Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar
Lagbygget 2020/2021

Segeltorps IF söker just nu boende/boenden i Segeltorp/Huddinge med omnejd, till våra A-lagsspelare. 


Har du eller någon du känner något boende tillgängligt som önskas hyras ut en kortare tid från ca augusti - mars/april? 


Hör gärna av dig till vår Team Manager Oscar Pettersson:


📩 Oscar.pettersson@segeltorpsif.se

📞 070 882 80 00


Dela gärna och allt är av intresse.


Mvh,

Segeltorp HockeyFölj Torpets lagbygge inför 2020/2021. Texten fylls på allteftersom.


Målvakter

Victor Kilefors Pettersson - Kontrakt över 2020/2021

Victor Olsson - Lån från Huddinge 2020/2021


Backar
Filip Lindgren – Kontrakt över 2020/2021
Ludvig Georgsson – Kontrakt över 2020/2021

Patrick Wulff - Kontrakt över 2020/2021

Sean Goliats - Kontrakt över 2020/2021

Wille Hedqvist - Kontrakt över 2020/2021


Forwards
Oskar Ahlholm – Kontrakt över 2020/2021
Sören Dietz-Larsen – Kontrakt över 2020/2021
Michael Reyneé - Kontrakt över 2020/2021

Jonas Löfgren - Kontrakt över 2020/2021

Razmuz Waxin-Engback - Kontrakt över 2020/2021

Alexander Tärnström - Kontrakt över 2020/2021

Johannes Yücel - Kontrakt över 2020/2021

Gustaf Jonsson - Kontrakt över 2020/2021

Muhammed Kücükyildiz - Kontrakt över 2020/2021Ledarstab

Joakim Gustafsson, huvudtränare – Kontrakt över 2020/2021
Jesper Eriksen, assisterande tränare – Kontrakt över 2020/2021

Lagbygget 2020/2021 - Målvakt in på lån
2020-05-27 19:00

Målvakten Victor Olsson ansluter på lån från Huddinge och därmed är Segeltorps målvaktuppsättnings för den kommande säsongen klar.
- Vi kommer att ha ett av Hockeyettans yngsta målvaktspar, vilket är otroligt inspirerande, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.


I och med lånet av den 20-årige målvakten Victor Olsson är Segeltorps målvaktspar nu komplett. Victor har fått sin hockeyfostran i Södertälje SK innan han förra säsongen gick till Huddinges J20-lag. Tillsammans med Victor Kilefors Petersson ska han nu konkurrera om en startplats i Torpet kommande säsong.


- Victor är en rörlig, kvick och positionssäker målvakt som älskar att tävla. Vi kommer den kommande säsongen att ha ett av Hockeyettans yngsta målvaktspar, vilket är otroligt inspirerande och det ligger i linje med hur vi vill bedriva vårt verksamhet. Med unga, utvecklingsbara spelare som vill framåt i sin hockeykarriär, säger Joakim Gustafsson.


Vi hälsar Victor välkommen till Torpet!

Segeltorps A-lag satsar på utveckling och förädling!
2020-05-19 12:00

Att driva ett A-lag i Hockeyettan är en någorlunda ny kostym för oss i Segeltorp att fylla. Vi har under de två inledande säsongerna sedan vi tog klivet upp lagt en bra grund och vi är i Hockeyettan för att stanna. Men vår ambition är högre än så.


Riktningen framåt stavas utveckling och förädling. Vi vill skapa ett utvecklande klimat och vara en plattform för unga, talangfulla och drivna ishockeyspelare. Individer som vill ta sitt spel till högre nivåer än Hockeyettan och samtidigt utvecklas på det personliga planet. Vi vill vara en språngbräda för både ishockeyspelaren och människan. Vi fortsätter parallellt att bygga upp en stark organisation kring A-laget med fokus på långsiktighet och struktur. Vi vill inte bara existera, vi vill vara med och göra skillnad.


Som lag i en liten förening jobbar vi med en pressad budget och tar tacksamt emot allt frivilligt stöd som bidrar och hjälper oss nå målet att sätta Segeltorps A-lag på kartan på riktigt. Nu kan du vara med och stötta oss på vår resa framåt. Swisha valfritt belopp till 123 275 72 92 och märk din betalning med "Stötta Torpet" så är du med och stöttar A-laget.


Stort tack för ditt stöd!

Lagbygget 2020/2021 - Tredje nyförvärvet klart!
2020-05-18 12:00

Segeltorp kan nu presentera sitt tredje nyförvärv inför den kommande säsongen. Backen Wille Hedqvist är klar.
- Wille passar perfekt in på den profil vi vill få in i laget, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen.


Den 20-årige backen Wille Hedqvist kommer senast från Mora IK:s J20 lag hos vilka han spenderade den gångna säsongen förutom ett par matcher med Malung i Hockeyettan. Tidigare under sin juniortid har Wille även tillhört BIK Karlskoga och Hudiksvall. Wille beskrivs som en ung och driven tvåvägsback med stark skridskoåkning.


- Vi har fått väldigt bra referenser på Wille via kontakter i Mora IK. Han har sina styrkor i offensiven och har en bra grund och mognad i sitt spel där han har fått en bra utbildning i BIK Karlskoga och Mora IK. Dessutom har han även fått känna på seniorspel i Hockeyallsvenskan med BIK och i Hockeyettan med Malung vilket är ett plus. Vi är jätteglada att Wille väljer oss som sitt nästa steg i sin utveckling, säger Jesper Eriksen.


Kontraktet är skrivet på ett år.


Vi hälsar Wille varmt välkommen till Torpet!

Boende sökes till spelare
2020-05-04 21:14
Segeltorps IF söker just nu boende/boenden i Segeltorp/Huddinge med omnejd, till våra A-lagsspelare. 

Har du eller någon du känner något boende tillgängligt som önskas hyras ut en kortare tid från ca augusti - mars/april? 

Har du något tips på boende så hör gärna av dig till vår Team Manager Oscar Pettersson:

📩 Oscar.pettersson@segeltorpsif.se
📞 070 882 80 00
Lagbygget 2020/2021 - Moe är klar!
2020-05-04 18:00

Ytterligare en viktig kontraktsförlängning är nu i hamn. Muhammed Kücükyildiz har skrivit på för en säsong till i Segeltorp.
- Han har ett bra driv mot att utvecklas och kommer bidra med ett hårt och gediget jobb för oss, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.


Muhammed "Moe" Kücükyildiz kom till Torpet från Haninge i Hockeytvåan inför förra säsongen. Med sin energifyllda och intensiva spelstil blev han en jobbig spelare att möta för våra motståndarlag.


- "Moe" är en karaktär som vi inte har så mycket av i truppen. Han har en irrationell spelstil och som gör att han kan bryta mönster och göra det oväntade. Med ännu ett års erfarenhet av spel i Hockeyettan är vi övertygade om att han kommer bidra med ett hårt och gediget jobb för oss, säger Joakim Gustafsson.


Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021 - Ny målvakt klar!
2020-05-01 12:00

Segeltorp snickrar vidare på sitt lagbygge inför den kommande säsongen och den första av två målvakter är nu kontrakterad. Victor Kilefors Petersson är klar för Torpet.
- Han har en otrolig tävlingsinstinkt och träningsvilja, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.


Victor Kilefors Petersson kommer närmast från Djurgårdens J20-lag och kommer att göra sin debutsäsong som senior den kommande säsongen. 20-åringen har tidigare representerat klubbar som Huddinge, Valbo och Haninge på juniornivå. Nu tar han plats som en av två målvakter i Torpets laguppställning.


- Jag känner Victor sedan min tid i Haninge och det är en målvakt med en otrolig tävlingsinstinkt och träningsvilja. Jättekul att han väljer Segeltorp och vi hoppas på att kunna utbilda honom så att han inom 1-2 år kan ta kliv uppåt i seriesystemet, säger Joakim Gustafsson.


Kontraktet är skrivet på ett år.


📷 Foto Josefin Andersson Foto

https://www.flickr.com/photos/josefinanderssonfoto/

Lagbygget 2020/2021 - Första nyförvärvet klart!
2020-04-30 14:00

Vi kan med glädje presentera Segeltorps första nyförvärv inför den kommande säsongen. Forwarden Gustaf Jonsson ansluter från Borås.
- Gustaf är sugen på att ta nästa steg framåt i sin karriär och han kommer bli nyttig för oss, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen.


22-årige forwarden Gustaf Jonsson har förutom tre säsonger i Mora IK:s organisation varit moderklubben Borås HC trogen under sin hockeykarriär. Ett Borås som inför förra säsongen återigen var tillbaka i Hockeyettan efter några år i de lägre divisionerna. Under sina år i Mora fick Gustaf även testa på spel i Hockeyallsvenskan.


Gustaf beskrivs av ledarstaben som en smart och bra skolad spelare som kommer att vara användbar i flera olika spelformer. Och att han har hamnat i just Segeltorp är ingen slump.


- Jag har haft koll på Gustaf sedan jag var i Mora och vi spelade till och med några matcher tillsammans under min tid där. Gustaf har haft lite oflyt på sin väg framåt med en hel del skadebekymmer som han äntligen är återställd ifrån. Han är sugen på att ta nästa kliv i sin karriär och vi är glada att han vill göra det hos oss. Han kommer bli väldigt nyttig, säger Jesper Eriksen.


Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021 - Poängmaskin förlänger
2020-04-29 18:00

Förra säsongen vann han den interna poängligan. Nu är Johannes Yücel är klar för en fortsättning i Torpet.
- En spelare med starka offensiva kvaliteter som kommer bli viktig för oss, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.


Forwarden Johannes Yücel kom till Segeltorp inför förra säsongen från Arlanda Wings och han har ett flertal säsonger i Hockeyettan bakom sig. Debutsäsongen i Torpet blev lyckad då Johannes vann den interna poängligan med 29 poäng på 40 matcher.

- Johannes besitter starka kvaliteter i sin offensiv, vilket han visade under förra säsongen. Han har ett bra skott och lever mycket på sin fart och skridskoåkning. Om han sköter sina kort rätt så kommer han vara en stark poängspelare för oss även den kommande säsongen, säger Joakim Gustafsson.


Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021 - Sean klar för ny säsong
2020-04-23 20:00

Segeltorp har gjort klart med en ny, viktig påskrift inför kommande säsong: Backen Sean Goliats har förlängt sitt kontrakt.
- Vi ser stor potential i Sean och vi tror att han kan utvecklas ännu mer hos oss, säger Segeltorps Jesper Eriksen.


Precis som Oskar Ahlholm och Alexander Tärnström kom Sean Goliats till Segeltorp från Trångsund inför förra säsongen. Den rightfattade tvåvägsbacken noterades för 10 poäng på 36 matcher och är nu alltså klar för minst en säsong till i Torpet.


- Sean är sugen på att fortsätta sin utveckling hos oss vilket vi är glada för. Det är en spelare som är stark i närkampsspelet, har en bra positionering och våra förhoppningar är att kunna få ut ännu mer av Sean den kommande säsongen. Vi ska försöka ge honom de nycklar han behöver för att kunna ta nästa steg, säger Jesper Eriksen


Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021 - "Tärna" förlänger
2020-04-22 20:00

Forwarden Alexander Tärnström har förlängt sitt kontrakt och blir därmed Torpet trogen en säsong till.
- Han kommer att bli en viktig rollspelare för oss, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen.


Huddingeprodukten Alexander Tärnström kom till Torpet från Trångsund inför den senaste säsongen. Under säsongen växte han med uppgiften och fick ett stort defensivt ansvar med mycket speltid i främst boxplay. Ledarstaben har stora förhoppningar om att "Tärna" kan ta ytterligare kliv framåt i sin utveckling hos Segeltorp.


- "Tärna" visade sina kvaliteter redan under förra säsongen. Det är en spelare som ligger rätt i banan, är bra i uppspelsfasen och duktig på att transportera puck. Han är fortfarande ung och vi tror att han kommer växa in i kostymen ännu mer och han kommer bli en viktig rollspelare för oss, säger Jesper Eriksen.


Kontraktet är skrivet på ett år.

Lagbygget 2020/2021 - Ny säsong för Waxin i Torpet
2020-04-21 20:00

Lagbygget inför säsongen 2020/2021 fortsätter och en ny viktig pjäs har nu förlängt sitt kontrakt med Torpet. Forwarden Razmuz Waxin.
- En grymt viktig förlängning för oss, säger Segeltorps huvudtränare Joakim Gustafsson.


Razmuz anslöt till Segeltorp från Väsby i november månad under förra säsongen och visade direkt sina kvaliteter i nya klubben. Med sina 16 poäng på 24 matcher fördelade på 6 mål och 10 assist bidrog Razmuz starkt till Torpets offensiv och han blev en viktig spelare för laget såväl offensivt som defensivt.


- Razmuz var en av våra absolut bästa spelare under säsongen som gick. Han har ett bra grundspel och är väldigt mogen i sitt sätt att spela. Han kommer att vara en ledande spelare den kommande säsongen. Det är en grymt viktig förlängning för oss och det visar att vi har något bra på gång, säger Joakim Gustafsson.


Kontraktet är skrivet på ett år.


Torpets lagbygge 2020/2021


Målvakter


Backar
Filip Lindgren – Kontrakt över 2020/2021
Ludvig Georgsson – Kontrakt över 2020/2021
Patrick Wulff - Kontrakt över 2020/2021


Forwards
Oskar Ahlholm – Kontrakt över 2020/2021
Sören Dietz-Larsen – Kontrakt över 2020/2021
Michael Reyneé - Kontrakt över 2020/2021
Jonas Löfgren - Kontrakt över 2020/2021
Razmuz Waxin Engback - Kontrakt över 2020/2021


Ledarstab
Joakim Gustafsson, huvudtränare – Kontrakt över 2020/2021
Jesper Eriksen, assisterande tränare – Kontrakt över 2020/2021

Spelade matcher
Ons 19/2 19:00
2 - 4  
Ons 19/2 19:00
2 - 4  
Sön 16/2 16:00
2 - 1  
Sön 16/2 16:00
2 - 1  
Fre 14/2 19:00
4 - 3  
Fre 14/2 19:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockey startsida, 28/05 11:44 
Ishockey startsida, 26/05 12:00 
Ishockey startsida, 15/05 16:23 
Ishockey startsida, 12/05 11:12 
Ishockey startsida, 09/04 11:26 
Ishockey startsida, 27/03 13:45 
Ishockey startsida, 19/03 11:12 
Ishockey startsida, 18/03 20:02 
Ishockey startsida, 18/03 14:50 
Ishockey startsida, 12/03 16:46 
Ishockey startsida, 11/03 12:30 
Ishockey startsida, 29/02 15:43 
Nyheter från föreningen
Hem, 26/06 11:04 
Hem, 18/03 14:47 
Hem, 06/02 12:00 
Hem, 20/12 15:42 
Hem, 27/11 16:17 
Hem, 01/11 12:58 
Hem, 24/09 14:33