SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
3 - 2
Väsby IK HK
Segeltorps IF3 - 2Väsby IK HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 19 september, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:HockeyEttan Östra
Samling:17:30
Torpet vinner efter GWS!
2018-09-19 23:15
Segeltorp går vinnande ut hemmapremiären mot Väsby efter ett målsnålt GWS. Till slut avgör #4 Nicklas Nilsson på den femte och avgörande straffen!

Segeltorp gör första målet, men sedan drar Väsby ifrån till 1-2 i andra perioden. Torpet lyckas kvitterar till 2-2 som också blir slutresultatet efter ordinarie matchtid!
Torpet kommer in bra i matchen, men första perioden präglas av en hel del utvisningar. I slutminuten av första perioden i spel 4 mot 4 så gör Torpets #73 Viktor Gustavsson matchens första mål.

I andra perioden får Väsby upp farten och detta resulterar i att man först kvitterat och sedan sätter 1-2. Både andra och även tredje perioden präglas av flera utvisningar åt bägge hållen, men halvvägs in i tredje sätter #8 Nicklas Nilsson 2-2 och detta resultat står sig matchen ut.

Over Time spelas 3 mot 3 i fem minuter, men det är inget av lagen så får till några riktigt heta chanser och matchen går till GWS. Inget av lagen får till sina straffar och matchen avgörs inte förrän Nille lägger den sista och avgörande straffen som går in i mål. Hur? Vet inte för jag blundade ;-)

<< Tillbaka