Välkommen till Segeltorps IF P02:U
Bilder från matcher mot Pequeninos do Jockey (BRA), FC Niederau (TYS) och Manchester City (ENG)
Segeltorps IF P02U - Svenska Mästare inofficiell P14 SM Karlstad 2016

Laget består av spelare födda 2002 och 2003 med ett mycket stort fotbollsintresse. Vi tränar 3-4 ggr i veckan året runt och spelar matcher och turneringar såväl i Sverige som utomlands.

Vi är alltid intresserade av talangfulla spelare som vill utvecklas ytterligare i ett av Sveriges bästa pojklag för spelare födda 2002.

Är du intresserad av att börja i laget är du välkommen att kontakta oss.
Huvudtränare: Karl Sandberg 070-4545526

Bekräftade turneringar 2017

LF Cup P15 Elitturnering, 5-6 jan 2017 - A kvartsfinal
Matchläger Västerås, 11 feb 2017
Karlslundscupen, 31 mars - 2 april 2017
XIX Gallini World Cup 2017, Italien
Holmen U15 Elite Tournament, Norge
GAIS Open 2-5 november 2017
David från P02:U till P15 landslagssamling
2017-07-24 18:21
David Tellström-Jovicic som spelar i Segeltorps IF P02:U är kallad till den första samlingen för P15 landslaget som äger rum på Bosön mellan den 3-6 augusti.

David är en målmedveten spelare som har utvecklats i många år i laget. Klubben, lagets spelare, tränare och föräldrar är glada över framgången och önskar lycka till!
Tre spelare från Segeltorp vidare i distriktslagsuttagningar pojkar födda 2003
2017-07-05 17:08
Förbundskaptenerna för Stockholms distriktslag pojkar födda 2003 fortsätter med urvalsprocessen inför nästa års läger i Halmstad.
82 spelare samlas på Ingarö i början av augusti och tre spelare från Segeltorps IF finns med bland dem.
Filip Drinic (tillhör P02:U)
Viggo Kvisth (tillhör P02:U)
Christopher Godvik (som vi lånar från P03 ibland)

Lycka till grabbar!
Två spelare från Segeltorp i Stockholms Distriktslag
2017-06-22 12:30
Förbundskaptenerna för Stockholms Distriktslag har valt ut 16 spelare som ska representera Stockholm i Utvecklingslägret som hålls i Halmstad mellan den 2 t o m 7 juli.
Två spelare från Segeltorps IF P02:U ingår i uttagningen. Vi gratulerar Emmanuel Chinoso-Madubuike och David Tellström-Jovicic samt önskar dem lycka till!
Kryss och seger i helgens matcher
2017-06-20 12:39
Kryss mot Boo FF i kvalserien till U17 efter en match med blandade insatser där vi enligt uppgift (själv bortrest) missade många klara chanser men hade även problem att vara tydliga i försvarsspelet. Starkt att ändå ta poäng när lagmaskinen kärvar. Resultat 3-3.

Laget tar revansch dagen efter i P15-1C serien efter en fullständig utskåpning av Tyresö FF som leder denna serie just nu. Vi försöker att anpassa laguttagningen efter förväntat motstånd där fokus ligger främst på kvalserien. I denna match verkar laguttagningen ha blivit något för starkt. Matchen slutar med vinst 7-0.

Nu tar laget sommarlov och vi drar ner på träningsmängden dock utan att stänga igen helt. Någon träning i veckan och även fysisk träning inför höstens utmaningar.
Två nya vinster i P15 och kvalet till U17
2017-06-11 17:52
Match mot IFK Lidingö på fina Lidingövallen.
Lördag och match mot det Lidingö FK som spelar i P15-1C. Detta lag är en ny bekantskap för oss. Om man utgår från resultaten i tabellen så talade dem i vår fördel men matcher ska spelas. P g a matchkrock med A-lagsmatch tog Hermil och Thomas ansvar över denna match mot Lidingö. Fint spel i första halvleken med stor kontroll som tappades något i andra halvleken. Målen kom efter bra problemlösning mot ett Lidingö i försvar där våra spelare fick avgöra lägena under kort tid nära motståndarmålet. Två spelmål, ett som kom efter bolltapp i målet efter skott hos Lidingös målvakt samt ett straffmål. Lidingös mål gjordes efter en situation framför eget mål där vi inte fick ut bollen. Slutresultat : vinst 4-1

Söndag och kvalmatch till U17 mot Bagarmossen Kärrtorp BK. Det är ett bra lag som har ett antal poängspelare som skapade problem för oss tidvis. Vi gör två tidiga mål då vi känns mer påkopplade och Bagarmossen spelar nyvaket. Efter detta får vi reda ut några anfall som Bagarmossen skapar och som till slut ger utdelning i form av ett hårt skott utifrån som sitter otagbart högt upp vid bortre stolpen. Under flera minuter av matchen blir vi tillbakatrycka även om vi fredar oss och skapar några omställningslägen där vi borde ha målat. Istället får vi utdelningen ganska sent in i andra halvleken då vi går ifrån i en omställning och målar ytterligare än gång i en omställning där ett fint mål görs med en lobb över en utrusande målvakt. Vinst med 4-1 även i denna match och 3 viktiga poäng som gör att vi inte tappar kontakt med de ledande lagen denna serie. Kom igen Segeltorp!
Ny spelare Daniel Appiah
2017-06-05 06:55
Nya duktiga spelare ansluter till laget. För några veckor sedan började Robin och Paul hos oss från Assyriska FF och nu kommer även Daniel Appiah att spela tillsammans med oss. Det är duktiga fotbollsspelare som har fått en bra utbildning i Assyriska och ska nu utvecklas vidare i Segeltorp. Daniel är en stark och teknisk ytterback som kan spela både snabbt och tålmodigt. Vi hälsar Daniel med familj välkomna till laget.
Sen förlust mot Tyresö U16 i kvalserien
2017-06-04 21:51
Ännu en riktigt bra match för Segeltorps 02:or. Vi har spelat mot Tyresös duktiga 01:or tidigare och vet att det är en väldigt tuff uppgift. Minns en match i 9-mannan för ett par år sedan då vi blev fullständigt överkörda. Vi har jobbat hårt med laget under alla år och träning ger resultat. I dagens match är det jämnt mellan två lag som spelar snabbt och varierat. Återigen hade domaren svårt att hänga med i matchen och det blev stundtals väldigt tufft spel från båda hållen. Lyckligtvis inga skador. Tyresö gör ett tidigt mål då vi inte får ut bollen ordentligt i en fast situation. Grabbarna har visat moral i flera matcher på senare tid och det är riktigt kul att se hur även denna mentala del av spelet utvecklas. Vi ökar tempot och spelar i vissa kombinationer bland den snabbaste U15 fotbollen som jag sett både hemma och i utlandet. Veckans tema anammas av grabbarna och vi vågar fästa anfall på offensiv planhalva utan att slå långt utan kombinera snabbare och snabbare hela tiden, härligt! Vi lyckas kvittera efter en retur och går för vinst. Vi lyckas skapa ett par fina lägen men Tyresös målvakt storspelar. Men någon minut kvar av matchen får vi en frispark emot oss där skottet tar i armen på en av spelarna i muren och domaren dömer straff. Surt att matchen avgörs på det sättet. Inga poäng men tveklöst en statement om hur bra laget har utvecklats trots att ett par klara startspelare blev långtidsskadade för en tid sedan. Grym utveckling boys.
Resultat: förlust 1-2
Förlust mot Huddinge i P15
2017-06-03 22:36
Som alltid anpassar vi uttaget lag efter förväntat motstånd. Tabellplaceringen och Huddinges resultat mot andra lag som vi känner till talade för att vi kunde plocka bort flera spelare som vi vanligtvis mönstrar mot starkt motstånd och utnyttja tillfället för att låna in yngre spelare i klubben på väg uppåt. Vi spelade med totalt sex stycken 03:or som gjorde det riktigt bra. Spelmässigt är vi klart bättre än Huddinge som inriktade sig mer på att utnyttja våra misstag och ställa om. Stort bollinnehav , även på offensiv planhalva, och några lägen som vi kunde ha gjort mål på. Istället gör Huddinge mål då en av våra spelare missbedömer en passning som bryts och Huddinge sätter ett fint skott i vår målbur. Slutresultat 0-1.
Klart att vi kunde ha mönstrat ett starkare lag och gjort ett resultat men i Segeltorps 02:or jobbas det annorlunda. Imorgon matchar vi i kvalet till U17 mot mycket starka Tyresö U16. Där försöker vi ta poäng och skaka P01 fotbollen.

Ytterligare två spelare gör seniordebut
2017-06-03 15:34
Erik och Miguel fick göra minuter med herrlaget i den senaste matchen. Även David och Steven kallades till denna match och David lyckades t.o.m göra sitt första mål i seniorlagssammanhang. Grattis till premiären och det blir förhoppningsvis fler tillfällen att bygga erfarenhet.
Vinst mot Rågsved i P15
2017-06-02 07:14
Rågsved kommer till denna match utan två av sina starkaste spelare. På samma sätt som under alla år fortsätter vi att rotera truppen mot olika motstånd. Tack vare en jämn och hög nivå på alla spelare i truppen är det här möjligt.
Vi har ett stort bollinnehav som blir än större i andra halvleken när Rågsveds energi sinar. Fler mål kunde ha gjorts men istället valde vi att tillämpa veckans tema och försöka fästa anfall på offensiv planhalva och hitta tillfällen att avsluta genom att variera riktning och hastighet i spelet.
Vinst med 3-0 och fin fotboll.
Vinst i kvalet till U17
2017-05-28 21:38
Vinst med 2-0 mot Spånga IS
I denna serie är vi inte ett av favoritlagen. Tvärtom får vi med våra både ett och två år yngre spelare kämpa in i kaklet för varje seger. Idag var det en fantastisk dag där grabbarna presterade maximalt trots värme och ett duktigt motståndarlag Spånga IS.
Spånga hade av vad vi kunde se två ganska tydliga sätt att göra mål på - spel i luften ut till kanten där en starkt anfallare kunde sättas i en mot en situationer mot vår ytterback och en variant i fasta situationer där de omringar målvakten och bollen spelas in mot mål, den sistnämnda mycket svår att försvara sig mot.
Vi lyckas avvärja flera chanser i första halvleken och kan i ett hårt inspel mot första stolpen stöta in ledningsmålet.
I andra halvleken fortsätter kampen och vi har ett par lägen att avgöra matchen på men det dröjer till cirka tio minuter kvar av matchen då bollen spelas tvärs över planen och i en situation då Spångas målvakt och back försöker förhindra avslutet lyckas Erik trycka in bollen och utöka.
Grym laginsats. Imponerande att se hur grabbarna sliter för poängen i dessa svåra matcher mot fysiskt äldre motstånd.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 22/06 16:04 
Fotboll startsida, 10/05 15:23 
Fotboll startsida, 03/05 14:07 
Fotboll startsida, 24/03 09:35 
Fotboll startsida, 20/03 10:15 
Fotboll startsida, 03/02 14:46 
Fotboll startsida, 31/01 14:43 
Fotboll startsida, 22/12 16:21 
Fotboll startsida, 15/12 11:27 
Fotboll startsida, 30/11 18:21 
Fotboll startsida, 21/11 12:49 
Fotboll startsida, 08/11 15:07 
Nyheter från föreningen