Segeltorps Idrottsförening
Ishockey

Cafépersonal sökes till Café Seglet

Segeltorps IF Hockey driver en ideell caféverksamhet i Segeltorps Ishall som en service för spelare, ledare, föräldrar och andra besökare.

Vi säljer fika, maträtter, godis och snacks samt även kläder och utrustning. Den mat vi erbjuder är korv, hamburgare, sallader, pannkakor och smörgåsar. Bakning sker några gånger i veckan.

Nu söker vi cafépersonal till kommande säsong mellan augusti 2022 och april 2023.

Klicka här om du är intresserad

Shoppa från Sportshoppen genom kansliet
Nu kan du beställa plagg genom kansliet och hämta upp utanför ishallen efter överenskommelse.
Utbud, priser och storlekar hittar du här och du lägger din beställning via mail till hockey@segeltorpsif.seAnge artikelnamn, storlek och antal. Betalning sker via Swish vid upphämtning.

Ledare och spelare som får vistas i ishallen kan passa på att handla direkt ur shoppen, om och när kansliet är bemannat.

Vi kommer även att öppna upp för fler tillfällen då Sporthoppen flyttar ut, utanför ishallen. Håll ögonen öppna för datum som kommuniceras inom kort och kom förbi; shoppa och köp fika.
Stötta vår klubb!
Välkommen till Café Seglet på övervåningen i Segeltorpshallen
Matmeny

• Korv
  • Toast
  • Hamburgare
  • Lasagne
  • Pannkakor
  • Frallor
  • Te
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Caffè latte
  • Vanligt kaffe
  • Varm choklad
  • Kaffebröd

...samt mycket annat gott!

Våra öppettider
Våra öppettider är:

Måndag-fredag 15.30-20.00 cirka tider som kommer vara anpassad efter aktivitet i hallen under pandemin.
Det är öppet för föreningens spelare och ledare , ej föräldrar eller publik.

Med reservation för eventuella förändringar.

Instruktioner för er som hjälper till i Café Seglet under matcher