Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Fotboll
P-05:2 Fotboll
Välkommen till Segeltorps P05:2
Segeltorps IF P05:2
Välkommen till P05:2! (Fd P05:3)
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️Vi spelar en positiv, kreativ och utmanande fotboll för killar som är 15 år gamla. Vi har ett motto inom P15:2 och det är ”Qui movere forward” = ”utvecklingen går framåt”.💪🏻 Vi tränar utomhus i ur och skur oavsett årstid. Vi är alltid intresserade av att spela träningsmatcher. Hör av er om ni vill möta oss i träningsmatcher. Säsong 2020 spelar vi i division 1 & 2 i Sanktan. Vi ställer även upp i många Cuper främst i Storstockholmsområdet. Vi har en fin, positiv, stöttande och engagerad föräldragrupp. 

Låter detta spännande, hör av dig till oss! 


Vill ni möta oss i träningsmatcher, är vi alltid PÅ!💪🏻💪🏻💪🏻 Vid  matchändringar hör av er direkt till tränaren/allt-i-allo Björn Gustafsson som fixar biffen på mobilnummer: 070-6752904. 

Stolpe ut i Tungelsta i div2 Sanktan.
2020-04-25 15:42

Fler bilder (+4) >>
En match som spelades i ”Tungelstabunkern” med de striktare direktiven om att inga andra än lagen och ledarna inne vid planen.
En match som lämnade mycket att önska. Många olika komponenter som gjorde att vi inte fick igång vårt spel. Bara att ladda om och släppa denna match. En förlust som slutade med 5-1 till Tungelsta. I höst när vi möter dem på vår hemmaplan är det förhoppningsvis med rätt komponenter. Vi kan så mycket bättre än såhär. 
Forza 
Ajöken 
Äntligen premiär i div2 i Sanktan!
2020-04-20 10:22

Fler bilder (+16) >>
Vi spelar naturligtvis utan publik inne på planen och följer de nya Corona-direktiven. Publiken hålls till ett maximum av 50 personer. Bilder: Marinka Seguel
Vi mötte Tallkrogens IF på hemmaplan. Ett lag vi aldrig tidigare mött. Vi tog över spelet mer ju längre matchen spelades. Vi gjorde en mycket väl godkänd insats denna premiärmatch med stabila 9-0 till Torpet. Domaren skrev dock ned 10-0 till handlingarna. Vi ångar nu vidare mot nästa helg då Tungelsta IF (Div2)  borta och AIK (Div1)på Skytteholm väntar. Nu kör vi! 
#quimovereforward #forzatorpet #segeltorpsif_p05_2 
Vi följer utvecklingen kring Sanktan 2020
2020-04-02 11:36
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer ang den fysiska och mentala hälsan hos våra spelare i P05:2. Därför fortsätter vi med att upprätthålla våra viktiga träningar utomhus.
Vi följer utvecklingen kring Sanktan 2020 här: http://www.stff.se/arkiv/2020/04/tavlingsverksamheten-uppskjuten-till-den-12-april-tillsvidare/

Tills vi får nya direktiv så tränar vi på istället för de inställda/uppskjutna matcherna i Sanktan. Vi kommer ombytta till träningarna. Känner man minsta förkylning eller pollensymtom stannar man hemma. Håll koll i vår kalender. 

FORZA 
Ajöken
Hos oss vilar inga halta löss!
2020-02-11 12:48
Vill ni följa oss mer ”up-to-date” så följ oss på Instagram. Marinka Seguel fortsätter att leverera sina fina bilder på våra spelare & anhöriga i vårt lag. FORZA P05:2 fd P05:3!🔥🔥€
Här kommer ett hett efterlängtat inlägg på vår hemsida! Då spelarna själva och deras kompisar hänger på olika sociala medier. Så har vi själva valt att uppdatera vår Instagramsida mer frekvent än här på hemsidan den senaste tiden. Ni som följer oss på Insta har ju koll på att våra löss sannerligen inte är halta. Så en liten summering med vad vi sysslar med sedan efter nyår!

Veckan efter nyår så bärgade vi B-finalen i MIK:s Future Stars Cup Futsal!🥇🏆💪🏻 Väldigt bra jobbat av spelarna då vårt fokus sannerligen inte ligger inom Futsal denna säsong. 
I januari spelade vi dessutom träningsmatch mot Tullinge TP, vinst med stabila 2-0. Sedan tog vi oss an Hammarby och där blev det också en härlig vinst med 3-1!💪🏻💙
Nu i februari har vi mött Enskede borta och där avgick vi med en väldigt stabil seger med 6-2. Förra helgen så bjöd Värmdö in oss för träningsmatch och även där avgick vi med en 2-1 vinst. Nu närmast väntar IFK Tumba på vår hemmaplan till helgen och efter det väntar ytterligare en spännande match mot Rågsveds IF. I mars väntar ett spännande arrangemang ute i Kungsängen mot deras 04/05-gäng bl a. Så nu fortsätter vi att bygga inför Sanktansäsongen och hoppas att snön inte kommer alls denna vinter. Det är som bekant inte bara löss som uppskattar denna snöfattiga vinter...
FORZA 
Ajöken

Färdigspelat i 9-manna, Sanktan 2019 till handlingarna!
2019-10-23 20:17

Fler bilder (+24) >>
Vi forsätter att ha kul och utvecklas tillsammans i Segeltorps IFP05:3.💙
Vi mötte Bajen på fredagskvällen, en match som slutade med vinst till Bajen med 3-2. Så avslutade vi med 2-2 mot Enskede röd på deras hemmaplan. ✅ ”Check-på-dem”. 

Det har varit en rätt turbulent Sanktanårgång. Vi toppade i div 2 & 3 under våren. Sedan strax innan sommaruppehållet började en liten skadeperiod för en del av spelarna. Vi dalade i prestation efter sommaruppehållet i matcherna samtidigt som de sk ”nya och numera 9-manna måtten” i Sanktan att ta över. Dvs en mindre plan att spela på med ett enda syfte, att det behövdes fler mål i Sanktanturneringen. 🤔🙄 Detta var inget som gynnade vårt lag på något sätt. Det har inte känts som ”riktig” fotboll, för att kortfattat beskriva hur vårt spel har känts i våra matcher. 

Många matcher har präglats av återkommande dilemma, dvs att vi oftast lyckats få igång vårt spel först långt in i matchtiden. Många andra lag och ledare vi mött i Sanktan har tyckt detsamma. Vi önskar våra efterkommande årgångar gör som oss, att de framför sina synpunkter till Sanktanorganisationen, för att få tillbaka de gamla måtten. Spelet måste ändå vara viktigare, samt mer utvecklande än att målstatistiken i Sanktan är de primära?!  

Liksom de sk ”Gröna korten” som ska delas ut till en ”schysst” spelare efter varje match, som främjar en positiv fotbollskultur. Det projektet inom Sanktan har inte heller fallit väl ut. Vi liksom många andra lag lade ned detta under säsongen då vi såg att det inte föll väl ut. Ofta tilldelades dessa till samma spelare och var inte den ”morot” som syftet med dessa skulle vara. Kortet tilldelades ofta till ”den mest målrikaste” spelaren, ofta till ”målvakten” som någon slags ”gardering” för att man inte hann lägga fokus kring detta ”extra projekt” under en match. Nä, ”gör om och gör rätt” Sanktan till 2020!✅💪🏻 Det måste finnas andra vägar att gå för att främja en positivare fotbollskultur. Det ansvaret ligger på ledare, spelare, domare och anhöriga vid sidan av fotbollsplanen. 

Vi är ändå rätt nöjda med att vi återigen presterade ute på planen innan Sanktan tog slut. Vi vände den nedgående trenden i tabellen. Men det som har varit de främsta fokuset är att laget som sådant ska utvecklas tillsammans. I med och motgångar. Utvecklingen är faktiskt viktigast med tanke på spelarnas ålder och var de befinner sig i livet. ”Qui movere forward” är vårt ledord av en anledning! Vi vill att spelarna ska fortsätta att utvecklas, att ha kul och samtidigt ha kvar den viktiga motivationen för fotbollen. Spelarna skapar minnen för livet tillsammans! 

Nu går vi in i höst/vintersäsongen tillsammans. Vi har träning, träningsmatcher, utomhus och inomhus att se fram emot. Liksom spännande Cuper! Vi ska även ha en del teambuilding och sk samkväm att se fram emot. P05:3 har funnits sedan 2010. Nu när vi går 2020 tillmötes väntar ett nytt härligt kapitel tillsammans. I Sanktan kommer vi spela i div 1 & 2! Mot nya utmaningar och härlig riktig 11-manna fotboll! Äntligen nu kör vi! 

FORZA 

Ajöken
Lika glödheta som ekarna i kulisserna var vi mot Grödinge idag!🔥🍁💪🏻
2019-10-13 22:17

Fler bilder (+21) >>
Följ oss gärna på Instagram segeltorp_p05_3 🔥🔥🔥
Vi mötte Grödinge P05 i Sanktan, en match som var deras absolut sista som lag. Vilket är tråkigt då vi mötts genom många år i Sanktan, Cuper och träningsmatcher. Men i dagens Sanktanmatch tog vi snabbt kommandot då Viggo petade in ledningsmålet likt en kobra!💪🏻🔥Matchen slutade med en 6-2 vinst till Torpet. Några få Sanktanmatcher återstår nu innan vinteruppehållet tar vid och vi laddar om till nästa års efterlängtade 11-manna serie tar vid. Något vi alla i laget ser fram emot, då vi presterar bättre i det formatet. 
Nu kör vi vidare! 
FORZA Ajöken
Uddamålsförlust 3-2 mot FOC Farsta
2019-10-13 09:28

Fler bilder (+24) >>
Ständig fotoleverans av vår lagfotograf, Marinka Seguel!👌🏻😎🔥🤙🏻
Vi fick dessvärre inte igång vårt spel mot Focken denna gång. Då vi ligger under med 3-2 i sista halvlek får Focken en utvisad. Då sker det som inte får hända, men dessvärre drabbar många lag då man har en man mer...vi tappar spelet totalt och skapar väldigt lite. Därmed spikar Focken igen matchen och vinner, förmodligen även serien. 
Idag tar vi oss an Grödinge i Sanktan på hemmaplan! Kom och supporta med oss! 👏🏻📣📣📣💙 #forzatorpet

FORZA Ajöken
När Mr Lättja kliver in och tar över 🤔🙄
2019-10-06 19:19

Fler bilder (+12) >>
Nu tar vi nya tag till nästa helg!
Vi mötte Spårvägen och ledde med betryggande 6-1 efter två halvlekar. När den tredje halvleken började så hade vi redan ”gått in i omklädningsrummet och firat segern”...🙄Spårvägen slutade inte att spela trots vårt försprång. De fick bl a en tilldömd straff, då började de göra mål(visserligen två tveksamma och misstänkta offsidemål)..så när endast två minuter kvar av matchen återstod då de stod 6-6, hade vi bud på ytterligare mål. Men tiden rann ut denna gång. Nu glömmer vi detta och kör vidare!🏎🏎🏎
FORZA Ajöken
11-manna, där vi hör hemma helt enkelt!
2019-10-04 23:23
En kylslagen fredagskväll som dessvärre hettade till rätt rejält.
Vi mötte Rönninge i en 11-manna träningsmatch under fredagskvällen. Med ett vinnande 6-1 resultat och ett uppträdande från några spelare från Rönninge som tappade ansiktet ordentligt. Valde domaren helt rätt i att blåsa av i förtid. Det tilltänkta fredagsmyset kom av sig minst sagt. Ett uppträdande som inte hör hemma överhuvudtaget någonstans. Gör om gör rätt, det här är något för ansvariga ledare att ta tag i‼️En kväll där bilddokumentationen inte blev så generös som brukligt. Nu kör vi vidare! FORZA Ajöken
Två stabila Sanktanmatcher denna helg!💪🏻💪🏻💪🏻
2019-09-29 21:01

Fler bilder (+8) >>
Blandade matchbilder!📸 Marinka Seguel fick hjälp av Marco Duran denna helg!👍🏻💙
Vi mötte IFK Tumba på fredag kväll. En match som slutade 3-1 till oss! Några timmar senare, tidig lördags morgon var det dags för borta match mot Älvsjö-AIK i div2. Ett lag som på pappret såg väldigt starkt ut. Skulle vi nu åka på däng?! Men vi gör en mycket stabil och välarbetad och gedigen insatts. Inga bolltapp! När domarn blåser slutsignal så står vi som segrare med 3-0!💪🏻💪🏻💪🏻❤️(Det kunde t o m blivit större siffror). Vi går som tåget just nu. På fredagkväll är det träningsmatch i 11-manna mot Rönninge-Salem på IP. Lördag Sanktanmatch mot Spårvägen, även den är hemmavid. FORZA Ajöken
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 26/06 11:10 
Fotboll startsida, 09/06 09:22 
Fotboll startsida, 28/05 11:43 
Fotboll startsida, 16/04 10:28 
Fotboll startsida, 09/04 10:06 
Fotboll startsida, 02/04 10:32 
Fotboll startsida, 30/03 10:35 
Fotboll startsida, 18/03 14:51 
Fotboll startsida, 18/03 08:30 
Nyheter från föreningen
Hem, 26/06 11:04 
Hem, 18/03 14:47 
Hem, 06/02 12:00 
Hem, 20/12 15:42 
Hem, 27/11 16:17 
Hem, 01/11 12:58 
Hem, 24/09 14:33