SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Fotboll
P-05:2 Fotboll
Välkommen till Segeltorps P05:2
Segeltorps IF P05:2
Välkommen till P05:2! (Fd P05:3)
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️Vi spelar en positiv, kreativ och utmanande fotboll för killar som är 16 år gamla. Vi har ett motto inom P15:2 och det är ”Qui movere forward” = ”utvecklingen går framåt”.💪🏻 Vi tränar utomhus i ur och skur oavsett årstid och har kul ihop. Vi är alltid intresserade av att spela träningsmatcher. Hör av er om ni vill möta oss i träningsmatcher. Säsong 2021 spelar vi i division 1 & 2 i Sanktan samt ett tätt samarbete med Segeltorps 03:or.

Låter detta spännande, hör av dig till oss! 

Vill ni möta oss i träningsmatcher, är vi alltid PÅ!💪🏻💪🏻💪🏻 Vid  matchändringar hör av er direkt till tränaren/ledaren Björn Gustafsson som tränat laget sedan starten för 10 år sedan och som fixar biffen på mobilnummer: 070-6752904. 

Länken till Mikael Bukowskis episka film från Sanktanmatchen i Div 1 mot IFK Stocksund 2020-09-11 Se och njut! https://youtu.be/PbfImj0ybz0
Länk från matchen mot Enskede Grå 19/9: https://youtu.be/xS_t_AIZqlU

Vi avslutar 2020 med en hett efterlängtad träningsmatch mot våra vänner i TTP P05U16.
2020-12-19 21:36

Fler bilder (+4) >>
Det blev en hemmaseger med 4-2 i denna träningsmatch.
Vi spikar därmed igen fotbollsåret 2020 med denna sista träningsmatch. Detta märkliga och Coronaanpassade fotbollsår. Men vi är fulla med positivitet och förväntningar inför en ny härlig fotbollssäsong 2021. Vi hoppas att våra framtidsvisioner kommer att kunna införlivas inför 2021 i nya Sanktanserier, matcher och annat skoj! Vi vill härmed önska våra följare här och på Instagram en riktigt God Jul och ett Gott Nytt härligt fotbollsår, 2021! 🌟✨💫⚽️💥☀️
Forza Ajöken⚽️⚽️⚽️
#forzatorpet #segeltorpsifp05:2 
Stabil seger mot Enskede Grå i Sanktan div1.
2020-09-19 15:22

Fler bilder (+48) >>
Finväder & solsken i spelet!🔥🔥🔥
Vi startade lite trevande mot Enskede innan vi hittat våra positioner. Sedan rullade maskineriet igång. En stabil 4-0 seger. Vi är inne i ett positivt flow just nu när vi vi har avbetat mer än hälften av säsongen 2020. Denna säsong som startade med en ovisshet och i vårt fall, två strukna matcher pga av Corona i vardera serie. Vi är ändå glada att vi fått chansen att spela så mycket fotboll. Detta trots sk Corona restriktioner med publiken etc. Nu fortsätter vi i vårt positiva flow och fokuserar på hela laget. Det är ju trots allt därför vi spelar en lagsport. Vi lyfter varandra och har roligt mot vårt gemensamma mål. På vägen mot målet har vi kul. Viktigt att påminna varandra om det ibland. Kolla in länken, Mikael Bukowskis alster! 💪🏻🔥⚽️Forza Ajöken
En känslosam Sanktanmatch mot IFK Stocksund i Div 1.
2020-09-12 20:38
En härlig och tempofylld match! Well Done lads!🤙🏻🔥
Igår kväll mötte vi IFK Stocksund. En match med mycket motivation, frenesi och pannben!🔥💪🏻 I våras när vi mötte dem så var det också mycket känslor. En match som då slutade i tighta 2-2. Gårdagens match blev en storkross och ett resultat på 7-1. Ett resultat som talar för sig själv. Imorgon gnuggar vi vidare på träningen i morgon kväll. Drygt en månad kvar innan vi kan summera Sanktanmatch säsongen 2020 i div 1 & 2! Ta gärna del av Mikael Bukowskis episka film på Youtube från gårdagens match mot IFK Stocksund! https://youtu.be/PbfImj0ybz0 
Forza Torpet
Stolpe ut i Tungelsta i div2 Sanktan.
2020-04-25 15:42
Ladda album (+14 bilder) >>
En match som spelades i ”Tungelstabunkern” med de striktare direktiven om att inga andra än lagen och ledarna inne vid planen.
En match som lämnade mycket att önska. Många olika komponenter som gjorde att vi inte fick igång vårt spel. Bara att ladda om och släppa denna match. En förlust som slutade med 5-1 till Tungelsta. I höst när vi möter dem på vår hemmaplan är det förhoppningsvis med rätt komponenter. Vi kan så mycket bättre än såhär. 
Forza 
Ajöken 
Äntligen premiär i div2 i Sanktan!
2020-04-20 10:22
Ladda album (+26 bilder) >>
Vi spelar naturligtvis utan publik inne på planen och följer de nya Corona-direktiven. Publiken hålls till ett maximum av 50 personer. Bilder: Marinka Seguel
Vi mötte Tallkrogens IF på hemmaplan. Ett lag vi aldrig tidigare mött. Vi tog över spelet mer ju längre matchen spelades. Vi gjorde en mycket väl godkänd insats denna premiärmatch med stabila 9-0 till Torpet. Domaren skrev dock ned 10-0 till handlingarna. Vi ångar nu vidare mot nästa helg då Tungelsta IF (Div2)  borta och AIK (Div1)på Skytteholm väntar. Nu kör vi! 
#quimovereforward #forzatorpet #segeltorpsif_p05_2 
Vi följer utvecklingen kring Sanktan 2020
2020-04-02 11:36
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer ang den fysiska och mentala hälsan hos våra spelare i P05:2. Därför fortsätter vi med att upprätthålla våra viktiga träningar utomhus.
Vi följer utvecklingen kring Sanktan 2020 här: http://www.stff.se/arkiv/2020/04/tavlingsverksamheten-uppskjuten-till-den-12-april-tillsvidare/

Tills vi får nya direktiv så tränar vi på istället för de inställda/uppskjutna matcherna i Sanktan. Vi kommer ombytta till träningarna. Känner man minsta förkylning eller pollensymtom stannar man hemma. Håll koll i vår kalender. 

FORZA 
Ajöken
Hos oss vilar inga halta löss!
2020-02-11 12:48
Ladda album (+8 bilder) >>
Vill ni följa oss mer ”up-to-date” så följ oss på Instagram. Marinka Seguel fortsätter att leverera sina fina bilder på våra spelare & anhöriga i vårt lag. FORZA P05:2 fd P05:3!🔥🔥€
Här kommer ett hett efterlängtat inlägg på vår hemsida! Då spelarna själva och deras kompisar hänger på olika sociala medier. Så har vi själva valt att uppdatera vår Instagramsida mer frekvent än här på hemsidan den senaste tiden. Ni som följer oss på Insta har ju koll på att våra löss sannerligen inte är halta. Så en liten summering med vad vi sysslar med sedan efter nyår!

Veckan efter nyår så bärgade vi B-finalen i MIK:s Future Stars Cup Futsal!🥇🏆💪🏻 Väldigt bra jobbat av spelarna då vårt fokus sannerligen inte ligger inom Futsal denna säsong. 
I januari spelade vi dessutom träningsmatch mot Tullinge TP, vinst med stabila 2-0. Sedan tog vi oss an Hammarby och där blev det också en härlig vinst med 3-1!💪🏻💙
Nu i februari har vi mött Enskede borta och där avgick vi med en väldigt stabil seger med 6-2. Förra helgen så bjöd Värmdö in oss för träningsmatch och även där avgick vi med en 2-1 vinst. Nu närmast väntar IFK Tumba på vår hemmaplan till helgen och efter det väntar ytterligare en spännande match mot Rågsveds IF. I mars väntar ett spännande arrangemang ute i Kungsängen mot deras 04/05-gäng bl a. Så nu fortsätter vi att bygga inför Sanktansäsongen och hoppas att snön inte kommer alls denna vinter. Det är som bekant inte bara löss som uppskattar denna snöfattiga vinter...
FORZA 
Ajöken

Färdigspelat i 9-manna, Sanktan 2019 till handlingarna!
2019-10-23 20:17
Ladda album (+34 bilder) >>
Vi forsätter att ha kul och utvecklas tillsammans i Segeltorps IFP05:3.💙
Vi mötte Bajen på fredagskvällen, en match som slutade med vinst till Bajen med 3-2. Så avslutade vi med 2-2 mot Enskede röd på deras hemmaplan. ✅ ”Check-på-dem”. 

Det har varit en rätt turbulent Sanktanårgång. Vi toppade i div 2 & 3 under våren. Sedan strax innan sommaruppehållet började en liten skadeperiod för en del av spelarna. Vi dalade i prestation efter sommaruppehållet i matcherna samtidigt som de sk ”nya och numera 9-manna måtten” i Sanktan att ta över. Dvs en mindre plan att spela på med ett enda syfte, att det behövdes fler mål i Sanktanturneringen. 🤔🙄 Detta var inget som gynnade vårt lag på något sätt. Det har inte känts som ”riktig” fotboll, för att kortfattat beskriva hur vårt spel har känts i våra matcher. 

Många matcher har präglats av återkommande dilemma, dvs att vi oftast lyckats få igång vårt spel först långt in i matchtiden. Många andra lag och ledare vi mött i Sanktan har tyckt detsamma. Vi önskar våra efterkommande årgångar gör som oss, att de framför sina synpunkter till Sanktanorganisationen, för att få tillbaka de gamla måtten. Spelet måste ändå vara viktigare, samt mer utvecklande än att målstatistiken i Sanktan är de primära?!  

Liksom de sk ”Gröna korten” som ska delas ut till en ”schysst” spelare efter varje match, som främjar en positiv fotbollskultur. Det projektet inom Sanktan har inte heller fallit väl ut. Vi liksom många andra lag lade ned detta under säsongen då vi såg att det inte föll väl ut. Ofta tilldelades dessa till samma spelare och var inte den ”morot” som syftet med dessa skulle vara. Kortet tilldelades ofta till ”den mest målrikaste” spelaren, ofta till ”målvakten” som någon slags ”gardering” för att man inte hann lägga fokus kring detta ”extra projekt” under en match. Nä, ”gör om och gör rätt” Sanktan till 2020!✅💪🏻 Det måste finnas andra vägar att gå för att främja en positivare fotbollskultur. Det ansvaret ligger på ledare, spelare, domare och anhöriga vid sidan av fotbollsplanen. 

Vi är ändå rätt nöjda med att vi återigen presterade ute på planen innan Sanktan tog slut. Vi vände den nedgående trenden i tabellen. Men det som har varit de främsta fokuset är att laget som sådant ska utvecklas tillsammans. I med och motgångar. Utvecklingen är faktiskt viktigast med tanke på spelarnas ålder och var de befinner sig i livet. ”Qui movere forward” är vårt ledord av en anledning! Vi vill att spelarna ska fortsätta att utvecklas, att ha kul och samtidigt ha kvar den viktiga motivationen för fotbollen. Spelarna skapar minnen för livet tillsammans! 

Nu går vi in i höst/vintersäsongen tillsammans. Vi har träning, träningsmatcher, utomhus och inomhus att se fram emot. Liksom spännande Cuper! Vi ska även ha en del teambuilding och sk samkväm att se fram emot. P05:3 har funnits sedan 2010. Nu när vi går 2020 tillmötes väntar ett nytt härligt kapitel tillsammans. I Sanktan kommer vi spela i div 1 & 2! Mot nya utmaningar och härlig riktig 11-manna fotboll! Äntligen nu kör vi! 

FORZA 

Ajöken
Lika glödheta som ekarna i kulisserna var vi mot Grödinge idag!🔥🍁💪🏻
2019-10-13 22:17
Ladda album (+31 bilder) >>
Följ oss gärna på Instagram segeltorp_p05_3 🔥🔥🔥
Vi mötte Grödinge P05 i Sanktan, en match som var deras absolut sista som lag. Vilket är tråkigt då vi mötts genom många år i Sanktan, Cuper och träningsmatcher. Men i dagens Sanktanmatch tog vi snabbt kommandot då Viggo petade in ledningsmålet likt en kobra!💪🏻🔥Matchen slutade med en 6-2 vinst till Torpet. Några få Sanktanmatcher återstår nu innan vinteruppehållet tar vid och vi laddar om till nästa års efterlängtade 11-manna serie tar vid. Något vi alla i laget ser fram emot, då vi presterar bättre i det formatet. 
Nu kör vi vidare! 
FORZA Ajöken
Uddamålsförlust 3-2 mot FOC Farsta
2019-10-13 09:28
Ladda album (+34 bilder) >>
Ständig fotoleverans av vår lagfotograf, Marinka Seguel!👌🏻😎🔥🤙🏻
Vi fick dessvärre inte igång vårt spel mot Focken denna gång. Då vi ligger under med 3-2 i sista halvlek får Focken en utvisad. Då sker det som inte får hända, men dessvärre drabbar många lag då man har en man mer...vi tappar spelet totalt och skapar väldigt lite. Därmed spikar Focken igen matchen och vinner, förmodligen även serien. 
Idag tar vi oss an Grödinge i Sanktan på hemmaplan! Kom och supporta med oss! 👏🏻📣📣📣💙 #forzatorpet

FORZA Ajöken
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 20/09 13:59 
Fotboll startsida, 31/08 10:43 
Fotboll startsida, 18/08 20:50 
Fotboll startsida, 18/08 12:52 
Fotboll startsida, 04/07 08:29 
Fotboll startsida, 05/05 18:31 
Fotboll startsida, 28/04 20:17 
Fotboll startsida, 28/04 16:26 
Fotboll startsida, 12/04 16:15 
Fotboll startsida, 07/03 11:25 
Fotboll startsida, 25/02 10:18 
Nyheter från föreningen