Referat: Segeltorps IF - Haninge Anchors HC
Förlust mot topptippade Haninge
2017-10-16 22:24
Sisters förlorar sin första hemmamatch mot topptippade Haninge Anchors med hela 0-16. Ny är det fortsatt träning som gäller och nya tag redan till söndagskvällen med träningsmatch mot Nynäshamn.

Så här säger lagkapten Carin Lundén
"Tufft och imponerande motstånd idag, men bra kämpat alla Sisters! Vi utvecklas varje match och hjälps åt som ett lag - både roligt och inspirerande tycker jag."

Publik: ca 35
Referat: Nynäshamn - Segeltorps IF
Vinst i returmötet!
2017-10-16 22:11
På söndagskvällen begav sig Sisters till Nynäshamn för en returmatch mot nystartade Nynäs.

Än en gång har vi en ny målgörare och vilken poängplock det blev för Jessica Wiman med två mål och två assist! Matchen spelade 3 X 20 minuter och på trötta ben tog Sisters hem matchen med hela 7-2...
Förlust, men vilken kämparglöd!
2017-10-07 18:51
Camilla Breime gör sitt 1:a seriemål!
Idag spelade Segeltorp Sisters sin första seriematch i lagets historia. Det blev till en början en mycket jämn match. Anna storspelade som vanligt i målet, men det räckte inte hela vägen.

Det märks att laget successivt närmar sig de andra lagen och det är bara att fortsatta kämpa på!

Så här säger Sisters lagkapten Carin Lundén:
Asså så grymt jobbat alla Sisters- mycket nerver, slit och laganda idag! Stolt att vara en del av er! Vi gav Älta en match idag!

Nästa match är hemmapremiär och då möter Sisters topptippade Haninge. Kom ner och stötta tjejerna söndagen den 15 oktober, matchstart 15:00!
Referat: Segeltorps IF - Nynäshamn
Målfest för Sisters!
2017-09-19 08:42
På måndagskvällen spelade Sisters säsongens första träningsmatch. Nystartade Nynäshamn stod för motståndet. Matchen började jämt, men allt eftersom perioderna fortskede tog Sisters mer och mer över spelet, vilket också syntes i skottstatistiken 43-10.

Slutresultat efter ordinarie matchtid blev hela 6-1.

Lagets spelande tränare Lisa Colliander summerar matchen perfekt!
"Grymt jobbat idag Sisters! Tycker vi gjorde det här som ett lag där alla klev fram och tog för sig."

Kapten: Carin Lundén
Publik: ~15 
Sveriges damhockey snörar rosa
2017-09-13 22:27
"Alla spelar vi match mot cancer. Som anhörig, vän eller som drabbad. Vi är många som är i åldern när denna typ av cancer upptäcks. Så för Sisters är det en självklarhet att vara med och bidra."

Jessica Wiman, Lagledare Segeltorp Sisters

Stockholms rekhockeydamer har skapat en insamling till stöd för Rosa Bandet. Tanken är att byta ut sina vanliga skridskosnören mot rosa snören under oktober månad. Varje spelare som byter till de rosa snörena ger valfri donation (minst 25:-) för sina snören till Cancerfonden. Beloppet går oavkortat till insamlingen.
Nu är säsongen igång för Sisters!
2017-08-16 21:35

Då har även Segeltorp Sisters gått på is efter uppehåll under sommaren. Det var en lugn träning med mycket teknik för att skaka av ”rosten”. Det blir en spännande säsong för Sisters som ska från och med i år är anmälda till seriespel.


Så här ser lagets tränare Lisa Colliander på uppstarten:

”Det märks att det är ett taggat gäng som startar upp säsongen efter lite sommaruppehåll. Vi har tränat tillsammans i lite drygt ett år nu och utvecklats mycket på den tiden.


Att ta klivet till att spela seriespel har varit en målsättning sedan förra säsongen och det är jätteroligt att vi är framme vid målet. Vi ser fram emot många spännande matcher och att få fortsätta att utvecklas både individuellt och som lag.”

 

Laget kommer spela i Div 1 i ligan för Stockholms Damrekreationshockey. Håll utkik i kalendern och kom och heja fram våra duktiga damveteraner.

Ny hemmamatch mot Tyresö-Hanviken
2017-03-27 20:33

I fredags spelade Sisters hemmamatch mot Tyresö-Hanviken (THH). Denna match var den tredje i en serie av matcher och tyvärr så slutade detta mötet med förlust för Sisters. Detta ger fördel THH i möten, trots mycket bra spel av Segeltorps Sisters.


Än en gång storspelar Anna (Sisters målvakt) i målet, men det räcker inte hela vägen och siffrorna blev till slut 2-7. Båda Sisters mål gjordes av Frida H.


Det var mycket heta känslor och fyra utvisningar. Tyresö-Hanviken var helt klart revansch sugna, säger lagledare Jessica.


Kapten: Carin L


Tack till alla som ställde upp och hjälpte till!

Vinst i returmötet!
2017-02-13 18:17

På fredagskvällen spelade Segeltorp Sisters returmöte mot Tyresö Hanviken i Fontana-hallen. En spännande träningsmatch som pendlade för Sisters mellan att leda och ligga under. Inför periodvila stod det dock 3-3.


I andra perioden visade Sisters vilka som var det starkaste laget och drog ifrån till slutresultatet, vinst 4-7.


Så här kommenterar lagets spelande tränare Lisa: Vi har vuxit som lag och spelade vårt spel vilket det gav resultat. En viktig milstolpe att vi tar vår första seger, det är vi väl värda!

Förlust mot Tyresö-Hanviken
2017-01-15 22:12

I veckan spelade Sisters sin andra match mot lika nystartade Tyresö-Hanviken. Matchen slutade tyvärr med förlust trots att Sisters ledde inför andra perioden. I första perioden kämpar laget på bra och gör första målet. Tack vare att Anna (Sisters nya målvakt) storspelade i målet så slutar första perioden 3-1. I andra perioden fortsätter Sisters att kämpa på, men det räcker inte hela vägen och siffrorna drar ifrån till 9-4, som blir slutresultatet efter ordinarie tid.


Det är roligt att vi ny fått en målis och vilken insats hon gör. Jag är glad för att vi har en fortsatt positiv utveckling som lag och att alla kämpade på bra under hela matchen, säger Sisters spelande tränare Lisa.


Trots förlust idag ser framtiden god ut för laget. Under säsongen har flera spelare, materialare samt nu även en målvakt anslutning sig. Laget är fulltaligt ;-) och nu gäller det att fortsätta utvecklingen med siktet inställt på seriespel, säger lagledare Jessica.


Tack till alla som ställde upp och hjälpte till!


Publik: 17

Kapten: Carin L

Sisters första match!
2016-11-28 15:23

Igår (söndag) spelare Segeltorp Sisters sin första träningsmatch mot Lady Tigers från Älta. Sisters stod upp bra i första halvlek, som slutade 1-4. I andra och tredje period tog Ältas erfarenhet ut sin rätt och slutresultat blev 1-11.


Segeltorp Sisters ser ljust på framtiden då laget ställde upp med fyra fulla femmor, vilket bådar gott för framtida seriespel.  Målvakt saknas fortfarande, så under gårdagens match fick Sisters hjälp av två stabila målvakter från Team 05.


Så här kommenterar lagets tränare Lisa C laget insats:

Jag är jättenöjd med vår insats. Alla kämpade hårt och vi hade väldigt roligt ihop. Det var vår första träningsmatch sedan starten i våras och det är roligt att se hur mycket vi utvecklats både individuellt och som lag.


Hon får medhåll av lagledare Jessica W som tillägger:

Det är fantastiskt att vi nu är 27 spelare i truppen, näst största laget i föreningen. Jag vill passa på att hälsa våra nya spelare välkomna!

Materialare hittade!
2016-11-03 12:48
Segeltorp Sisters kan nu meddela att jakten på materialare till laget är över...

Catalina Leosson och Jenny Lantz har nu tagit på sig det hedersamma uppdraget att stötta Sisters i både omklädningsrum och bås.

Tack för ert stöd!
Segeltorp Sisters
Materialare sökes
2016-09-17 16:00
Segeltorp Sisters fortsätter sitt lagbygge...

Laget söker en materialare som kan vara med och stötta. Är du intresserad hör av dig till Jessica Wiman på 076-1489504 (ring eller SMSa)
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Ishockey startsida, 08/03 10:58 
Ishockey startsida, 02/02 16:23 
Ishockey startsida, 31/01 14:39 
Ishockey startsida, 09/01 10:34 
Ishockey startsida, 22/12 16:20 
Ishockey startsida, 22/11 11:37 
Ishockey startsida, 14/11 10:22 
Ishockey startsida, 07/10 19:10 
Nyheter från föreningen