SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Rimbo IF
4 - 7
Segeltorps IF
Rimbo IF4 - 7Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 16 februari, 19:00
Plats:Arkadienhallen
Serie:Alltvåan Östra   Tabell >>
Samling:17:30
Back on track!
2018-02-17 21:33
Torpet togs sig till Rimbo för bortamöte och kamp om tre viktiga poäng för bägge lagen. Segeltorp går vinnande ur striden trots 2-0 underläge efter bara minuter in i första perioden.

Matchvinnare den här dagen är ingen annan än coach Micke som sju minuter in i andra perioden tar timeout och möblerar om i femmorna. Efter timeouten är det som vi får in ett nytt lag med nya grabbar. Torpet vänder matchbilden och tar kontroll över spelet, men det viktigaste av allt gör många mål! Vi ska inte glömma hat-trick av #15 Michael Rayneé.
Skotten slutar även de till Torpets fördel med 29-35 och så även räddnings statistiken. Torpet hade ingen #30 David Forsberg som trots de två snabba målen jobbar upp statistiken genom flera fina räddningar.

I och med vinsten så är Torpet fortsatt två i serien och glappet nedåt i tabellen växer, vågar vi hoppas på kval?

Kom ner till hallen på nu på tisdag och stötta laget i den sista hemmamatchen i AllTvåan. Med vinst på tisdag är hoppet stort för kvalspel!<< Tillbaka