Segeltorps Idrottsförening
Ishockey

Kings Curve & CGT målvaktscamp 27-28 dec

Segeltorp Hockey arrangerar tillsammans med CGT målvaktscamp den 27-28 december 2022

CGT står för ett totalprogram för varje enskild målvakt så att han eller hon får de rätta förutsättningarna för god utveckling och framgång.

Vi har utvecklat en modell där hela människan hänger ihop: sova, äta, träna och kunskap för att därefter ta träningen till isen. Modellen ger på så vis målvakten mycket större utvecklingsmöjligheter på isträningen.

Målvaktstränare

Johan Ruud är en av de mest anlitade målvaktstränarna i Sverige och utlandet. Han är välutbildad och ser de detaljer som den enskilda målvakten behöver utveckla. Jonas Mählkvist är en välutbildad och skicklig tränare med öga för detaljer.

Vårt Mål:

Att utveckla och träna målvakter till att bli idrottsmän i sin genre.

Under campen får spelaren:

• 7 timmar isträning
  • MV grunder
  • Skridsko/klubbteknik
  • Målvaktsfysträning
  • Teori
  • Lunch & Mellanmål

Pris:

2 100kr för externa spelare

1 700kr för registrerade spelare i Segeltorps IF Hockey

Anmäl Er Här

Välkomna!

Se Camp-blad >>

I sommar vecka 32 2022 är det dags för populära Kings Curve Camp igen.

Kings Curve Camp 2018
En kort film från en sommarvecka fylld av hockey - ispass, fys och teori - från morgon till kväll.
Sommarlägret med NHL-spelarna (Kings Curve Camp)

Fler bilder (+8) >>