SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
5 - 1
Trångsunds IF
Segeltorps IF5 - 1Trångsunds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 13 februari, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:HockeyEttan Östra vår
Samling:17:30
Seger igen!
2019-02-13 21:28
Segeltorp tog emot Trångsunds IF hemma i Segeltorpshallen och bägge lagen hade seger för ögonen. En förlust för Trånkan skulle innebära att de är klara för negativt kval och för Segeltorp skulle innebär en vinst att man drar ifrån ytterligare i toppen och mot en plats i play-off serien.

Matchen slutar till Segeltorps fördel och resultatet slutar på 5-1 efter periodsiffrorna 2-1, 1-0, 2-0
Matchen börjar trevande, men 5:01 in i matchen sätter #45 Robin Sjörén första målet. Trånkan får en snabb replik... I slutet av första perioden gör #74 Gustav Björklund sitt första mål för matchen. Sitt andra mål i matchen sätter Gustav i mitten av andra perioden, men det blir andra periodens enda mål trots flera fina chanser.

Hemmalaget har matchen, men 3-1 står sig till 7:21 in i tredje perioden, men då flippar #88 Michael Raynèe upp pucken i nättaket. När det återstår mindre än 5 minuter sätter #10 Matthias Sundberg punkt för kvällen när han sätter 5-1.

Matchens lirare blev #2 Adam Hansen och kvällens publiksiffra uppgick till 77 personer på läktaren.

<< Tillbaka