SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Huvudförening
Föreningens olika försäkringar
Här kan du läsa mer om respektive sektions försäkringar gällande spelare och ledare:

FOTBOLL


Du som spelar fotboll vet säkert att det är lätt att råka ut för ett olycksfall på planen. Alla spelare i en fotbollsklubb som ingår i Svenska Fotbollförbundet har en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning, match och även på vägen dit och hem. Den gäller dessutom när ni åker på läger och cuper. 


Länk till fotbollens försäkringar


Vi rekommenderar att alltid komplettera med en egen privat olycksfallsförsäkring för både spelare och ledare!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


INNEBANDY


Du som spelar innebandy vet säkert att det är lätt att råka ut för ett olycksfall på planen. Alla spelare i en innebandyklubb som ingår i Svenska Innebandyförbundet har en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning, match och även på vägen dit och hem. Den gäller dessutom när ni åker på läger och cuper. 


Länk till innebandyns försäkringar


Vi rekommenderar att alltid komplettera med en egen privat olycksfallsförsäkring för både spelare och ledare!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ISHOCKEY


Du som spelar ishockey vet säkert att det är lätt att råka ut för ett olycksfall på isen. Alla spelare i en ishockeyklubb som ingår i Stockholms Ishockeyförbund har en olycksfallsförsäkring i försäkringsbolaget Svedea som gäller både vid träning, match och även på vägen dit och hem. Den gäller dessutom när ni åker på läger och cuper.


Länk till ishockeyns försäkring för spelare

Ideella förtroendevalda, ledare, funktionärer, tränare och domare är försäkrade då de utför uppdrag åt försäkrad organisation.  Det är lätt att råka ut för ett olycksfall på isen. Alla ledare i en ishockeyklubb som ingår i Stockholms Ishockeyförbund har en olycksfallsförsäkring i försäkringsbolaget Folksam som gäller både vid träning, match och även på vägen dit och hem. Den gäller dessutom när ni åker på läger och cuper. 


Gå in under länken nedan och läs sedan under försäkringsvillkor.


Länk till ishockeyns försäkring för ledare

Vi rekommenderar att alltid komplettera med en egen privat olycksfallsförsäkring för både spelare och ledare!