SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Huddinge IK
4 - 3
Segeltorps IF
Huddinge IK4 - 3Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 september, 16:00
Plats:Björkängshallen
Serie:HockeyEttan Östra
Skrattar bäst som skrattar sist!
2018-09-16 20:12
I den inledande matchen i HockeyEttan tog Torpets sig till Björkängshallen för att möta storebror Huddinge i ett het derby. Å vilken match det blev! Huddinge går segrande ur mötet efter OT med 4-3 (36-32) och Segeltorp får nöja sig med en poäng i lagets första match i division 1.

Mycket kan sägas om matchen och domarens insats, men om Torpet följer samma trend som förra säsongen så kommer man bli svårslagna i nästa möte. Så skrattar bäst som skrattar sist!
Segeltorp var det laget som började matchen bäst och efter första perioden hade Torpet gjort två mål genom #49 Dennis Nordström och #8 Nicklas Nilsson.

I andra perioden kom Huddinge mer och mer in i matchen och den perioden sluter 1-1 efter ytterligare ett mål av Torpets #8 Nicklas Nilsson. I tredje och sista perioden så får Segeltorp kämpa i motvind och får en hel del utvisningar emot sig som gör att Huddinge kan kvittera innan tredje periodens slut till 3-3 (2-0).

I OT så fortsätter Torpets motvind och laget får ytterligare en utvisning emot sig som Huddinge vårdar väl och sätter 4-3 bakom Torpets #35 Rasmus Hedström. Rasmus som för övrigt gör en KANON-match!

<< Tillbaka