Välkommen till Segeltorp Hockey
 
A-lag Herrar Hockey
Segeltorp Hockeys A-lag hälsar ny tränare välkommen
2017-04-12 15:53, A-lag Herrar Hockey

Hej mitt namn är Mikael Österblom. Jag är 41 år gammal och bor i Huddinge med fyra döttrar och en förstående sambo. Är ägare av ett bygg- och plattsättningsbolag sedan 15 år. Spelade själv hockey tills jag var 23-24 år. Avslutade i division 1 med Nacka och Trångsund.


Var sedan borta från hockeyn i ca 10 år, innan min gamla tränare från Trångsundstiden, Bengt Olsson nu klubb chef i Huddinge, frågade om jag ville bli tränare ihop med honom i Botkyrka, då i division 1. Där vart jag kvar i fyra säsonger som assisterande, huvud tränare och sista året som sportchef.


Efter det fick jag förfrågan att bli assisterande åt Niklas Flodin i Haninge som då låg i division 2. Var en rolig säsong som slutade med att Haninge gick upp i division 1. Efter det tog jag ett uppehåll på 1,5 år för att bygga ett nytt hus som vi nu bor i.

Sommarlägret med alla NHL-spelarna
2017-03-08 10:58
Hej!
Nu är det dags att anmäla sig till sommarlägret vecka 32! Återigen har vi gjort klart att alla NHL-proffsen kommer träna hela denna vecka samt skriva autografer under torsdagen. Hoppas ni alla har roliga minnen från lägret och har lust att vara med oss återigen.

Tyvärr blev vissa årskullar snabbt fullbokade förra året så vi rekommenderar er att anmäla er så snart som möjligt. Lägret var fullbokat med 120 deltagare förra året.

I år tar vi in födda 2004-2009.

Läs mer under fliken Sommarläger.

Välkomna hälsar

Jörgen Winborg
Lägeransvarig
A-lag Herrar Hockey
Tack för en rolig tid
2017-03-02 09:31, A-lag Herrar Hockey
Johny Andersson

Allt har ett slut och efter dryga 25 år i hockeyns tjänst som tränare känner jag att det är dags att lägga ner. Efter 10 olika föreningar är jag jätteglad att få avsluta som tränare här i Torpet. Kanske blir det någon annan roll inom hockeyn i framtiden (gärna i Torpet) Vem vet?

 

Jag och Tomas har haft fina år här och har alltid känt oss som hemma. I år fick vi ju också med Henke som ass. Precis som när han spelade för oss har han varit föredömlig i sin roll. Vi ser en ny fin generation tränare i honom .

 

Säsongen 2016/2017 med en friplats till tvåan var som vi förespådde lite svårare att spela i med en så pass liten träningsmängd  som spelarna önskade. Vi visste också att de äldre kämparna som varit med förr skulle spela sig i form och de fick också igång laget då det behövdes som bäst.


De hjälpte oss att driva laget framåt då det var tufft efter första grundserien. Många förluster i rad blev det. Detta  trots att vi spelade mycket Jämt mot de andra lagen.

 

Föreningen och sportchefen fortsatte att tro på oss när det gick som tyngst. Tack  för det! 34 spelare samt åtta målvakter under säsongen (nytt rekord) har varit med, men på slutet har vi knappt fått ihop det och vi avslutande med en match med 16 spelare och två målvakter. Vår målsättning, Topp 4 i fortsättningsserien, höll. Skönt för både oss ledare, spelare och föreningen att avsluta så.

 

Passar på att tacka alla spelare genom åren. Det har varit en ära att coacha och träna så bra grabbar, både som spelare och människor. Torpet-andan är fantastisk!

 

Tack Pelle för jobbet som både mattis och extra målvakt. Tack till Casten (kör med vetsen nästa år då är du bäst). Tack Janne och Conny för Ert jobb (ni har också hållit er lugna och fina i år...  asgarv) Tack Jörgen/sportchef och styrelsen. Måste också verkligen tacka dig Tomas för att du hakat på mig vilka uppdrag och idèer jag än har haft inom hockeyn genom åren. Till sist, Benne på vårt kansli, du är bäst!

 

Vi ses framöver hälsar coacherna Johny och Tomas

A-lag Herrar Hockey
Herrlaget vann sista matchen
2017-02-28 13:50, A-lag Herrar Hockey
Herrlaget vann sista matchen hemma mot Iron med 9-5. En rolig avslutning av säsongen med böljande spel där båda lagen satsade på anfallsspel. Endast fem poäng saknades för att gå vidare till eventuellt kval till div 1. Vi tackar alla spelare och ledare för en mycket bra genomförd säsong där målet var att stanna kvar i div 2.
J20 Hockey
Ny tränare för J20 inför kommande säsong
2017-02-24 13:40, J20 Hockey
Segeltorps J20 har under denna säsong tränats av Anton Rasmussen som gjort en hedervärd insats! Nu kommer Anton gå vidare inom Segeltorp Hockey och träna annat lag. Stort TACK Anton för din insats!

Vi passar på att presentera lagets nye tränare, Karl Stagnell, som vi varmt välkomnar inför kommande säsong. Han presenterar sig på följande sätt:

"Hej! Mitt namn är Karl Stagnell, jag är 26 år gammal och har under de senaste säsongerna tränat Tumbas J18. Ishockey har alltid varit en stor del i mitt liv, jag har själv spelat både i Huddinge och Segeltorp tidigare. Utöver ishockeyn jobbar jag som billackerare på vårt familjeföretag, AU Lackerings AB. Jag ser fram emot kommande säsong och att få komma tillbaka till Segeltorp igen!"

A-lag Herrar Hockey
GRATTIS!! A-laget klart för div 2 även kommande säsong
2017-02-21 21:11, A-lag Herrar Hockey
Trots förlust borta mot Värmdö med 6-1 är herrlaget klart för fortsatt spel i div 2 kommande säsong!! Ett stort grattis till spelare, ledare och tränare för en bra genomförd säsong. Nu återstår en hemmamatch mot SK Iron den 28 februari klockan 19.00. Dagens match mot Värmdö genomfördes med flera saknade spelare med magsjuka. 
A-lag Herrar Hockey
A-laget vann hemma mot Spånga
2017-02-19 22:17, A-lag Herrar Hockey
Efter ett avgörande i sudden slutade matchen mot Spånga med 5-4. Resultatet innebär att laget närmar sig fortsatt spel i div 2 kommande säsong. Det kan i sämsta fall blir en målskillnadsfråga mot Spånga som kan komma upp i samma poäng men har tolv färre mål gjorda. Vi håller tummarna för Torpets grabbar!
A-lag Herrar Hockey
A-lagets ofattbara vändning!
2017-02-15 11:12, A-lag Herrar Hockey
Herrlaget genomförde en ofattbar vändning när det spelade bortamatch mot serietvåan Nynäshamn. Efter första perioden låg Segeltorp under med 4-0. Då gjorde Segeltorp ett målvaktsbyte och nye målvakten (blev klar idag) David Forsberg hoppade in mellan stolparna och höll nollan i de två resterande perioderna. Samtidigt spelade laget upp sig och gjorde 5 mål där det avgörande målet kom när det endast återstod 36 minuter av matchen. Nu känns det betydligt tryggare och Segeltorps behåller sin tredjeplats när det återstår tre matcher.
A-lag Herrar Hockey
Storseger för herrarna
2017-02-10 22:56, A-lag Herrar Hockey
Herrlaget vann över Lidingö med 7-3 hemma i Segeltorpshallen. En viktig seger som fortfarande placerar laget på en tredje plats i en haltande serie. Nu återstår fyra matcher där ytterligare två vinster nog krävs för att slippa kvala.
A-lag Herrar Hockey
A-laget förlorade mot Farsta
2017-02-08 13:13, A-lag Herrar Hockey
Herrlaget förlorade borta mot Farsta med 5-1. Återigen bevisas att man inte vinner några matcher i utvisningsbåset. Torpet hade 25 utvisningsminuter (samt ett matchstraff) vilket innebar att man spelade sammanlagt över en period med reducerat manskap! Torpet vinner ändå skotten med 49-45 och då borde man göra fler än ett mål?

Nu gäller det att vinna minst tre av de resterande fem matcherna för att slippa kvala.
Hockeysektionens årsmöte
2017-02-02 16:23
Hej!
Välkomna till ishockeysektionens årsmöte onsdagen den 22 februari klockan 18.00 i ishallens konferensrum.

Hälsningar
Hockeystyrelsen
A-lag Herrar Hockey
Herrlaget slog serieledarna!
2017-01-31 22:25, A-lag Herrar Hockey
Herrlaget bortabesegrade serieledarna SK Iron med 8-6 efter en mycket rafflande match. Torpets grabbar hamnade i boxplay tre mot sex i slutminuterna men kämpade tappert och satte 8-6 i tom bur när det återstod en sekund. Viktig seger och Torpet ligger nu trea.

Nu återstår det sex matcher och serien är väldigt jämn. Viktigt att ta några segrar till för att säkra en fortsättning i div 2 kommande säsong.
Föreningens årsmöte
2017-01-31 14:39
Söndagen den 19 mars klockan 16.00 inbjuder vi till föreningens årsmöte i Segeltorpshallens konferensrum. Eventuella motioner ska tillställas föreningens kansli senast fyra veckor innan. 

Välkomna hälsar,
Huvudstyrelsen
A-lag Herrar Hockey
Uddamålsförlust när det återstår sex sekunder
2017-01-23 09:58, A-lag Herrar Hockey
Segeltorps herrlag förlorade borta mot Spånga med 3-2. Matchavgörande mål kom när det endast återstod sex sekunder av matchen. Det var en måstematch mot Spånga som endast hade vunnit en match tidigare. Men, pucken är rund...
Nyheter från våra lag
Team 04 Hockey, 14/05 19:56 
J20 Hockey, 13/05 08:52 
Segeltorps Brothers, 08/04 07:35 
Team 05 Hockey, 07/04 21:59 
Nyheter från föreningen