SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Team 10
MB, Mälarö, Huddinge
vs
Segeltorps IF
MB, Mälarö, HuddingevsSegeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 januari, 16:10
Plats:SDC-hallen
Samling:15:10, SDC-hallen, Sätra
Aktivitetsinfo: 16:10 Mälarh/Bre Hockey röd  -  Segeltorps IF vit
16:30 Segeltorps IF vit  -  Mälarö Hockeyförening
16:50 Huddinge IK vit  -  Segeltorps IF vit

Årets första matcher - dubbelt poolspel
2022-01-10 09:05

I helgen var det dags för årets första matcher i Stockholm Hockey Cup, vilket innebar dubbla poolspel för oss. Borta i Ekhallen på Värmdö och i SDC-hallen där MB tog emot.

 

Med en kvarts mellanrum kickade poolspelen igång. För att få ihop lagen, med tanke på sjukdomar och jullovsbortresta spelare så fick vi ta hjälp av kompisarna i klubben. Ute på Värmdö fick vi låna in Loui från Team 11 och i Sätra hoppade Elliot och Alvin från Team 09 in. Stort tack, härligt när vi samarbetar mellan lagen! 

Gänget i Ekhallen spelade riktigt jämna matcher men hade inte marginalerna med sig den här gången, blev förlust i samtliga matcher. Tack Värmdö, Djurgården och Tyresö för bra matcher. 

 

I MB-hallen blev det en tuff start med förlust mot hemmalaget, en match som vi inte riktigt var med i från början men hämtade upp oss för att sen tyvärr tappa det helt. Bättre gick det mot Mälarö och i kommunderbyt mot Huddinge, där vann vi bägge matcherna. 

 

Två poolspel betyder två Matchens hjältar - Grattis VIktor #9 och Arvid #25. 


<< Tillbaka