SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Segeltorps Sisters

Sollentuna HC
3 - 7
Segeltorps IF Sisters
Sollentuna HC3 - 7Segeltorps IF Sisters

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 november, 18:30
Plats:SVEAB Arena
Serie:Damer Rekreation Div 2
Samling:17:30
Trupp:#2 Frida Hemstad
#10 Eva Sundblad
#15 Tao Flood
#17 Maria Drott
#19 Madeleine Togeretz
#21 Helena Adriansson
#25 Wenche Qvist
#36 Rita Mosavat
Ann Bender
Ann-Louise Rotting Ljungberg
Lisa Colliander
Nathalie Tkauc
Ingen snöyra stoppar oss!
2022-11-20 18:09
Klassiska segerbilden och kvällens Da Ducci vinnare

Årets första snö och tillika snökaos, men det stoppar oss inte för att en sen lördagkväll köra till Sollentuna för match! 

 

Coach Odd fick stanna hemma med sommardäck på bilen men med Camilla Breime som stand in klarade vi oss fint! Camilla som förra säsongen bröt benet och är med oss i laget utanför is den här säsongen. Stort tack Camilla! 

 

Vi inleder starkt med 0-1 redan 41 sekunder in i matchen. Mindre än fyra minuter senare sätter 0-2. Frida Hemstad #2 var målskytt i bägge lägena. 

 

Vi sättter både 0-3, Eva Sundblad #10 och 0-4 genom Nathalie Tkauc #6  (assist Jessica Wiman #3 och Tao Flood #15) innan periodvilan. 

Dessvärre lyckas även Sollentuna få in balja på studs, sekunderna innan periden är över. 

 

Vi startar andra perioden med 1-4, cirka fem minuter in står det 1-6. Målgörare Frida Hemstad #2 och Helena Adriansson #21 (assist Maria Drott #17).

 

Vår största utmaning är att inte falla ner i tempo och att hålla kanterna, det är där de kommer fria. Men kvällens keeper MInna Ottebjer #1 är i fin form och stoppar det mesta. 

 

Tyvärr fick vi ett yttreligare oturligt mål mot oss, en retur som tar på egen spelare och in i mål. Men det kan vi bjuda på den här kvällen. 

Frida sätter sitt fjärde mål för kvällen och Sollentuna får in ett riktigt fint skott i slutminuten, matchen slutar 3-7 till Sisters. 

 

Lagetsvandrings pris Da Ducci går till keepern Minna, för stabilt spel och många bra räddningar. 

 

Tack Sollentuna för en bra match! 

 

 

<< Tillbaka