Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Herrjuniorerna
U17/ U19

Vi är nästa stora årskull och satsar fram mot att få plats i seniorfotbollen.


Organisationsstruktur

Huvudtränare: Janne Järvheden (UEFA B Certifierad)

Ass. tränare: Anders Ryding, Marre Westra

Målvaktstränare: Lenny Tano

Fysträning: Samarbete med Botkyrka Boxningsklubb

Media/Social Media: Sportadmin, Facebook och Instagram

Spelarrådet: Nya personer kommer utses för 2018.

Kassör: Johanna Bohs.


Kontakt: p01.fotboll@segeltorpsif.se


Vi bedriver en satsning som bygger på långsiktiga resultat. Tålamod och rätt utbildning som ger konkurrenskraftiga spelare är vår ledstjärna.


Vi har stora influenser från den Spanska fotbollen och jobbar med övningar för att stärka individens egna lösningsförmåga inom ramen för de situationer som uppstår i spelet.


Grundpelarna i vår verksamhet är glädje, kamratskap med god fotbollsteori och fotbollspraktik. Vi tror på utveckling utan press.


Provspel 2018

Vi har öppet för ansökningar om provspel under säsong - vi kommer utvärdera ansökningarna och bjuda in till träning eftersom.


Vi är idag runt 30 spelare i truppen och vill helst utöka med fyra ytterligare spelare. Vi tar emot spelare födda 01 och 00.


Vi har ett samarbete med vårt P02 lag som har möjlighet att rotationsträna och spela match med oss.


SMS:a på 0708654644 eller maila p01.fotboll@segeltorpsif.se för mer information om processen.


Vårsäsong 2018

Måndagar: Återhämtningsträning/Teknik:

Segeltorps IP 7-manna - 8/4 - 25/6

Tiden: 20.00 - 21.00


Tisdagar: Utomhusträning - Högintensivt Pass:

Segeltorps IP 11-manna - 9/4 - 26/6

Tiden: 19.00 - 20.30


Torsdagar: Utomhusträning - Medel/Lågintensivt Pass - Matchförberedande:

Segeltorps IP 11-manna - 11/4 - 28/6

Tiden: 20.30 - 21.45


Rotationsträning för två spelare på Tisdag och Torsdag med A-laget. Tränarstaben väljer ut och roterar bland de aktuella spelarna.


Tävlingssäsongen 2018 - U17/U19

Vi kommer spela i följande serier:

P17 Division 1

P18-Kval till U19


För frågor om Provspel, träningsmatcher etc. kontakta oss på P01.fotboll@segeltorpsif.se 


Väldigt skiftande resultat just nu
2018-05-08 07:49
Vinst 1-0 mot Älta
Ja, vad är det som händer egentligen? Man kan ju börja med att vi målvaktssidan endast har en frisk målvakt över tre årskullar. Det innebär att vi i olika matcher tvingas, och även om dom gör det bra så är rutin i mål något dom saknar, spela med utespelare som målvakter. Med det så har vi inga marginaler att göra fel i våra aktioner, när vi sedan dessutom drar på oss röda kort så är det en himla uppförsbacke.
Tudelade resultat i helgen
2018-04-16 21:53
Ahmad i en aktion mot Kungsängen
Ja, tyvärr är det bara att medge att tiden kom ikapp oss. Vi har en morgon där vi levererar ett resultat som tyvärr ger ett negativt eko över vår verksamhet. Vi hamnade i en situation vi inte vill hamna i, d.v.s. match i sanktan och i kvalserien samma dag - en delförklaring är att vi inte har möjlighet att balansera laget mot det motstånd vi möter och det är redan på pappret en för svår uppgift med det manskap vi ställer upp med.
Premiären avklarad
2018-04-09 15:29
En grymt kämpande Zaki
Då var premiären avklarad, en premiär som gav många svar på frågan vart vi står efter vinterns kanske inte helt optimala förutsättningar. 

Man kan dela in matchen i tre delar, första 25 minuterna där Ingarö spelar med en hög press, intensivt och samordnat. Vi tar oss inte riktigt ur den på ett ordnat sätt. Vi hamnar i onödigt stressade situationer, och dessutom situationer vi vet att vi egentligen behärskar att spela oss ur. Vet inte om premiärnerverna spelar oss ett spratt.  Två misstag skapar två onödigt vassa målchanser som renderar i två mål. En felspelning som ställer vår mittback i en omöjlig situation. Andra kommer på en missad markering på ett inlägg. Visst har Ingarö någon mer chans, men ingen som skapar någon känsla av oro.

Spelet förändrar karaktär och vi får bättre ordning på vårt spel, speluppbyggnaden ser riktigt bra ut. Vi tar oss flera gånger in i den attraktivaste spelytan, men avsluten blir inte farligare än att täckande spelare eller på retur rensande spelare räddar bollen. C:a 30 minuter in i matchen får vi en frispark som Antonio sätter föredömligt lågt i bortre. Lugnet består nu och vi hittar en bra rytm och hittar bra lösningar till halvtid. Något avslut, där Colins fina avslut vid bortre hade förtjänat ett bättre öde.

Vi snackar ihop oss i halvtid och diskuterar ett antal saker som vi måste förbättra. Vi är överens om att om vi kan bygga på det vi slutat första halvlek med så ska det här bli vår match. 

I andra går vi in och spelar dom första 30 minuterna på ett helt fantastiskt sätt, vi spelar oss igenom, vi gör fina spelvändningar, fina kombinationer, fina inlägg, fina hörnor och frisparkar. MEN målen kommer inte, lite för att vi tar för lång tid på oss i avslutsläget så 70%s läget blir 30% värt när vi bestämt oss. Fel avvägning mellan passning in i spelyta 3 och skott. Hursomhelst radar vi upp möjlighet efter möjlighet. Ingarö får mest spendera tiden på att rensa bollen som i sin form av höga bollar och studsar faktiskt ger dom en och annan farlighet. Mer farligheter som assisteras av en felnick från vår sida som skarvar bollen till deras spelare.

Sista tio går vi ännu mer för fullt för att få till en kvittering, spelet svajjar en hel del, Ingarö får kontringar då vi öppnar oss mer, en riktigt slarvig aktion av oss gör nästan att dom sätter den om det inte är för Gurras viga bakåtspark.

Vi lyckas inte få in det där andra målet - men istället som grädde på moset så får Ingarö i sista minuten kontra in 3-1 på ett misstag där vi lyft laget alldeles för högt.

Vi är oerhört nöjda med spelet i slutet av första halvlek och första 30-35 av andra. Ni var värda minst en poäng. Dock så är fotboll så, den som gör mest mål vinner, och det gjorde Ingarö för dagen och därför vinner rättvist.

Vad som är nytt för oss är den tuffhet som infinner sig, i form av putande, ruff, fasthållningar och närkamper. Det hör till serien och vi kan inte klaga utan måste förbereda oss för det. Sedan önskar jag mer av er kondition, vissa av er pumpades rejält i Lördags.

Vi tackar Domaren (grym insats), Ingarös Spelare och Ledare samt den fantastiska publiken som fanns för dagen.

Nu jobbar vi vidare i veckan och fortsätter bjuda på bra fotboll.
The Coach Team
Inför Säsongsstart
2018-03-29 11:16
Nu står vi inför starten som äger rum den 7:e April. Hur summerar vi då försäsongen så här långt? Jag antar att när det kommer till träningstimmar så är det lika illa ställt för de flesta lagen, köldfrusna planer, kallt väder som i sin tur leder till inställda träningar och inställda matcher. Årets försäsong har varit speciell på det sättet. Men vi fokuserar på det som har gått att få till och vi har någon träning till innan matchstarten nästa lördag.
Samarbetet växer sig starkare
2018-02-26 11:18
Samarbetet inom föreningen växer sig allt starkare. I helgen debuterade Zakariya och Moses i A-laget. Med runt 20 minuters speltid visade dom att dom är förbereda för uppgiften och fick möjlighet att lära sig massa nya saker med strukturer och förberedelser inför match i ett seniorlag. Vi tackar ledarstaben och herrspelarna för deras engagemang och väl omhändertagande av killarna.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter