Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Sportlovscamper 2022

Här kommer du kunna anmäla dig till våra sportlovscamper 1-3 mars 2022.

Vi kommer att ha en camp för utespelare ledd av Jörgen Winborg och Markus Odén samt en för målvakter ledd av vår målvaktsansvarig Johan Ruud.

Mer info och möjligheten att anmäla sig kommer inom kort.

I sommar vecka 32 2022 är det dags för populära Kings Curve Camp igen. Håll utkik här för att se när vi öppnar anmälan till sommarens roligaste hockeycamp.

Anmäl dig till Kings Curve 2022

Kings Curve 2019 film

För trettonde året i rad öppnar vi anmälan till vårt populära sommarläger Kings Curve camp. Campen pågår mån - fred v 32 i Segeltorp och är i år öppen för åldrarna 2008-2014. Vi kommer att träna både is-fys och teoriträning i åldersindelade grupper. Tradionellt tränar NHL-proffsen i hallen men pga rådande omständigheter så är det i detta skede en pågående diskussion.

Pris:
2595 kr för Segeltorps spelare
2995 kr för spelare från andra klubbar.

Mer  information kommer under våren 2022.
Välkomna!

Kings Curve Camp 2018
En kort film från en sommarvecka fylld av hockey - ispass, fys och teori - från morgon till kväll.
Sommarlägret med NHL-spelarna (Kings Curve Camp)

Fler bilder (+8) >>