SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
4 - 5
Hammarby IF
Segeltorps IF4 - 5Hammarby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 16 januari, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:HockeyEttan Östra vår
Samling:17:30
Förlusten svider!
2019-01-16 21:30
Segeltorp är snäppet bättre i två och en halv period, men det hjälper inte mot Hammarby som vinner matchen med 4-5. Hemmalaget bjuder på mål och målchanser och det tar bortalaget vara på och vinner rättvist matchen.

Ställningen är 4-4 när det återstår drygt 2 minuter av matchen och Torpet tappar pucken på egen blå och det tar Hammarby tillvara på. Segeltorp vinner skotten med 34-24, men vad gör det om det inte blir mål...
Några höjdpunkter finns det och ett av dem är Segeltorps första mål. Målet görs av #73 Viktor Gustafsson ensam mot fyra försvarande Hammarby:are slår ett hårt skott på mål och 1-0 sitter!

Torpets övriga mål görs av #15 Marcus Lissäng, #49 Dennis Nordström, #23 Fredrik Berg.

Periodsiffrorna blir 1-1, 2-1, 1-3. Kvällens publiksiffra är 187 när Måns Krüger utses till matchens lirare av föreningens Gamla Grabbar. Nästa chans att se Segeltorp hemma är nästa onsdag då man tar emot Hanviken.

<< Tillbaka