SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
5 - 2
Trångsunds IF
Segeltorps IF5 - 2Trångsunds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 januari, 16:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:HockeyEttan Östra vår
Samling:14:30
Vinst hemma mot Trånkan!
2019-01-06 19:15
Segeltorp vinner hemma i ett het derby! Mycket känslor och en del rinner över denna söndagskväll då Torpet vinner med 5-2. Det är flera Torpet-spelare som gör sitt första mål i fortsättningsserien och fler hade det kunnat bli om laget satt ALLA de chanser man fick!

Efter segern leder Segeltorp tabellen före Nyköping, dock med en match mer spelad. På onsdag möts lagen i Nyköping för en kraftmätning.
Segeltorp är det klart bättre laget matchen igenom. Man åker skridskor bättre, säkrare i passningar och har en överlägsen skottstatistik, men Trånkans målvakt står emot det mesta!

Torpets mål görs av #3 Oliver Forsberg, #10 Matthias Sundberg, #15 Marcus Lissäng, #23 Fredrik Berg samt #62 Alexander Olsson.

Segeltorp mal ner gästerna i de två första perioderna, men sedan blir det redan reducerade laget ännu mer decimerat och tröttheten tar ut sin rätt. I tredje och sista perioden lyckas Trångsund spräcka #35 Rasmus Hedströms nolla, men det räckte inte i dag! Periodsiffrorna blir 2-0, 1-0, 2-2 och skotten 51-22.

Matchens lirare i Segeltorp är #15 Marcus Lissäng och kvällens publiksiffra är 104. Nästa hemmamatch spelas i Segeltorpshallen nästa söndag den 13 januari med matchstart 16:00. Vi ses väl då?

<< Tillbaka