Segeltorps Idrottsförening
Ishockey

Anmälan till Kings Curve Camp - Girl Weekend 2022

Vi är glada att kunna meddela att för andra gången genomför Segeltorp Hockey ett sommarläger för flickor i Segeltorpshallen! Lägret kommer att vara under helgen 20-21 augusti och är öppet för alla spelare födda 2009-2014. Vi kommer att dela in i grupper från nybörjare till de som spelat något år, dvs nivåindelat och inte åldersindelat, så att alla får bästa möjliga upplevelse utifrån sina egna förutsättningar.

Välkomna!

Anmäl Er Här:

Läs mer här:

Anmäl dig till Kings Curve Camp 2022

Kings Curve film

För trettonde året i rad öppnar vi anmälan till vårt populära sommarläger Kings Curve camp. Campen pågår mån - fred v 32 i Segeltorp och är i år öppen för åldrarna 2008-2014. Vi kommer att träna både is-fys och teoriträning i åldersindelade grupper. Tradionellt tränar NHL-proffsen i hallen under denna vecka.

Pris:
2595 kr för Segeltorps spelare
2995 kr för spelare från andra klubbar.

I sommar vecka 32 2022 är det dags för populära Kings Curve Camp igen.

Kings Curve Camp 2018
En kort film från en sommarvecka fylld av hockey - ispass, fys och teori - från morgon till kväll.
Sommarlägret med NHL-spelarna (Kings Curve Camp)

Fler bilder (+8) >>