SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Hammarby IF
5 - 8
Segeltorps IF
Hammarby IF5 - 8Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 september, 19:00
Plats:HockeyEttan Östra
Serie:HockeyEttan
Samling:17:00
Vinst mot Hammarby
2019-09-19 01:30
Seger i andra omgången mot Hammarby

Segeltorp visade att man inte tänker ge sig allt för lätt denna säsong när man i andra omgången av serien besegrar Hammarby på bortaplan med 5-8. Inledningsvis har Segeltorp bra fart på spelet och åker mycket skridskor vilket inte ger Hammarby mycket utrymme för sitt spel. Nyförvärvet från DIF J20 Gustav Klingström ger omgående laget ledningen. Hammarby kvitterar till 1-1 men det är inget som stör Segeltorp i spelet utan man kan återta ledningen genom snabbe Linus Borgman som sätter 1-2 och det är pausresultatet efter första perioden.

I andra fortsätter Segeltorp att trumma på med snabb skridskoåkning vilket ger resultat 1-6 på tavlan innan Hammarby målar 2 gånger om och i paus står det 3-6.

3e perioden mattas spelet av men Segeltorp går ändå upp i en 3-8 ledning innan Hammarby vaknar till i slutet och gör åter 2 mål. Slutresultat 5-8 och 3 poäng till Segeltorp. Vi gör ändå 8 mål framåt men måste jobba fortsatt på spelet bakåt, naturligt att spelet mattas kanske men 5 mål i baken måste bättras framöver i serien. Vinst idag men nästa match väntar redan på Söndag då Visby/Roma kommer på besök i Segeltorpshallen


<< Tillbaka