Välkommen till P01

Vi är nästa stora årskull och satsar fram mot att få plats i seniorfotbollen.


Organisationsstruktur

Huvudtränare: Janne Järvheden

Ass. tränare: Anders Ryding, Magnus Wall, Marre Westra

Lagledare: Jonny Årstadius

Målvaktstränare: Lenny Tano

Fysträning: Sammarbete med Botkyrka Boxningsklubb

Spelarrådet: Jonte, Iyke, Vilgot, Morgan och Max.

Kassör: Johanna Bohs.


Kontakt: p01.fotboll@segeltorpsif.se


Vi bedriver en satsning som bygger på långsiktiga resultat. Tålamod och rätt utbildning som ger konkurrenskraftiga spelare är vår ledstjärna.


Vi har stora influenser från den Spanska fotbollen och jobbar med övningar för att stärka individens egna lösningsförmåga inom ramen för de situationer som uppstår i spelet.


Grundpelarna i vår verksamhet är glädje, kamratskap med god fotbollsteori och fotbollspraktik. Vi tror på utveckling utan press.

För frågor om Provspel, träningsmatcher etc. kontakta oss på P01.fotboll@segeltorpsif.se 


And it starts ...........
2017-02-18 17:43
Finns egentligen ingen bättre beskrivning av känslan än att med rubriken kunna beskriva det som startade idag och som kommer sträcka sig till November innan vi är klara. Vi är före-vårsåsong och jobbar ihärdigt med många delar på träningen, vi har extra fokus på anfallsspelet och har under några tidigare träningar berört grundförutsättningarna för ett bra försvarsspel. Vår målsättning är att göra er medvetna om de olika värderingsalternativen som uppstår i samband med omställningar samt vid speluppbyggnaden. Vårt nya spelsystem kommer kräva en hel del av oss, och framförallt av vår spelförståelse - den måste vara på topp.
Blickar mot Horisonten
2017-02-10 10:50
Nu lämnar vi inomhussäsongen bakom oss - med undantag för boxningsfys med Botkyrka Boxningsklubb. Inomhustiden är alltid rolig i den mening att man får möjlighet att jobba med er teknik och spelförståelse. Vi har under den här perioden diskuterat mycket om taktik, den bästa lagsumman och hur rörelsen i olika sätt inbjuder till möjligheter även utan bollen vid ens fötter. Självklarheter kanske, men kanske på en yta och vi behöver kommer komma under den för att sätta rötterna - samtidigt som vi aldrig får sluta vattna dom.
Vinterträning P16
2017-02-03 16:56
En kort film med våra träningsformer under vinter - I väntan på våren - Lite Feelgood känsla innan serien kommer igång.

Många spelare med på filmen och många leenden och stor harmoni bland killarna, vi hoppas det bygger den gemensamma energi inför denna långa säsong vi har framför oss.
Nu fortsätter vi resan - U16
2016-12-12 17:47
Vi står inför julen och ledigheten från skolan närmar sig med stormsteg, vad är inte bättre då än att påminna oss om den fantastiska resa som pågår? Finns lika många åsikter om hur fotboll ska spelas som det finns färger på färgskalan, det finns teorier om lärande och modeller för att hjälpa till med att driva på inlärningen. Det finns mängder med övningar - allt ifrån färdighetsövningar - statiska övningar samt spelövningar - d.v.s styrt spel. Olika tränare ser olika på taktisk styrning i tidiga år, och ja, vad är tidiga år?
Slutomgångarna närmar sig - Sanktan V40
2016-10-10 10:25
Foton av Jonny Årstadius

Nu börjar vi närma oss slutet av denna säsong, det som kvarstår är fyra matcher varav tre kommer spelas denna vecka och en nästa vecka. Men det innebär inte att vi blir sysslolösa utan vi är redan i full färd med att planera 2017 års säsong, läs mer om det efter helgens reflektioner. Tre matcher denna vecka, och tre matcher som vi spelar oavgjort i. Dock händer något intressant denna vecka, och det är att vi växlar spelsystem, vi ändrar om och påbörjar inför nästa år med ett fåtal justeringar. Och det som är så fantastiskt med er är att ni både har kompetensen, viljan och förmågorna att ställa om på en enkel genomgång – det här det märks att ni har en gedigen grundutbildning som gett er spelförståelsen och de kvalitéer man behöver för att kunna göra en omställning bara genom en genomgång innan match.

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/2 11:00
1 - 1  
Lör 22/10 15:30
0 - 2  
Lör 15/10 13:45
2 - 2  
Fre 14/10 19:00
1 - 2  
Ons 12/10 20:00
1 - 4  
Kommande aktiviteter