SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
8 - 0
Hammarby IF
Segeltorps IF8 - 0Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 05 december, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:HockeyEttan Östra
Samling:17:30
Skön vinst!
2018-12-05 21:20
I grundseriens näst sista hemmamatch tar Torpet emot grannen Hammarby. Och vilken match det blir, i alla fall för Torpets del!

Matchen slutar 8-0 till Segeltorps fördel och vad skönt det känns att målskyttet kommit igång igen. Skotten tar också Torpet hem men med mycket mindre marginal, de slutar 31-30 till hemmalaget. Så igen har vi #1 Claes Endre som en viktig och matchavgörande faktor.
Första perioden är en mycket jämn tillställning och slutar 0-0. I andra perioden så sätter #10 Matthias Sundberg in 1-0 och då lättar trycket något, men Hammarby håller emot. Perioden slutar 0-2 till Torpet efter att #49 Dennis Nordström satt ett riktigt kanonskott i Hammarbys kasse.

I tredje och sista lägger Segeltorp i en till växel och då börjar målen rulla in. Både #10 Matthias Sundberg och #45 Robin Sjörén blir tvåmålsskyttar i matchen och födelsedagsbarnet #88 Michael Raynee sätter det sista målet innan matchen slutar.

Nu blickar vi fram emot söndagens match hemma mot Vallentuna, den sista hemmamatchen i grundserien.

<< Tillbaka