfallsspelet just nu, vi finslipar på diverse anfallsvapen samtidigt som vi bygger på några grundprinciper i spelet.

Vi har några tillskott i årets upplaga av truppen som ser riktigt bra ut samtidigt som vi har ett antal 02:or som visar framfötterna på våra träningar.
U16 blir Herrjuniorerna U17/U19 till 2018
2017-11-20 10:07
För första gången sedan 2011 har föreningen ett herrjuniorlag att skylta med, ett lag som till stora delar fostrats i föreningen men som vuxit organiskt med ett urval av individer under de år vi varit verksamma.

Det är U16 som sätter grunden för detta, men inte att förglömma att ett nyligen inlett samarbete med P02 också ligger till grund för att föreningen fortsatt ska ha lag i denna kategori. Vi ser att samarbetet kommer sträcka sig nedåt till kommande årskullar.

Nyckeln heter bredd, fundamentet byggs på mångfald och trygghet. Vi har under alla år verkat för dessa grundpelare och samtidigt erbjudit en bra utbildning till alla lagmedlemmar, ingen spelare glömd.
Hösten har gjort sitt intåg
2017-08-31 10:52
Nu har vi hunnit spela fem matcher efter sommaren, och spelmässigt har det sett riktigt bra ut. Kvalite i passningsspelet, effektivitet i omställningarna. Vi har blivit slugare i att behålla bollen inom laget för att hitta till rätt avslutsläge. Truppen gemensamt har höjt sin gemensamma summa, indivduellt har flera spelare tagit kliv i år igen.

Vi har en förlust på de senaste fem matcherna, en förlust som smakar surt då killarna förde matchen rakt igenom och vi hade alldeles för många klara lägen vi borde gjort mål på.

Segeltorps IF - Ösmo 1-1 (0-1)
Segeltorps IF - Rönninge/Salem FF 2-1 (1-0)
Konyaspor KIF - Segeltorps IF 2-1 (2-1)
Pappas Pojkar FF - Segeltorps IF 2-5 (2-2)