Segeltorps Idrottsförening
Innebandy
P-04/-06 Innebandy
Resten av matcherna denna säsong inställda
2020-03-15 16:59

Alla resternade matcher för denna säsong är inställda av Stockholm innebandyförbund pga Corona. Beslutet gäller alla åldersgrupper.

Vad gäller Segeltorps IF Innebandy´s fortsatta verksamhet så kommer vi att bedriva träningarna som vanligt tillsvidare, eller tills annan information framkommer. Att vi fortsätter träna grundar sig i att skolorna fortfarande är öppna och att träningarna inte ökar på smittspridningen nämnvärt kontra skolan.

Det är dock upp till alla lag att själva bestämma om de vill ställa in träningarna eller träna vidare.

Om föräldrarna och/eller spelare känner sig osäkra så har vi full förståelse för det och respekterar alla beslut oavsett om det är att stanna hemma eller komma och träna.

Och givetvis - om man själv eller närstående har symptom så stannar man hemma.

Denna information kan komma att ändras med kort varsel.

Stockholm innebandyförbunds pressmeddelande