SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

IF Vallentuna BK
3 - 2
Segeltorps IF
IF Vallentuna BK3 - 2Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 oktober, 16:00
Plats:Vallentuna Ishall
Serie:HockeyEttan Östra
Samling:14:30
Förlust på OT
2018-10-22 09:33
Torpet får en kanonstart på matchen borta mot Vallentuna och gör 0-1 redan efter 28 sekunder. Målet görs av #12 Tim Lissäng som också är hans första för säsongen. I slutet av första perioden gör nästa Lissäng, dvs #15 Marcus, 0-2 till Torpet och allt är frid och fröjd. Innan första perioden är slut har Vallentuna reducerat till 1-2 vilket också blir resultatet vid första periodvilan.
I och med Vallentunas mål bjuds de in i matchen och i andra perioden gör Vallentuna 2-2 efter bara 27 sekunder. Tredje perioden bjuder inte på mycket och matchen går till OT.

Efter 1,27 i OT så avgör Vallentuna och Torpet blir utan extra poängen! I och med förlusten ligger Torpet fortsatt 6:a i den sammanlagda tabellen.

Alla till hallen på onsdag för att heja fram Torpets grabbar till en tre-poängare innan serien vänder efter ett kortare uppehåll under höstlovet.

<< Tillbaka