SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
A-lag Herrar

Segeltorps IF
4 - 0
Kalix HC
Segeltorps IF4 - 0Kalix HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 26 februari, 19:00
Plats:Segeltorpshallen
Serie:Playoff till Allsv. kval
Samling:18:00
Lapp på luckan och vinst!
2019-02-26 23:48
Segeltorp tar sig an Kalix HC hemma i Play off 1 och det slutar med en övertygande vinst för hemmalaget med hela 4-0.

I det stora hela en stabil match från vår sida. Med #1 Claes Endre i mål som håller nollan, det bäddar för segern. Nu vänder serien och vi far norrut till Kalix för 2:3 nu på fredag. 

Sponsormatchen blev stor succé och hela 473 åskådare såg matchen på plats, lapp på luckan! Tack alla 51 sponsorer som bidrog till att göra denna match till en sådan publikfest!
Första perioden börjar i hög fast, men trevande spel från bägge lagen.  Det förlösande 1-0 målet kommer när de återstår endast 3 sekunder av perioden. Skottet avlossas av #27 Christoffer Odljung och går ribban in!

I andra perioden börjar Torpet bra, men Kalix jobbar sig in i matchen successivt. Perioden blir dock mållös tack vara några stolpskott och fint målvaktsspel från bägge keeprarna.

I tredje har hemmalaget bestämt sig och halv-vägs in i tredje så kommer 2-0 målet genom #49 Dennis Nordström. Kalix känner sig pressade att ta ut målvakten, men det tillfället missar inte #2 Adam Hansen och sätter pucken träffsäkert i öppen kasse. Kalix fortsätter att kämpa på, men när #8 Nicklas Nilsson sätter 4-0 så har gästerna inte mycket mer att sätta emot. 4-0 blir också matchens slutresultat efter periodsiffrorna 1-0, 0-0, 3-0.

<< Tillbaka