Segeltorps Idrottsförening
Innebandy
Innebandyskola 2022 - 2023

Det är 14:e året i rad som SIF  Innebandy drar igång den uppskattade innebandyskolan. Den här träningen vänder sig till flickor och pojkar födda 2016 som vill prova på att träna och spela innebandy.

Träningarna kommer till en början att drivas av erfarna ledare från Segeltorps Innebandy samt engagerade föräldrar. Avsikten är att träningarna kommer att tas över helt av föräldrar när de har blivit "varma i kläderna". Anmäl gärna intresse om du vill hjälpa till som ledare redan i anmälningsformuläret.

Fakturan kommer skickas ut 2-4 dagar efter anmälan fyllts i och skickats in, fakturan får man via mail.

Avgiften på 800:- + medlemsavgift på 400:- skall vara betald senast 31 oktober.

För er som tillkommer efter jul/nyår betalar 400:- + medlemsavgift på 400:-